Lux Hungária Kereskedelmi Kft., Budapest

5 Vélemények
Lux Hungária Kereskedelmi Kft.
Jávor Utca 5/A
1145 Budapest - XIV. Kerület, Zugló

Leírás

Lux Hungária Kereskedelmi Kft. honlapja

A Lux több mint 100 éve gondoskodik arról, hogy az otthonokat és a munkahelyeket élhetőbbé tegye. Lux márkanév a kiváló teljesítményt, az egészséges szűrőrendszereket, a felhasználóbarát és alacsony fogyasztású termékeket és a hosszú távú megbízhatóságot jelenti.
A Lux termékek a folyamatos technológiai fejlesztések eredményeiként a legszigorúbb európai minőségi előírásoknak megfelelően készülnek. A termékeket több minőség ellenőrző intézmény teszteli és ad ki róluk hivatalos tanúsítványt. Termékeink a legmagasabb fokú minőséget képviselik széles körű szolgáltatási háttérrel kiegészítve: több éves garancia, kipróbálási lehetőség, országos szervizhálózat, kiegészítő tartozékok házhoz szállítása, csomagküldő szolgálat, törzsvásárlói kedvezmények, kedvező részletfizetési lehetőségek.


Kulcsszavak:
Porszívó, Víztisztító, Vasaló, Inhalátor, Háztartási Elektronika, Ipari Takarítógépek, Háztartási elektronikai termékek forgalmazása, Vasalóállvány, Levegő Tisztító, Elektromos Kárpitporoló Fej, Elektromos Kárpitporoló, Elektromos Szőnyegporoló
Termékek
Takarítógép, Konyhai robotgép, Légtisztító
Lux Hungária Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

MiklDesign
Lux porszívó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Amikor olvastam a hozzászólásokat, azon gondolkodtam, hogy milyen különös tud lenni az ember. Egy prémium kategóriás porszívónál árérzékenyek tudunk lenni, de pl. egy autónál természetesnek vesszük, hogy az egyik 2 milla, a másik 8, a harmadik pedig mondjuk 15 milla. Pedig mindegyik csak egy dolgot tud: elvisz a pontból b pontba. Semmi több. A hogyan, a felhasználói élmény az ami más. Igen, kiporszívóz a 9000 forintos szar is, bömbölő motorral, és a beszívott port kiokádó rendszerrel, és kiporszívóz a Lux is. A különbség a felhasználói élmény, a prémium kategória, az évtizedeket átívelő szervízellátás stb. Nos, igen, ennek ára van.

Kisné
Porszívó

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A szőnyeg porolóval tartják a bemutatót, avval a jelszóval, értékesítik a porszívót, hogy az automata fej a modernebb és jobb. Kiporszívóztam vele, persze, hogy nem szedett ki annyi szöszt és port. Ezért másnap ismét porszívóztam, majd rögtön utána tiszta porzsákot tettem a régi porszívómba és átporszívóztam vele a szőnyeget, láss csodát abban is volt por. Pedig azért vettem mert ez állítólag azt a port is kiszedi amit egy normál porszívó nem.
#Hol itt az ár érték arány?
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

eses
Vásárlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nemrég beszélt rá egy üzletkötőjük a viztisztóra, amit az ajánlott feltételekkel elfogadtam. Viszont mikor beszerelték, és megkaptam a számlát ájultam el. Sajnos nem azokat a feltételeket mondta az üzletkjötőjük, amibe a végén került. Az éves szervizelésre 25000Ft-ot mondott, és a szervízpapíron pedig 32500Ft áll. Nem ugyanaz a kettő. A másik pedig, a készülék ára, ami a részletfizetéssel két éves futamidőre 80000Ft-tal lett több mint az eredeti ár. Kicsit keserű szájízzel vagyok a cég irányában. Nem biztos, hogy többször vásárolni fogok, hiteltelenek lettek számomra.

Józsefné Stinner
VÉLEMÉNY

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

KIVÁLÓ MINŐSÉG, DE AZ ÁR-ÉRTKVISZONY KRITIKÁN ALULI.48 ÉV ALATT 4 PORSZIVÓT FOGYASZTOTTAM, AZ UTOLSÓ MÉG ÉL, A JELENLEGI ÁRÁN KB 3O DB HASONLÓ MINŐSÉGÜT VEHETNÉK, DE KOROMNÁL FOGVA CSAK EGY FÉL KÉSZÜLÉKRE LENNE SZÜKSÉGEM.EZT ELSZURTAM ÉS HA FŐÁLLÁSSZERÜEN EGYFOLYTÁBAN TISZTOGASATOM A KÖRNYEZETEM, MIKÖZBEN A GÉP TÖRLESZTÉSE MIATT SZINTE MINDEN MÁSRÓL LE KELL MONDANI.
#vélemény a LUX INTTELIGENCE PORSZIVÓRÓL
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

sopet
Lux Hungária

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hétköznapi emberek számára elérhetetlen áru takarítóeszközöket stb. forgalmaznak. Többször hívott már a telemarketinges kisasszonyuk, hiába mondtam az első alkalommal is, hogy nem érdekel a "kihagyhatatlan" ajánlatuk. Nagyon zavaró, hogy ilyen módszerrel próbálnak ügyfeleket szerezni maguknak.

Írjon véleményt a(z) Lux Hungária Kereskedelmi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. HUNGÁRIA KRT. 179-187.
  1146  Budapest
 2. TÁBORNOK UTCA 3
  1143  Budapest
 3. Bácskai U. 53.
  1145  Budapest
 4. Nagy Lajos király útja 148
  1149  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete