Lukács Sándor Szakképző Iskola, Győr

Cím:
Mártírok Útja 13-15.
Irányítószám/Település:
9027 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 528 760
Fax:
(96) 528 761
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Észanyugat-Dunántúl egyik legjelentosebb fémipari jellegu szakképzést folytató intézménye. Szakközépiskolai és szakképzo tagozaton a gépipari, elektromechanikai, autóipari és épületgépészeti szakirányú végzettséget biztosító OKJ szerinti szakmákat oktatunk.

Vélemények

Buthi Viktória
5 Csillagok

iskola

2008. július 12.

Én érettségizni jártam a "400-asba" két évet, és nagyon szerettem, akkor még nem volt összevonva más iskolával, de úgy is nagyon sok diák járt oda. Szinte mi voltunk az első lányok, akik oda jártak. Aztán utánnunk 1-2 évvel kezdődtek az iskola összevonások. Szinte életem legjobb két éve volt, mind a tanárok szempontjából, mind az osztálytársak, és az iskola szempontjából is. Örök emlék marad számomra. És ha szabad ilyet írni, akkor a Szentpéteri Mariann tanárnő volt a kedvencem, de azthiszem ezt szinte az osztály nevében is mondhatnám. Szigorú, de igazságos tanár, és nagyon jól tanít, beleéli magát az órák anyagába, vidáman és viccesen tanít, még aki rossz volt irodalomból, nála az is jól megtanult mindent, az orán soha nem volt duma, mert a legunalmasabb anyagot is olyan átéléssel adta elő, hogy egyszerűen nem lehetett nem odafigyelni. Köszönök neki mindent, soha nem fogom elfelejteni. Buthi Viktória (sz.:Németh Viktória) 2008. július

Kóródi Attila
4 Csillagok

suliról

, 2007. december 26.

Az iskola közel 60 éves multra visszatekintő intézmény, amely tényleg sokat tesz a gépészeti szakma terjedésért. A diákok elég sokrétűek, ahogyan a tanári kar is. Sajnos túlnyomó részben szakmunkás osztályok vannak, amelyekbe nem éppen a legszolídabb és legcsendesebb gyerekek járnak. Éppen miattuk ilyen rossz az iskola általános megítélése. A tanárok igyekeznek az itt tanulókat a lehető legfelkészültebbé, szakmályukban otthon mozgóvá tenni. Például az itt, gépészeti szakon végzett diákoknak biztos, hogy nem lesz gondjuk a főiskolán; minden szükséges alapot megkapnak. A kollégium nyugodt, nem afféle "börtön", mint néhány győri kollégium. Én szerettem itt tanulni.
Címkék: ## iskola# kollégiumErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kozmáné Mike Éva
5 Csillagok

oktatás

, 2007. december 23.

Az iskola jól megközelíthető helyen van,mely se a diák,se a szülők szempontjából nem hátrány! Kollégiuma egybe épült az iskolával,így a benntlakóknak nem kell "vándorolni"Pozítív,hogy van még néhány régi tanár,akik tiszteletre tanítják a diákokatSajnos egyre nehezebb a dolguk.Jól felszerelt saját tanműhelye is van az iskolának és nagy cégeknél is tanulhatják a szakmát tanulóik.Sok sikert a munkájukhoz!
Címkék: ## iskola# kollégium# megközelítésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Lukács Sándor Szakképző Iskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Liszt Ferenc Utca 40.
  9022  Győr
 2. Lukács S. U. 4.
  9022  Győr
 3. Teleki L. U. 46.
  9022  Győr
 4. Káptalandomb 7.
  9021  Győr
 5. Buda Utca 12
  9023  Győr
 6. Földes Gábor U. 8/A
  9023  Győr