Magyar Suzuki Zrt, Esztergom

39 Vélemények
Magyar Suzuki Zrt
Schweidel J. U. 52/A
2500 Esztergom
Komárom-Esztergom
(33) 541 100
(33) 412 014
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Megalakul a Magyar Suzuki Rt. A tulajdonosok a Suzuki Motor Corporation, az Itochu, IFC és az Autókonszern. Az esztergomi Suzuki gyár egy 350 000 négyzetméteres területen létesült, melyből a csarnokok 33 000 négyzetmétert foglalnak el.
Az esztergomi gyár az egész Suzuki birodalom egyik gyöngyszeme, mely talán csak a Kosai gyárhoz hasonlítható. A Magyar Suzuki Zrt.
esztergomi gyárában legördült a gyártósorról a Swift új generációjának első példánya. A sorozatgyártás elindítása egyben a megújított modell világpremierje is, hiszen a Suzuki esztergomi gyára az első üzem a világon, amelyik megkezdi az új modell sorozatgyártását.


Cégleírás
A Suzuki Magyarországon 2006 - Február 27-én legördült a gyártósorról a Suzuki és a FIAT együttműködéséből létrejött SX4. Az új családi és szabadidő-autó sorozatgyártása új fejezetet nyit az esztergomi gyár életében, hiszen nemcsak az autó, hanem a kategória is új az esztergomiak számára. A kisautók után most először készül a hazai Suzuki-gyárban alsó-közép kategóriás modell. - A Suzuki Motor Corporation a 76.
Genfi Nemzetközi Autószalonon bejelentette, hogy 2007-ben indul a World Rally Championship (WRC) versenysorozatban. A Suzuki WRC versenyautójának alapját pedig a hazánkban gyártott SX4 adja majd. - Négy csillagot kapott a maximálisan elérhető ötből a vadonatúj Suzuki SX4 a legismertebb ütközésvédelmi teszteket végző szervezet, az EURO-NCAP hivatalos minősítő vizsgáján.
Az új modell sorozatgyártásának megkezdése alkalmából rendezett ünnepségen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Tetsuo Ito, Japán magyarországi nagykövete, Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere és Osamu Suzuki, a Suzuki Motor Corporation elnök-vezérigazgatója magas rangú magyar kormányzati tisztviselők, vezető iparági üzletemberek és a sajtó képviselői jelenlétében vágta át a megújított Swift gyártósora előtt a szalagot. Az új generációs Swiftnek világpiaci stratégiai szerepet szán a Suzuki, ezt a megújított modell vonzó és felhasználóbarát megoldásaira alapozzák. Hatékonyabb üzemanyag-felhasználás, csökkenő CO2-kibocsátás, javuló vezetési teljesítmény, növekvő a biztonság mellett erősödik a már megszokott sportos Swift-élmény.
Kulcsszavak:
Autó, Autókereskedelem, Suzuki, Swift, Grand Vitara, Splash, Sx4, Ignis, Terepjáró, Suzuki Gyár, Autógyár, Értékesítés, Motor, Abs, Sebességváltó, Gyár, Metal, Autógyártás, Kormánymu, Gyorsulás, Kapacitás, Csomagtér, Márkakereskedok, Autó forgalmazás, Gyátás, Légzsákok, Kétoldali Légzsák, Lökettérfogat, Felfüggesztés Hátul, 3 Ajtós, Magyar Suzuki zrt, Euro 5, Gépkocsi Alapfelszereltség, Maximális Teljesítmény, Felfüggesztés Elöl, Fékek Hátul, Fékek Elöl, Magyar Suzuki, Hengerek Száma
Termékek
Személygépkocsi
Magyar Suzuki Zrt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Baumann János

Suzuki Sedám autó

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Köszönöm, hogy a pénzemért 12 éve olyan autót kaptam amiben sok örömöm volt.Korrekt üzletelés volt a vétel." hete Ausztriában voltam a 12 éves autómmal Sutuki sedán Insbrucktól 80 km-re lévő Sölden városába utaztam.Sztrádán mentem 130-as tempóval órákon keresztül, oda vissza tettem meg ezt az utat. A kocsi csodálatosan engedelmeskedett.Sorra előztem meg az új autócsodákat.Egyik másik utánam is eredt, hogy megmutassa.Köszönöm a gyárnak, hogy ilyen remek autót gyártanak.73 éves vagyok.Ha pénzem lenne csak is suzukit vennék.SX4 az álmom.
#imádom a Suzuki autót
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Weisz Ferenc

Reklamáció

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Légzsák hibás lett az autom. Rám akarják verni a balhét. Kihez fordulhatok segitségért?

