Lufthansa AG Német Légitársaság Képviselete, Budapest

Cégnév:
Lufthansa AG Német Légitársaság Képviselete
Cím:
Futó Utca 47-53.
Irányítószám/Település:
1082 Budapest - VIII. kerület
Telefon:
+36 (1) 411 99 00
Fax:
+36 (1) 266 86 69
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

AZ IRODA KÖZVETLEN UTASFORGALMAT NEM BONYOLÍT! Utasforgalommal kizárólag a Budapest Ferihegy 2A Terminálon található Lufthansa/SWISS jegyirodában foglalkozunk.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Szállítmányozás, Szállítás, Csomagküldés, Szállító, Repülőtér, Repülő, Légitársaság, Légiforgalmi Társaság, Utazás Repülővel, Német Légitársaság, Légiforgalmi Társaság Képviselete

A Lufthansa AG Német Légitársaság Képviselete cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Szemeredi Kepes Anna
1 Csillagok

telefonos ugyintezes

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Lufthansa Legitarsasag Magyar kepviselete! Nem erdemes jo hirnevuket elrontani az utasok felesleges bosszantasaval. Tobb mint 7 perecet varakoztattak, mire 2013 szeptember 19-en 11 : 30 korul kapcsoltak ugyintezojuket. Szerencsere az ugyintezo kisasszony nagyon udvarias volt es ugyemet alig ket perc alatt ( ket jegyrol van szo!) elintezte. Sajnalom, hogy nem kerdeztem meg a nevet, hogy o is tudjon elegedettsegemrol. Tisztelettel : Sz. Kepes ANna

Dr. Zalatnai Attila
1 Csillagok

self check-in

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Lufthansa AG! A Ferihegyi 2A terminálon működik jónéhány automata, ahol önállóan lehet intézni a beszállókártyák intézését. Nem vitatva hasznosságát, néhány alapvető hiányosságot említenék: 1. Miért KÖTELEZŐ ezt használni, miért nem lehet a desk-nél bejelentkezni? 2. Ha már egyszer Magyarországon működtetik, miért nincs MAGYAR nyelvválasztási lehetőség?? Nem feltételezek diszkriminatív tendenciát, de nem minden magyar állampolgár beszél idegen nyelveket 3. Miért önkényesen adja ki az ülőhelyeket, miért nem adott a választási lehetőség (elől-hátul, ablak-folyosó, stb.)? További tapasztalat: A firenzei reptéren is hasonló automaták vannak, de semmiféle tájékoztatás nincs arról, hogy a MAGYAR (EU-tag 2004 óta!) személyi ID-kártyát ott NEM ISMERI, annál is inkább, mert a ferde leolvasóról le is csúszik. Véletlenül derült ki, hogy az automatikus beolvastatási funkció itt nem alkalmazható, csak a bebillentyűzéses. Erre is csak hosszas kísérletezés utáni segítségkéréssel derült fény. Tisztelettel, Dr. Z. A.

Gömöri Linda
5 Csillagok

Utazás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

2011 novemberében az Önök légitársaságával utaztam New York-ba framkfurti átszállással. Csak pozitív élményről számolhatok be. A visszautam N.Y.-ból pedig osztályon felüli volt. A légiutas-kisérő kisassony minden óhajomat teljesítette. Szerintem a Lufthansa Európa legjobb légitársasága!!

dr. Petróczi István
1 Csillagok

Tragikus a jegykiadó rendszerük! Vesszőfutás a Lufthansával utazni.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rémregény volt a Budapest-München-Peking (és vissza) utunk. Engem dr. Petróczi István Ferenc-nek hívnak, a feleségemet dr. Petróczi István Ferencné-nek. A társaságuk csapnivaló jegykiadó rendszerének túl hosszú volt a nejem neve, ezért lehagyta a "né" toldatot és két dr. Petróczi István Ferenc jegyet adott ki. Minden alkalommal hosszú vita és könyörgés kellett, hogy két jegyet kapjunk, s ne azt higyjék, hogy egy ember vett dupla jegyet. Ezzel a Lufthansa tönkre tette az utazásunkat. Hogy lehetnek ilyen b...k, hisz a computer akár 50 karakteres név kezelésére is képes lenne, miért igy állították be? Magyarországon sok embernek hosszú a neve! A budapesti helyelosztáshoz való sorbanállás is nagy ötlet! Miért eröltetik, hogy a stresszes utasok külön sorbaálljanal egy kisasszonyhoz ülőhelyért? Nem veszik észre, hogy ez ostobaság? Nagyon meggondolom, hogy még egyszer a Lufthansaval utazzak!

Sziporegér
5 Csillagok

cégről

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Teljesen egyetértek azzal a kedves hozzászólóval,aki hasonlóan mint én,kellemes élményben volt része a Lufthansával.Biztonsági,és kényelmi szempontból csak ajánlani tudom mindenkinek.Tisztelettel..

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Lufthansa AG Német Légitársaság Képviselete részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Thaly Kálmán U. 22-24
  1096  Budapest
 2. Mester U 40-44
  1095  Budapest
 3. Lechner Ödön Fasor 6.
  1095  Budapest
 4. Lechner Ödon Fasor 6
  1095  Budapest
 5. Rákóczi út 1-3.
  1055  Budapest
 6. Wesselényi U. 16/A
  1077  Budapest