Mária Valéria Nyelviskola, Esztergom

Cégnév:
Mária Valéria Nyelviskola
Cím:
Szent Tamás Utca 11
Irányítószám/Település:
2500 Esztergom
Megye:
Komárom-Esztergom
Telefon:
(33) 403 520
Mobile:
(30) 605 2016
Fax:
(33) 403 520
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Nyelviskola

Képek hozzáadása

Cégleírás
A Mária Valéria Nyelviskola az Ister-Granum Eurorégió legelső, 1998 óta működő, nyelvoktatásra, tolmácsolásra, fordításra, munkaerőközvetítésre szakosodott intézménye. Az egykor egyéni vállalkozásként indult intézmény ma már betéti társaságként tevékenykedik, immár Dorogon, Párkányban és Nyergesújfalun. Miért bennünket válasszon? A kezdő szinttől a nyelvvizsga-előkészítőkön át a haladó, majd felsőfokú szintig is eljuthat.
Iskolánkban gyakorlott, rugalmas időbeosztással és nyelvtanári diplomával rendelkező, ambiciózus tanárok dolgoznak. A tanárok alkalmazásának feltételrendszere (személyes elbeszélgetés, próbatanítás és munkájuk folyamatos ellenőrzése) garantálja, hogy valamennyien szakmailag magas szinten végzik feladatukat.
A tanulók minden második hónapban egy titkosított kérdőíven értékelik és pontozzák az őket tanító tanárok és a csoport munkáját, amely nagy mértékben befolyásolja a tanfolyam további menetét. Ott nyelvvizsgázhat, ahol tanulmányait folytatta.

Kulcsszavak:

Nyelvoktatás, Nyelvtanulás, Nyelvvizsga, Nyelv, Nyelvtan, Idegen Nyelv, Idegen Nyelv Oktatás, Nyelvtanárok, Nyelvtan Oktatás, Akkreditált Nyelviskola, Nyelvlecke, Nyelvoktató Iskola, Nyelvklub, Iskola, Tanár, Oktatási Intézmény, Nyelvi Labor, Oktatás, Nyelvtankönyvek, Nyelvi Laboratórium, Nyelvoktató Kabinet

A Mária Valéria Nyelviskola cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Mária Valéria Nyelviskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!