Sugár Krisztina

Alázat

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Suzuki Zrt! szomúan hallom és tapasztalom az Önök gyárában nem egy alkalommal alázzák meg az embereket,akár tettel akár szóban.A másik szomorú tény,hogy az alkalmazottak megfelelő végzettség nélkül magas beosztást kapnak!(8 általánossal ne alázza a dolgozókat senki!!!!Kocsmárosból ne legyen főnök,iskola nélkül!!!... hogy van ez,kedves munkaügyi osztály???Várom válaszát vagy több helyen felteszem kérdésem és véleményem közzé teszem! Köszönettel:S. K.

Varga Marianna

reklamáció kezelés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Elsősorban egy kérdéssel fordulnék a fórumon jelenlévőkhöz: Tud-e segíteni valaki abban, hogy hogyan tudnék elérni a Suzuki-hoz. Egy problémát szeretném ha kivizsgálnának, de sehol sem lehet elérni őket. Márkakaereskedők nem reagálnak a hivatalos levelemre, postai úton az esztergomi gyárnak továbbítottam a levelet, de semmi reakció. A probléma, egy Suzuki Ignis, sima használat során, megadta magát. Szétszerelés után, megállapította a szakértő szerelő, hogy differenciál mű. A jelenség alapján anyag hiba. Az egész ház belülről kinyomva, szétrepedve. A szerelő nem először lát ilyet. Én mint minőségügyben dolgozó ilyen ügyekkel foglalkozó szakember, hivatalosan szertném ha utána járnának a problémának és megmutatnák a kivizsgálás részleteit, amennyiben anyag hiba, szeretném, ha valamit tennének, pl. kicserélnék az alkatrészt. Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy tud valakit akinek van, kérem jelezzen. És ami a lényeg lenne, ha tud valaki fórumot ahol közelebb juthatok egy illetékes osztályhoz azt megköszönném! További szép napot mindenkinek! Üdv, Marianna
#Differenciál mű törés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

motorostom

Gyári motorkerékpár alkatrész

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt MAGYAR SUZUKI ZRT. Éreklődnék az önökhöz leadott gyári alakatrészek rendelését milyen határidővel teljesítik. Mivel Tavaj Novemberben lett vásárolva egy motorkerékpár szalonból SUZUKI GSX-R 1000K9 motorkerékpár hátsó ülés nélkül. Az eladó papirba foglalta,hogy későbbiekben adja át a hiányzó alkatrészt. Na most ez a mai napig nem történt meg.Hívásomra mindenféle válasz jön csak az nem,hogy megkapom-e vagy nem. Legutóbbi hívásomra a válaszuk:megvan rendelve de nem tudják mikorra szállít a MAGYAR SUZUKI ZRT. Tehát várhatok akár hónapokat éveket rá?Szerintem nem akarja a szalon felém az utasülést küldeni,mivel 56000eft ról van szó. Ezért kérdezném önöket ha leadnak egy rendelést mennyi a teljesítési határidő,hogy a kereskedő meg kapja a rendelt árut. Választ megköszönném esetleg kit kereshetnék ez ügyben kapcsolatosan aki bővebb felvilágosítást adhatna. Köszönöm.

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Magyar Suzuki Zrt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Dorogi út 5.
  2500  Esztergom
 2. Dobogókői út 80.
  2500  Esztergom
 3. Táti út 28.
  2500  Esztergom
 4. Kertváros,Lakópark
  2500  Esztergom
 5. Dorogi út 4.
  2500  Esztergom
 6. Esztergom-Kertváros Lakópark 30069/2. Hrsz
  2509  Esztergom