Luca Boszi, Budapest

Cégnév:
Luca Boszi
Cím:
Petőfi S. U. 10.
Irányítószám/Település:
1052 Budapest - V. kerület
Megye:
Pest
Mobile:
06-20-208-3693
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Szotyori Luca vagyok.
Fehér mágiával foglalkozom. Szeretettel segítek ha nem tudsz dönteni, ha nem tudod merre indulj, vagy ha bizonytalan vagy személyeket, illetve helyzeteket illetően.
A kártyából választ kaphatunk nagyon sok kérdésünkre mind a múlttal, jelennel és a jövővel kapcsolatosan is.
Feltárulnak az Univerzum titkai, és megtapasztaljuk hogy az eddig elérhetetlennek hitt dolgok testközelbe kerülnek. A vonzás törvénye működik, mindössze meg kell találni igazi önmagunkat!


Képek hozzáadása

Cégleírás
Amit kínálok: Kártyajóslás Magyar-, Lenormand-, és Cigány kártyából ősi hagyományok alapján, 90%-os biztonsággal! Ha nem tudsz dönteni, ha bizonytalan vagy helyzeteket illetve személyeket illetően, keress meg! Amennyiben a személyes találkozás nem megoldható, úgy on-line is felteheted a kérdéseidet, illetve kérhetsz komplett jóslatot, elemzést is. Nem sikerülnek a dolgaid? Úgy érzed minden összeesküdött ellened? Átok vagy rontás van rajtad? Hívj! Szeretettel segítek megszabadulni a visszahúzó erőktől, a benned lévő blokkoktól. Utána fellélegezhetsz majd! Szerelmi kötést tettél valakire? Megbántad? Feloldjuk! Szerelmi kötést tett rád valaki? Meguntad? Feloldjuk! Szerelmi kötéssel elvették partnered? Vissza akarod kapni? Feloldjuk! KÁRTYAJÓSLÁS TANFOLYAMOK indulnak folyamatosan januári, és szeptemberi kezdéssel, kis csoportokban.

Kulcsszavak:

Jóslás, Kártyajóslás, Jósda, Jósnő, Cigánykártya, Rontáslevétel, Szerelmi Kötés, Átoklevétel, Szerelmi Oldás, Boszorkányság, Angyalkártyák, Lenormand Kártya, Magyar Kártya, Amulettek, Reiki, Állatvédelem, Energetikai Tisztítás, Kártyajóslás Tanfolyam, Totemállatok, Szerelmi Kötés Levétele, On-Line Jóslás, Osho Zen Tarot, Symbolon Kártya, Energia Adás, Mágiák

Szolgáltatási helyek

Budapest V. kerület Budapest XVIII. kerület

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Banki átutalás

A Luca Boszi cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Adószám
64548069-1-43
Cégalapítás dátuma
2000

Kapcsolattartó személyek

Szotyori Luca - Vezetőség

Email
Üzenet küldése
Mobil:
06-20-208-3693

Vélemények

Niki0830
5 Csillagok

Luca

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Luca egy édes drága aranyos Tündérboszi !

Írjon véleményt a(z) Luca Boszi részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

borongás
átok-, és rontáslevétel Sokszor megtörténik velünk, hogy folyamatosan úgy érezzük, a világ összeesküdött ellenünk. Semmi sem sikerül vagy ha mégis, a végeredménybe öröm helyett üröm vegyül. Bármibe is fogunk, mindig rossz vége van a dolognak.

Írj-nekem-
on-line vagy skype jóslás Van úgy, hogy a személyes találkozás valamely okból nem megoldható. Díjazás ellenében készítek számodra komplett jóslást. Megnézem, hogy általánosságban mit mondanak rólad a kártyák, illetve a kérdéseidre is megkapod a válaszokat bármely témában, ami csak érdekel.

szerelem
szerelmi kötés Mióta világ a világ, férfi és nő kapcsolatát mindig valamiféle titok lengi körül. Vajon mi az ami két embert egymással szorosan összebéklyóz örökre? S mi történik akkor amikor csak kevés időre kerülnek egymás mellé, mégis olyan hatással vannak egymásra, hogy hatalmasat fordítanak egymás

-
szerelmi oldás Számtalanszor előfordult már mindenkivel, hogy szerelmes lett, vagy legalábbis meg volt győződve róla hogy valóban szerelmes. Ez a szerelem azután -jó esetben- kézzelfogható valósággá, kapcsolattá alakult.

-
üzletek, lakások energetikai tisztítása Előfordulhat, hogy nem mi magunk vagyunk rontás vagy átok alatt, hanem otthonunk, munkahelyünk, vagy annak valamely helyisége. Ahol sok ember fordul meg, óhatatlanul otthagyja energiáinak lenyomatát. A pozitívakat éppúgy, mint a negatív, gátlóakat.

Összes termék megtekintése

Hasonló cégek a közelben

 1. Váci Utca 11.
  1052  Budapest
 2. Dohány Utca 16-18.
  1074  Budapest
 3. Teréz Krt. 29. Fszt. 1
  1061  Budapest
 4. Erkel U. - Lónyai U. Sarok
  1092  Budapest
 5. Imre U. 5.
  1093  Budapest

 6.   Budapest