Cím:
Petőfi S. U. 10.
Irányítószám/Település:
1052 Budapest - V. kerület
Megye:
Pest
Mobile:
06-20-208-3693
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Szotyori Luca vagyok.
Fehér mágiával foglalkozom. Szeretettel segítek ha nem tudsz dönteni, ha nem tudod merre indulj, vagy ha bizonytalan vagy személyeket, illetve helyzeteket illetően.
A kártyából választ kaphatunk nagyon sok kérdésünkre mind a múlttal, jelennel és a jövővel kapcsolatosan is.
Feltárulnak az Univerzum titkai, és megtapasztaljuk hogy az eddig elérhetetlennek hitt dolgok testközelbe kerülnek. A vonzás törvénye működik, mindössze meg kell találni igazi önmagunkat!

Cégleírás
Amit kínálok: Kártyajóslás Magyar-, Lenormand-, és Cigány kártyából ősi hagyományok alapján, 90%-os biztonsággal! Ha nem tudsz dönteni, ha bizonytalan vagy helyzeteket illetve személyeket illetően, keress meg! Amennyiben a személyes találkozás nem megoldható, úgy on-line is felteheted a kérdéseidet, illetve kérhetsz komplett jóslatot, elemzést is. Nem sikerülnek a dolgaid? Úgy érzed minden összeesküdött ellened? Átok vagy rontás van rajtad? Hívj! Szeretettel segítek megszabadulni a visszahúzó erőktől, a benned lévő blokkoktól. Utána fellélegezhetsz majd! Szerelmi kötést tettél valakire? Megbántad? Feloldjuk! Szerelmi kötést tett rád valaki? Meguntad? Feloldjuk! Szerelmi kötéssel elvették partnered? Vissza akarod kapni? Feloldjuk! KÁRTYAJÓSLÁS TANFOLYAMOK indulnak folyamatosan januári, és szeptemberi kezdéssel, kis csoportokban.

Gazdasági információk

Adószám
64548069-1-43
Cégalapítás dátuma
2000.

Vélemények

Niki0830
5 Csillagok

Luca

2012. november 12.

Luca egy édes drága aranyos Tündérboszi !

Írjon véleményt a(z) Luca Boszi részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

Osho-Zen-Tarot
jóslás, kártyajóslás
Ősidők óta foglalkoztatja az embereket, vajon mit hoz a holnap? Mi történik velem a jövő héten? Sikerülnek-e a terveim amiket meg szeretnék valósítani? Mióta világ a világ, a kívácsibbak különböző módszerekkel próbálták kifürkészni a jövőjüket.
Termékleírás
borongás
átok-, és rontáslevétel
Sokszor megtörténik velünk, hogy folyamatosan úgy érezzük, a világ összeesküdött ellenünk. Semmi sem sikerül vagy ha mégis, a végeredménybe öröm helyett üröm vegyül. Bármibe is fogunk, mindig rossz vége van a dolognak.
Termékleírás
Írj-nekem-
on-line vagy skype jóslás
Van úgy, hogy a személyes találkozás valamely okból nem megoldható. Díjazás ellenében készítek számodra komplett jóslást. Megnézem, hogy általánosságban mit mondanak rólad a kártyák, illetve a kérdéseidre is megkapod a válaszokat bármely témában, ami csak érdekel.
Termékleírás
szerelem
szerelmi kötés
Mióta világ a világ, férfi és nő kapcsolatát mindig valamiféle titok lengi körül. Vajon mi az ami két embert egymással szorosan összebéklyóz örökre? S mi történik akkor amikor csak kevés időre kerülnek egymás mellé, mégis olyan hatással vannak egymásra, hogy hatalmasat fordítanak egymás
Termékleírás
-
szerelmi oldás
Számtalanszor előfordult már mindenkivel, hogy szerelmes lett, vagy legalábbis meg volt győződve róla hogy valóban szerelmes. Ez a szerelem azután -jó esetben- kézzelfogható valósággá, kapcsolattá alakult.
Termékleírás
-
üzletek, lakások energetikai tisztítása
Előfordulhat, hogy nem mi magunk vagyunk rontás vagy átok alatt, hanem otthonunk, munkahelyünk, vagy annak valamely helyisége. Ahol sok ember fordul meg, óhatatlanul otthagyja energiáinak lenyomatát. A pozitívakat éppúgy, mint a negatív, gátlóakat.
Termékleírás

Hasonló cégek a közelben

 1. Váci Utca 11.
  1052  Budapest
 2. Dohány Utca 16-18.
  1074  Budapest
 3. Teréz Krt. 29. Fszt. 1
  1061  Budapest
 4. Erkel U. - Lónyai U. Sarok
  1092  Budapest
 5. Imre U. 5.
  1093  Budapest

 6.   Budapest