Lux Hungária Kereskedelmi Kft., Budapest

Cím:
Jávor Utca 5/A
Irányítószám/Település:
1145 Budapest - XIV. KERÜLET
Telefon:
(1) 422 4445
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Lux több mint 100 éve gondoskodik arról, hogy az otthonokat és a munkahelyeket élhetőbbé tegye. Lux márkanév a kiváló teljesítményt, az egészséges szűrőrendszereket, a felhasználóbarát és alacsony fogyasztású termékeket és a hosszú távú megbízhatóságot jelenti.
A Lux termékek a folyamatos technológiai fejlesztések eredményeiként a legszigorúbb európai minőségi előírásoknak megfelelően készülnek. A termékeket több minőség ellenőrző intézmény teszteli és ad ki róluk hivatalos tanúsítványt. Termékeink a legmagasabb fokú minőséget képviselik széles körű szolgáltatási háttérrel kiegészítve: több éves garancia, kipróbálási lehetőség, országos szervizhálózat, kiegészítő tartozékok házhoz szállítása, csomagküldő szolgálat, törzsvásárlói kedvezmények, kedvező részletfizetési lehetőségek.

Vélemények

MiklDesign
5 Csillagok

Lux porszívó

, 2014. szeptember 4.

Amikor olvastam a hozzászólásokat, azon gondolkodtam, hogy milyen különös tud lenni az ember. Egy prémium kategóriás porszívónál árérzékenyek tudunk lenni, de pl. egy autónál természetesnek vesszük, hogy az egyik 2 milla, a másik 8, a harmadik pedig mondjuk 15 milla. Pedig mindegyik csak egy dolgot tud: elvisz a pontból b pontba. Semmi több. A hogyan, a felhasználói élmény az ami más. Igen, kiporszívóz a 9000 forintos szar is, bömbölő motorral, és a beszívott port kiokádó rendszerrel, és kiporszívóz a Lux is. A különbség a felhasználói élmény, a prémium kategória, az évtizedeket átívelő szervízellátás stb. Nos, igen, ennek ára van.
Címkék: #Mi a drága?Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kisné
1 Csillagok

Porszívó

2014. április 24.

A szőnyeg porolóval tartják a bemutatót, avval a jelszóval, értékesítik a porszívót, hogy az automata fej a modernebb és jobb. Kiporszívóztam vele, persze, hogy nem szedett ki annyi szöszt és port. Ezért másnap ismét porszívóztam, majd rögtön utána tiszta porzsákot tettem a régi porszívómba és átporszívóztam vele a szőnyeget, láss csodát abban is volt por. Pedig azért vettem mert ez állítólag azt a port is kiszedi amit egy normál porszívó nem.
Címkék: #Hol itt az ár érték arány?Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

eses
1 Csillagok

Vásárlás

2012. november 21.

Nemrég beszélt rá egy üzletkötőjük a viztisztóra, amit az ajánlott feltételekkel elfogadtam. Viszont mikor beszerelték, és megkaptam a számlát ájultam el. Sajnos nem azokat a feltételeket mondta az üzletkjötőjük, amibe a végén került. Az éves szervizelésre 25000Ft-ot mondott, és a szervízpapíron pedig 32500Ft áll. Nem ugyanaz a kettő. A másik pedig, a készülék ára, ami a részletfizetéssel két éves futamidőre 80000Ft-tal lett több mint az eredeti ár. Kicsit keserű szájízzel vagyok a cég irányában. Nem biztos, hogy többször vásárolni fogok, hiteltelenek lettek számomra.
Címkék: #VíztisztítóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Józsefné Stinner
1 Csillagok

VÉLEMÉNY

, 2012. június 16.

KIVÁLÓ MINŐSÉG, DE AZ ÁR-ÉRTKVISZONY KRITIKÁN ALULI.48 ÉV ALATT 4 PORSZIVÓT FOGYASZTOTTAM, AZ UTOLSÓ MÉG ÉL, A JELENLEGI ÁRÁN KB 3O DB HASONLÓ MINŐSÉGÜT VEHETNÉK, DE KOROMNÁL FOGVA CSAK EGY FÉL KÉSZÜLÉKRE LENNE SZÜKSÉGEM.EZT ELSZURTAM ÉS HA FŐÁLLÁSSZERÜEN EGYFOLYTÁBAN TISZTOGASATOM A KÖRNYEZETEM, MIKÖZBEN A GÉP TÖRLESZTÉSE MIATT SZINTE MINDEN MÁSRÓL LE KELL MONDANI.
Címkék: #vélemény a LUX INTTELIGENCE PORSZIVÓRÓLErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

sopet
2 Csillagok

Lux Hungária

, 2009. december 16.

Hétköznapi emberek számára elérhetetlen áru takarítóeszközöket stb. forgalmaznak. Többször hívott már a telemarketinges kisasszonyuk, hiába mondtam az első alkalommal is, hogy nem érdekel a "kihagyhatatlan" ajánlatuk. Nagyon zavaró, hogy ilyen módszerrel próbálnak ügyfeleket szerezni maguknak.
Címkék: ## porszívó# luxErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Lux Hungária Kereskedelmi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Istvánmezei út 6.
  1146  Budapest
 2. Récsei Center
  1146  Budapest
 3. Hungária Krt. 179-187.
  1146  Budapest
 4. Laky Adolf U. 41-49.
  1145  Budapest
 5. Tábornok Utca 3
  1143  Budapest
 6. Damjanich U. 11-15
  1071  Budapest