Madách Imre Gimnázium - Salgótarján

11 Vélemények
Madách Imre Gimnázium - Salgótarján
Arany János út 12.
3100 Salgótarján
Nógrád
(32) 411 104
(32) 411 353
(32) 411 104
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Iskolánk egyik legrégibb hagyománya a Madách-hónapok rendezvénysorozata, melynek keretében különböző vetélkedőkön, sport- és szaktárgyi versenyeken mérhetik össze tudásukat tanulóink.


  Cégleírás
  Madách Gála - a Madách-hónapok zárórendezvénye és egyben az iskolai alapítvány kulturális bemutatója, melyen iskolánk tanulói és meghívott vendégek lépnek fel. Madách Galéria - kortárs képzőművészek alkotásaiból évente öt alkalommal kiállítást rendezünk. Jelvényavató ünnepély - ekkor válnak a kilencedikesek igazán a Madách Gimnázium diákjaivá. Szalagavató, ballagás a végzősök ünnepe.
  Nyelvi napok - évente 2-3 alkalommal, valamely idegen nyelv jegyében zajló tudásmérés vagy játékos vetélkedő. Gólyatábor, amit augusztus végén rendezünk a kilencedikeseknek, ahol vidám, játékos vetélkedők, jó hangulatú esték segítik az osztályok és az évfolyam összekovácsolódását. Diáknap - diákok által szervezett vidám vetélkedő.
  Farsangi bál - jelmezes felvonulással kezdődő vidám bál. Szabadidő Iskolánkban a jól felszerelt tornatermen és sportpályán kívül konditerem is várja a versenyszerűen vagy kedvtelésből sportolni kívánókat. Minden évben rendezünk osztályok közötti bajnokságot.
  Kulcsszavak:
  Gimnázium, Középiskola, Diák, Szakközépiskola, Iskola, Oktatás, Programok, Tanítás, Intézmények
  A Madách Imre Gimnázium - Salgótarján cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  ftale

  Madách

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Imádom ezt az iskolát. A tanárok kedvesek, segítőkészek, a programok nagyon jók, mindig lehet valamit tenni-venni. A közösség is jó, bár az a-s gyerekekre ráférne egy kis illemtan, de tudjuk, hogy a tesisek általában nagyszájúbbak :) Az angolórákat imádom, fénypontjai a napomnak. Kovácsné Túróczi Márta nagyon színvonalasan tanítja, és ami a legfontosabb, törődik velünk, neki bármit elmondhatunk, érdekli, hogy mi van velünk, tündér egy tanár, nagyon szeretem. A tesióra kicsit nehéz, de ha nem akarsz érettségizni belőle, akkor úgy is mindegy, lényeg, hogy átmenj. Jó döntés volt a Madách :)

  madách végzős

  presztizsét vesztett iskola

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  A látszat néha csal, ez az iskola nem olyan színvonalas mint amilyennek látszik. A rendezvény szervezés, oktatás és kulturális programok színvonala messze elmarad a gimnáziumi szinttől. 2010-től egyre jobban romlanak az új évfolyam osztályainak tanulmányi eredményei, egyre kevesebb tanuló jut ki valamire való egyetemekre és főiskolákra ebből az iskolából. Külön kitérnék a nyelvoktatásra, ami egy kész vicc kicsit nyersen fogalmazva, de annál jobban helytálló, nem üti meg a BJG szintű nyelvoktatást. A közösségről is szólnék néhány szót, a hangulat kifejezetten családias, a diákok könnyen megtalálják a közös nevezőt társaikkal valamint tanáraikkal(ez azért nem minden esetben igaz). Akik viszont sportban gondolkoznak azoknak ajánlom ezt az iskolát, mert a testnevelésben nyújtott színvonal igen magas. Összességében nem azt mondom, hogy rosszul döntöttem, sem azt hogy jól, 4 év melegedésre ez az iskola tökéletesen alkalmas. 3/5
  #Madách Imre Gimnázium
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Madách Imre Gimnázium

  Ballagás megszervezése

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Akikkel beszéltem, nem kevés emberrel, ilyen szervezetlen és ballagási ünnepséget méltóságot nélkülöző találkozót még nem láttak! Ez nem a ballagókról szólt.

  popeye

  Madách

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Azoknak ajánlom ezt a gimit, akik minden áron érettségit adó képzésre szeretnék íratni - finoman szólva - nem túl ambiciózus gyereküket. Ebben a suliban langyos erőfeszítéssel is meglesz. Aki viszont szorgalmas, jó képességű, ne itt pocsékolja az idejét.

  Molnar Timea

  Itt tanultam

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Sziasztok! Mostanra mar eldölt, ki került be es kinek nem sikerült sajnos.. Szeretnem megnyugtatni a szerencsesen felvetelt nyeröket, nem fognak csalodni! Azt nem jelentehem ki, hogy a varos legjobb iskolaja, hiszen nincs összehasonlitasi alapom, de..szerintem megis az!! Nagyon köszönök mindent!! Egy igazi mäsodik otthon! Leirhatnäm legkedvesebb tanäraim nevet, de tul hosszu lenne a sor.. (Sajnos nincs ekezetem, mert Becsböl irok, remelem annyira nem zavaro...) Sok sikert kivänok mindenkinek es sikeres 4 evet!! M T

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Madách Imre Gimnázium - Salgótarján részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. Kissomlyó út 1
   3100  Salgótarján