Madách Imre Gimnázium - Salgótarján

Cím:
Arany János út 12.
Irányítószám/Település:
3100 Salgótarján
Megye:
Nógrád
Telefon:
(32) 411 104
Telefon:
(32) 411 353
Fax:
(32) 411 104
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Iskolánk egyik legrégibb hagyománya a Madách-hónapok rendezvénysorozata, melynek keretében különböző vetélkedőkön, sport- és szaktárgyi versenyeken mérhetik össze tudásukat tanulóink.

Cégleírás
Madách Gála - a Madách-hónapok zárórendezvénye és egyben az iskolai alapítvány kulturális bemutatója, melyen iskolánk tanulói és meghívott vendégek lépnek fel. Madách Galéria - kortárs képzőművészek alkotásaiból évente öt alkalommal kiállítást rendezünk. Jelvényavató ünnepély - ekkor válnak a kilencedikesek igazán a Madách Gimnázium diákjaivá. Szalagavató, ballagás a végzősök ünnepe.
Nyelvi napok - évente 2-3 alkalommal, valamely idegen nyelv jegyében zajló tudásmérés vagy játékos vetélkedő. Gólyatábor, amit augusztus végén rendezünk a kilencedikeseknek, ahol vidám, játékos vetélkedők, jó hangulatú esték segítik az osztályok és az évfolyam összekovácsolódását. Diáknap - diákok által szervezett vidám vetélkedő.
Farsangi bál - jelmezes felvonulással kezdődő vidám bál. Szabadidő Iskolánkban a jól felszerelt tornatermen és sportpályán kívül konditerem is várja a versenyszerűen vagy kedvtelésből sportolni kívánókat. Minden évben rendezünk osztályok közötti bajnokságot.

Vélemények

ftale
5 Csillagok

Madách

, 2013. július 20.

Imádom ezt az iskolát. A tanárok kedvesek, segítőkészek, a programok nagyon jók, mindig lehet valamit tenni-venni. A közösség is jó, bár az a-s gyerekekre ráférne egy kis illemtan, de tudjuk, hogy a tesisek általában nagyszájúbbak :) Az angolórákat imádom, fénypontjai a napomnak. Kovácsné Túróczi Márta nagyon színvonalasan tanítja, és ami a legfontosabb, törődik velünk, neki bármit elmondhatunk, érdekli, hogy mi van velünk, tündér egy tanár, nagyon szeretem. A tesióra kicsit nehéz, de ha nem akarsz érettségizni belőle, akkor úgy is mindegy, lényeg, hogy átmenj. Jó döntés volt a Madách :)

madách végzős
3 Csillagok

presztizsét vesztett iskola

2012. április 5.

A látszat néha csal, ez az iskola nem olyan színvonalas mint amilyennek látszik. A rendezvény szervezés, oktatás és kulturális programok színvonala messze elmarad a gimnáziumi szinttől. 2010-től egyre jobban romlanak az új évfolyam osztályainak tanulmányi eredményei, egyre kevesebb tanuló jut ki valamire való egyetemekre és főiskolákra ebből az iskolából. Külön kitérnék a nyelvoktatásra, ami egy kész vicc kicsit nyersen fogalmazva, de annál jobban helytálló, nem üti meg a BJG szintű nyelvoktatást. A közösségről is szólnék néhány szót, a hangulat kifejezetten családias, a diákok könnyen megtalálják a közös nevezőt társaikkal valamint tanáraikkal(ez azért nem minden esetben igaz). Akik viszont sportban gondolkoznak azoknak ajánlom ezt az iskolát, mert a testnevelésben nyújtott színvonal igen magas. Összességében nem azt mondom, hogy rosszul döntöttem, sem azt hogy jól, 4 év melegedésre ez az iskola tökéletesen alkalmas. 3/5
Címkék: #Madách Imre GimnáziumErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Madách Imre Gimnázium
1 Csillagok

Ballagás megszervezése

2011. április 30.

Akikkel beszéltem, nem kevés emberrel, ilyen szervezetlen és ballagási ünnepséget méltóságot nélkülöző találkozót még nem láttak! Ez nem a ballagókról szólt.

popeye
3 Csillagok

Madách

, 2010. július 21.

