Mária Tours Szálláshelyközvetítő Iroda, Balatonmáriafürdő

Cím:
Ady Endre Utca 75.
Irányítószám/Település:
8647 Balatonmáriafürdő
Megye:
Somogy
Telefon:
(85) 376 219
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Szálláshelyközvetítő Iroda

Cégleírás
Mi az előnye Balatonmáriafürdőnek? Elsősorban az, hogy megtartotta természetes környezetét. Tiszta, egészséges klímájú partterülete, nyugodt pihenést biztosít. Aki megismerte ezt a területet visszajön, mert újból és újból látni akarja a felülmúlhatatlan panorámát: a szép északi part hegyhátait, az egymás mellé sorakozó bazalt hegyeket (Szigliget, Badacsony, Gulács, Szentgyörgy-hegy), az oldalukon fehérlő épületeket, a függő parti nádas élővilágát.
Mindezeken túl jó vasúti közlekedés, új kereskedelmi létesítmények, utazási irodák, Takarékszövetkezet , posta, piac, filmszínház, sportolási lehetőség - mindaz ami a nyugodt nyaraláshoz szükséges. Rendszeres hajójárat biztosít kirándulási lehetőséget az északi part üdülőterületeire.
A turizmust kedvelők megismerhetik a Nagyberek ősi lápvilágát, a Keresztúri bokrosi hegy védett pincesorait, és az itt termelt jóízű borokat. A Festetics család birtokát képező selymes, homokos part a múlt század 80-as évei előtt már a csendet .

Vélemények

NagyBéláné
4 Csillagok

vélemény

, 2010. január 20.

Nevem Nagy Béláné ( Irma)2009 juliusában vettünk igénybe az önök apartman szolgáltatásukat. Minden nagyon szép és csodálatos volt.Csak az volt a baj hogy nem volt fagyasztoshüttöjük. igy minden fagyasztot árunkat kikellet dobnunk.Önellátos nyaraloból nem hiányozhat e fontos kellék.A szemézet kiváló. Egyszóval Köszönjük szépen. Máskor is igénybe veszük a szolgáltatásukat. Üdv: Nagyné (Irma)

Írjon véleményt a(z) Mária Tours Szálláshelyközvetítő Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 4.85 km
  Adatok
  Egry J. U. 17.
  8710  Balatonszentgyörgy
 2. Akácfa U. 122/A
  8647  Balatonmáriafürdő

 3. Távolság: 9.27 km
  Adatok
  Hámán Kató U. 16/A.
  8315  Gyenesdiás
 4. Kossuth U. 101.
  8315  Gyenesdiás

 5. Távolság: 10.25 km
  Adatok
  Tapolcai U. 52/B.
  8360  Keszthely
 6. Tapolcai út 23.
  8360  Keszthely