Madách Imre Gimnázium - Salgótarján

Cégnév:
Madách Imre Gimnázium - Salgótarján
Cím:
Arany János út 12.
Irányítószám/Település:
3100 Salgótarján
Megye:
Nógrád
Telefon:
(32) 411 104
Telefon:
(32) 411 353
Fax:
(32) 411 104
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 4 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Iskolánk egyik legrégibb hagyománya a Madách-hónapok rendezvénysorozata, melynek keretében különböző vetélkedőkön, sport- és szaktárgyi versenyeken mérhetik össze tudásukat tanulóink.

Képek hozzáadása
Cégleírás
Madách Gála - a Madách-hónapok zárórendezvénye és egyben az iskolai alapítvány kulturális bemutatója, melyen iskolánk tanulói és meghívott vendégek lépnek fel. Madách Galéria - kortárs képzőművészek alkotásaiból évente öt alkalommal kiállítást rendezünk. Jelvényavató ünnepély - ekkor válnak a kilencedikesek igazán a Madách Gimnázium diákjaivá. Szalagavató, ballagás a végzősök ünnepe.
Nyelvi napok - évente 2-3 alkalommal, valamely idegen nyelv jegyében zajló tudásmérés vagy játékos vetélkedő. Gólyatábor, amit augusztus végén rendezünk a kilencedikeseknek, ahol vidám, játékos vetélkedők, jó hangulatú esték segítik az osztályok és az évfolyam összekovácsolódását. Diáknap - diákok által szervezett vidám vetélkedő.
Farsangi bál - jelmezes felvonulással kezdődő vidám bál. Szabadidő Iskolánkban a jól felszerelt tornatermen és sportpályán kívül konditerem is várja a versenyszerűen vagy kedvtelésből sportolni kívánókat. Minden évben rendezünk osztályok közötti bajnokságot.

Kulcsszavak:

Gimnázium, Diák, Középiskola, Szakközépiskola, Iskola, Oktatás, Programok, Tanítás, Intézmények

A Madách Imre Gimnázium - Salgótarján cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

ftale
5 Csillagok

Madách

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Imádom ezt az iskolát. A tanárok kedvesek, segítőkészek, a programok nagyon jók, mindig lehet valamit tenni-venni. A közösség is jó, bár az a-s gyerekekre ráférne egy kis illemtan, de tudjuk, hogy a tesisek általában nagyszájúbbak :) Az angolórákat imádom, fénypontjai a napomnak. Kovácsné Túróczi Márta nagyon színvonalasan tanítja, és ami a legfontosabb, törődik velünk, neki bármit elmondhatunk, érdekli, hogy mi van velünk, tündér egy tanár, nagyon szeretem. A tesióra kicsit nehéz, de ha nem akarsz érettségizni belőle, akkor úgy is mindegy, lényeg, hogy átmenj. Jó döntés volt a Madách :)

madách végzős
3 Csillagok

presztizsét vesztett iskola

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A látszat néha csal, ez az iskola nem olyan színvonalas mint amilyennek látszik. A rendezvény szervezés, oktatás és kulturális programok színvonala messze elmarad a gimnáziumi szinttől. 2010-től egyre jobban romlanak az új évfolyam osztályainak tanulmányi eredményei, egyre kevesebb tanuló jut ki valamire való egyetemekre és főiskolákra ebből az iskolából. Külön kitérnék a nyelvoktatásra, ami egy kész vicc kicsit nyersen fogalmazva, de annál jobban helytálló, nem üti meg a BJG szintű nyelvoktatást. A közösségről is szólnék néhány szót, a hangulat kifejezetten családias, a diákok könnyen megtalálják a közös nevezőt társaikkal valamint tanáraikkal(ez azért nem minden esetben igaz). Akik viszont sportban gondolkoznak azoknak ajánlom ezt az iskolát, mert a testnevelésben nyújtott színvonal igen magas. Összességében nem azt mondom, hogy rosszul döntöttem, sem azt hogy jól, 4 év melegedésre ez az iskola tökéletesen alkalmas. 3/5
Címkék: #Madách Imre Gimnázium
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Madách Imre Gimnázium
1 Csillagok

Ballagás megszervezése

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Akikkel beszéltem, nem kevés emberrel, ilyen szervezetlen és ballagási ünnepséget méltóságot nélkülöző találkozót még nem láttak! Ez nem a ballagókról szólt.

popeye
3 Csillagok

Madách

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Azoknak ajánlom ezt a gimit, akik minden áron érettségit adó képzésre szeretnék íratni - finoman szólva - nem túl ambiciózus gyereküket. Ebben a suliban langyos erőfeszítéssel is meglesz. Aki viszont szorgalmas, jó képességű, ne itt pocsékolja az idejét.
Címkék: ## középiskola
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Molnar Timea
5 Csillagok

Itt tanultam

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sziasztok! Mostanra mar eldölt, ki került be es kinek nem sikerült sajnos.. Szeretnem megnyugtatni a szerencsesen felvetelt nyeröket, nem fognak csalodni! Azt nem jelentehem ki, hogy a varos legjobb iskolaja, hiszen nincs összehasonlitasi alapom, de..szerintem megis az!! Nagyon köszönök mindent!! Egy igazi mäsodik otthon! Leirhatnäm legkedvesebb tanäraim nevet, de tul hosszu lenne a sor.. (Sajnos nincs ekezetem, mert Becsböl irok, remelem annyira nem zavaro...) Sok sikert kivänok mindenkinek es sikeres 4 evet!! M T

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Madách Imre Gimnázium - Salgótarján részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Május 1 út 58.
  3100  Salgótarján
 2. Kissomlyó út 1
  3100  Salgótarján
 3. Meredek út 9.
  3100  Salgótarján
 4. Zemlinszky R. út 4.
  3100  Salgótarján
 5. Csokonai út 21-29
  3104  Salgótarján
 6. Dobroda Major
  3185  Egyházasgerge