Azoknak ajánlom ezt a gimit, akik minden áron érettségit adó képzésre szeretnék íratni - finoman szólva - nem túl ambiciózus gyereküket. Ebben a suliban langyos erőfeszítéssel is meglesz. Aki viszont szorgalmas, jó képességű, ne itt pocsékolja az idejét.
Címkék: ## középiskolaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Molnar Timea
5 Csillagok

Itt tanultam

2010. április 21.

Sziasztok! Mostanra mar eldölt, ki került be es kinek nem sikerült sajnos.. Szeretnem megnyugtatni a szerencsesen felvetelt nyeröket, nem fognak csalodni! Azt nem jelentehem ki, hogy a varos legjobb iskolaja, hiszen nincs összehasonlitasi alapom, de..szerintem megis az!! Nagyon köszönök mindent!! Egy igazi mäsodik otthon! Leirhatnäm legkedvesebb tanäraim nevet, de tul hosszu lenne a sor.. (Sajnos nincs ekezetem, mert Becsböl irok, remelem annyira nem zavaro...) Sok sikert kivänok mindenkinek es sikeres 4 evet!! M T

Locoid
1 Csillagok

Suli

2010. március 11.

Hát, én eddig csak rosszat hallottam erről az Iskoláról. Bár voltam nyíltnapon, és tényleg családias volt a hangulat, a szép külső NÉHA ocsmány belsőt takar ^^.

Bence94
4 Csillagok

iskola

, 2009. december 22.

Kár hogy nem ezt a sulit jelöltem meg élsőnek. Pedig ide is felvettek volna. A felvételimet azonban itt írtam meg és a a tanárok nagyon kedvesek voltak :)És bemutatő órák is tetszettek:)
Címkék: ## suli# tanulásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bence94
4 Csillagok

iskola

, 2009. december 22.

Kár hogy nem ezt a sulit jelöltem meg elsőnek pedig ide is felvettek volna :(
Címkék: ## iskola# tanulásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bacsa Roland
5 Csillagok

Madách

, 2009. december 16.

Sajnos nem ebbe az iskolába mentem, de itt írtam meg a felvételit, és voltam bemutató órákon is. Az egész iskola hangulata olyan családias. A tanárok kedvesek, segítőkészek, minden jól meg van szervezve! A régi osztálytársaim (akik ide mentek továbbtanulni) mind azt mondták hogy nagyon jó suli. Nem mocskos, a WC tiszta, jó nagyok a termek. A tornaterem is nagyon nagy, és ahogy hallottam a gépeket is nemrég cserélték ki. Szerintem ez Salgótarján legjobb iskolája! Én bánom, hogy nem ide jöttem továbbtanulni :S
Címkék: ## középiskola# tanulásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bukrán Valér
5 Csillagok

Az új iskolám

, 2009. december 15.

Az általános iskolám 8. évében arra gondoltam, hogy itt fogom fojtatni a tanulmányaimat. Szerencsére fel is vettek így a 2009/2010-es tanévet már a Madách gimnázium büszke tanulójaként kezdhettem. Az első benyomásom az, hogy ennél jobb nem is nagyon lehetne! A pedagógusok nagyon rendesek, segítőkészek, a diákok kúltúráltak, okosak. Az iskola modern már szinte majdnem mindegyik teremben van digitális tábla. Ez szerintem nagyon jó dolog. A padok és a székek egyaránt kényelmesek, nincsenek összefirkálva. De nekem a legjobban az tetszett, hogy az iskolának nagy tornaterme és jól felszerelt konditerme is van. Nagyon jól érzem magam benne, és tudom hogy mivel az iskola kemény, nagy eséllyel mehetek majd egyetemre, főiskolára. Mindenkinek ajánlom ezt a gimnáziumot.
Címkék: ## kedves# remekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Madách Imre Gimnázium - Salgótarján részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Május 1 út 58.
  3100  Salgótarján
 2. Kissomlyó út 1
  3100  Salgótarján
 3. Meredek út 9.
  3100  Salgótarján
 4. Zemlinszky R. út 4.
  3100  Salgótarján
 5. Csokonai út 21-29
  3104  Salgótarján
 6. Dobroda Major
  3185  Egyházasgerge