Madách Imre Gimnázium - Salgótarján

12 Vélemények
Madách Imre Gimnázium - Salgótarján
Arany János út 12.
3100 Salgótarján
Nógrád
+36/(32) 411-353
+36/(32) 416-454
+36/(32) 411-104

Gazdasági információk

Cégalapítás dátuma
23 máj. 1923

Leírás

  Kulcsszavak:
  Gimnázium, Középiskola, Iskola, Oktatás
  A Madách Imre Gimnázium - Salgótarján cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  2016. február 11.

  Nagyon örülök,hogy ebbe a suliba járhatok.Színvonalas tudáshoz jutottam az évek során .Tanáraink nem kivételeznek ,mindig azt kérik számon amit leadnak anyagot.Vannak akadályok az első 2 évben ,aki nem ide való az kiesik és átmegy gyengébb iskolába,viszont aki tanul simán tud jól teljesíteni.Az érettségire jól felkészítenek és a tanulmányi jegyeink valóban a tudást mutatják.A diákok tisztelettudóak ,nincs klikkesedés.A tanórán figyelem van ,senki nem rendetlenkedik.Türelmesek a tanárok ,viszont amit kérnek be kell tartani.A programokra is szívesen emlékezek vissza.Sose fogom megbánni,hogy itt tölthettem gimis éveimet,mert van eredménye és alapvető műveltséggel kerülök ki érettségi után a nagybetűs életbe.

  ftale

  Madách

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Imádom ezt az iskolát. A tanárok kedvesek, segítőkészek, a programok nagyon jók, mindig lehet valamit tenni-venni. A közösség is jó, bár az a-s gyerekekre ráférne egy kis illemtan, de tudjuk, hogy a tesisek általában nagyszájúbbak :) Az angolórákat imádom, fénypontjai a napomnak. Kovácsné Túróczi Márta nagyon színvonalasan tanítja, és ami a legfontosabb, törődik velünk, neki bármit elmondhatunk, érdekli, hogy mi van velünk, tündér egy tanár, nagyon szeretem. A tesióra kicsit nehéz, de ha nem akarsz érettségizni belőle, akkor úgy is mindegy, lényeg, hogy átmenj. Jó döntés volt a Madách :)

  madách végzős

  presztizsét vesztett iskola

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  A látszat néha csal, ez az iskola nem olyan színvonalas mint amilyennek látszik. A rendezvény szervezés, oktatás és kulturális programok színvonala messze elmarad a gimnáziumi szinttől. 2010-től egyre jobban romlanak az új évfolyam osztályainak tanulmányi eredményei, egyre kevesebb tanuló jut ki valamire való egyetemekre és főiskolákra ebből az iskolából. Külön kitérnék a nyelvoktatásra, ami egy kész vicc kicsit nyersen fogalmazva, de annál jobban helytálló, nem üti meg a BJG szintű nyelvoktatást. A közösségről is szólnék néhány szót, a hangulat kifejezetten családias, a diákok könnyen megtalálják a közös nevezőt társaikkal valamint tanáraikkal(ez azért nem minden esetben igaz). Akik viszont sportban gondolkoznak azoknak ajánlom ezt az iskolát, mert a testnevelésben nyújtott színvonal igen magas. Összességében nem azt mondom, hogy rosszul döntöttem, sem azt hogy jól, 4 év melegedésre ez az iskola tökéletesen alkalmas. 3/5
  #Madách Imre Gimnázium
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Madách Imre Gimnázium

  Ballagás megszervezése

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Akikkel beszéltem, nem kevés emberrel, ilyen szervezetlen és ballagási ünnepséget méltóságot nélkülöző találkozót még nem láttak! Ez nem a ballagókról szólt.

  popeye

  Madách

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Azoknak ajánlom ezt a gimit, akik minden áron érettségit adó képzésre szeretnék íratni - finoman szólva - nem túl ambiciózus gyereküket. Ebben a suliban langyos erőfeszítéssel is meglesz. Aki viszont szorgalmas, jó képességű, ne itt pocsékolja az idejét.

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Madách Imre Gimnázium - Salgótarján részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Kissomlyó út 1
   3100  Salgótarján