Luca Boszi, Budapest

1 Vélemény
Luca Boszi
Petőfi S. U. 10.
1052 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
64548069-1-43
Cégalapítás dátuma
2000

Leírás

Szotyori Luca vagyok.
Fehér mágiával foglalkozom. Szeretettel segítek ha nem tudsz dönteni, ha nem tudod merre indulj, vagy ha bizonytalan vagy személyeket, illetve helyzeteket illetően.
A kártyából választ kaphatunk nagyon sok kérdésünkre mind a múlttal, jelennel és a jövővel kapcsolatosan is.
Feltárulnak az Univerzum titkai, és megtapasztaljuk hogy az eddig elérhetetlennek hitt dolgok testközelbe kerülnek. A vonzás törvénye működik, mindössze meg kell találni igazi önmagunkat!

 1. Blog
 2. Contact
 3. Fotók
 4. Linkek
 5. Rendezvények

Cégleírás
Amit kínálok: Kártyajóslás Magyar-, Lenormand-, és Cigány kártyából ősi hagyományok alapján, 90%-os biztonsággal! Ha nem tudsz dönteni, ha bizonytalan vagy helyzeteket illetve személyeket illetően, keress meg! Amennyiben a személyes találkozás nem megoldható, úgy on-line is felteheted a kérdéseidet, illetve kérhetsz komplett jóslatot, elemzést is. Nem sikerülnek a dolgaid? Úgy érzed minden összeesküdött ellened? Átok vagy rontás van rajtad? Hívj! Szeretettel segítek megszabadulni a visszahúzó erőktől, a benned lévő blokkoktól. Utána fellélegezhetsz majd! Szerelmi kötést tettél valakire? Megbántad? Feloldjuk! Szerelmi kötést tett rád valaki? Meguntad? Feloldjuk! Szerelmi kötéssel elvették partnered? Vissza akarod kapni? Feloldjuk! KÁRTYAJÓSLÁS TANFOLYAMOK indulnak folyamatosan januári, és szeptemberi kezdéssel, kis csoportokban.
Kulcsszavak:
Jóslás, Kártyajóslás, Jósda, Jósnő, Cigánykártya, Rontáslevétel, Szerelmi Kötés, Átoklevétel, Szerelmi Oldás, Boszorkányság, Magyar Kártya, Angyalkártyák, Amulettek, Lenormand Kártya, Mágiák, Reiki, Állatvédelem, Energetikai Tisztítás, Energia Adás, Symbolon Kártya, Osho Zen Tarot, On-Line Jóslás, Szerelmi Kötés Levétele, Kártyajóslás Tanfolyam, Totemállatok
Szolgáltatási helyek
Budapest V. kerület Budapest XVIII. kerület
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Luca Boszi a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Niki0830

Luca

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Luca egy édes drága aranyos Tündérboszi !

Írjon véleményt a(z) Luca Boszi részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Szotyori Luca
Vezetőség

Üzenet küldése

06-20-208-3693


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Termékek

borongás
átok-, és rontáslevétel Sokszor megtörténik velünk, hogy folyamatosan úgy érezzük, a világ összeesküdött ellenünk. Semmi sem sikerül vagy ha mégis, a végeredménybe öröm helyett üröm vegyül. Bármibe is fogunk, mindig rossz vége van a dolognak.

Írj-nekem-
on-line vagy skype jóslás Van úgy, hogy a személyes találkozás valamely okból nem megoldható. Díjazás ellenében készítek számodra komplett jóslást. Megnézem, hogy általánosságban mit mondanak rólad a kártyák, illetve a kérdéseidre is megkapod a válaszokat bármely témában, ami csak érdekel.

szerelem
szerelmi kötés Mióta világ a világ, férfi és nő kapcsolatát mindig valamiféle titok lengi körül. Vajon mi az ami két embert egymással szorosan összebéklyóz örökre? S mi történik akkor amikor csak kevés időre kerülnek egymás mellé, mégis olyan hatással vannak egymásra, hogy hatalmasat fordítanak egymás

-
szerelmi oldás Számtalanszor előfordult már mindenkivel, hogy szerelmes lett, vagy legalábbis meg volt győződve róla hogy valóban szerelmes. Ez a szerelem azután -jó esetben- kézzelfogható valósággá, kapcsolattá alakult.

-
üzletek, lakások energetikai tisztítása Előfordulhat, hogy nem mi magunk vagyunk rontás vagy átok alatt, hanem otthonunk, munkahelyünk, vagy annak valamely helyisége. Ahol sok ember fordul meg, óhatatlanul otthagyja energiáinak lenyomatát. A pozitívakat éppúgy, mint a negatív, gátlóakat.
Összes termék megtekintése

Céginformációk

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Váci Utca 11.
  1052  Budapest
 2. Teréz Krt. 29. Fszt. 1
  1061  Budapest
 3. Erkel U. - Lónyai U. Sarok
  1092  Budapest
 4. Imre U. 5.
  1093  Budapest

 5.   Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete