Magyar Suzuki Zrt, Esztergom

Cím:
Schweidel J. U. 52/A
Irányítószám/Település:
2500 Esztergom
Megye:
Komárom-Esztergom
Telefon:
(33) 541 100
Fax:
(33) 412 014
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Megalakul a Magyar Suzuki Rt. A tulajdonosok a Suzuki Motor Corporation, az Itochu, IFC és az Autókonszern. Az esztergomi Suzuki gyár egy 350 000 négyzetméteres területen létesült, melyből a csarnokok 33 000 négyzetmétert foglalnak el.
Az esztergomi gyár az egész Suzuki birodalom egyik gyöngyszeme, mely talán csak a Kosai gyárhoz hasonlítható. A Magyar Suzuki Zrt.
esztergomi gyárában legördült a gyártósorról a Swift új generációjának első példánya. A sorozatgyártás elindítása egyben a megújított modell világpremierje is, hiszen a Suzuki esztergomi gyára az első üzem a világon, amelyik megkezdi az új modell sorozatgyártását.

Cégleírás
A Suzuki Magyarországon 2006 - Február 27-én legördült a gyártósorról a Suzuki és a FIAT együttműködéséből létrejött SX4. Az új családi és szabadidő-autó sorozatgyártása új fejezetet nyit az esztergomi gyár életében, hiszen nemcsak az autó, hanem a kategória is új az esztergomiak számára. A kisautók után most először készül a hazai Suzuki-gyárban alsó-közép kategóriás modell. - A Suzuki Motor Corporation a 76.
Genfi Nemzetközi Autószalonon bejelentette, hogy 2007-ben indul a World Rally Championship (WRC) versenysorozatban. A Suzuki WRC versenyautójának alapját pedig a hazánkban gyártott SX4 adja majd. - Négy csillagot kapott a maximálisan elérhető ötből a vadonatúj Suzuki SX4 a legismertebb ütközésvédelmi teszteket végző szervezet, az EURO-NCAP hivatalos minősítő vizsgáján.
Az új modell sorozatgyártásának megkezdése alkalmából rendezett ünnepségen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Tetsuo Ito, Japán magyarországi nagykövete, Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere és Osamu Suzuki, a Suzuki Motor Corporation elnök-vezérigazgatója magas rangú magyar kormányzati tisztviselők, vezető iparági üzletemberek és a sajtó képviselői jelenlétében vágta át a megújított Swift gyártósora előtt a szalagot. Az új generációs Swiftnek világpiaci stratégiai szerepet szán a Suzuki, ezt a megújított modell vonzó és felhasználóbarát megoldásaira alapozzák. Hatékonyabb üzemanyag-felhasználás, csökkenő CO2-kibocsátás, javuló vezetési teljesítmény, növekvő a biztonság mellett erősödik a már megszokott sportos Swift-élmény.

Vélemények

Baumann János
5 Csillagok

Suzuki Sedám autó

2013. szeptember 10.

Köszönöm, hogy a pénzemért 12 éve olyan autót kaptam amiben sok örömöm volt.Korrekt üzletelés volt a vétel." hete Ausztriában voltam a 12 éves autómmal Sutuki sedán Insbrucktól 80 km-re lévő Sölden városába utaztam.Sztrádán mentem 130-as tempóval órákon keresztül, oda vissza tettem meg ezt az utat. A kocsi csodálatosan engedelmeskedett.Sorra előztem meg az új autócsodákat.Egyik másik utánam is eredt, hogy megmutassa.Köszönöm a gyárnak, hogy ilyen remek autót gyártanak.73 éves vagyok.Ha pénzem lenne csak is suzukit vennék.SX4 az álmom.
Címkék: #imádom a Suzuki autótErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Weisz Ferenc
1 Csillagok

Reklamáció

, 2012. szeptember 14.

Légzsák hibás lett az autom. Rám akarják verni a balhét. Kihez fordulhatok segitségért?

Sugár Krisztina
5 Csillagok

Alázat

2012. augusztus 9.

Kedves Suzuki Zrt! szomúan hallom és tapasztalom az Önök gyárában nem egy alkalommal alázzák meg az embereket,akár tettel akár szóban.A másik szomorú tény,hogy az alkalmazottak megfelelő végzettség nélkül magas beosztást kapnak!(8 általánossal ne alázza a dolgozókat senki!!!!Kocsmárosból ne legyen főnök,iskola nélkül!!!... hogy van ez,kedves munkaügyi osztály???Várom válaszát vagy több helyen felteszem kérdésem és véleményem közzé teszem! Köszönettel:S. K.

Varga Marianna
1 Csillagok

reklamáció kezelés

2012. április 24.

Elsősorban egy kérdéssel fordulnék a fórumon jelenlévőkhöz: Tud-e segíteni valaki abban, hogy hogyan tudnék elérni a Suzuki-hoz. Egy problémát szeretném ha kivizsgálnának, de sehol sem lehet elérni őket. Márkakaereskedők nem reagálnak a hivatalos levelemre, postai úton az esztergomi gyárnak továbbítottam a levelet, de semmi reakció. A probléma, egy Suzuki Ignis, sima használat során, megadta magát. Szétszerelés után, megállapította a szakértő szerelő, hogy differenciál mű. A jelenség alapján anyag hiba. Az egész ház belülről kinyomva, szétrepedve. A szerelő nem először lát ilyet. Én mint minőségügyben dolgozó ilyen ügyekkel foglalkozó szakember, hivatalosan szertném ha utána járnának a problémának és megmutatnák a kivizsgálás részleteit, amennyiben anyag hiba, szeretném, ha valamit tennének, pl. kicserélnék az alkatrészt. Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy tud valakit akinek van, kérem jelezzen. És ami a lényeg lenne, ha tud valaki fórumot ahol közelebb juthatok egy illetékes osztályhoz azt megköszönném! További szép napot mindenkinek! Üdv, Marianna
Címkék: #Differenciál mű törésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

motorostom
4 Csillagok

Gyári motorkerékpár alkatrész

, 2012. április 2.

Tisztelt MAGYAR SUZUKI ZRT. Éreklődnék az önökhöz leadott gyári alakatrészek rendelését milyen határidővel teljesítik. Mivel Tavaj Novemberben lett vásárolva egy motorkerékpár szalonból SUZUKI GSX-R 1000K9 motorkerékpár hátsó ülés nélkül. Az eladó papirba foglalta,hogy későbbiekben adja át a hiányzó alkatrészt. Na most ez a mai napig nem történt meg.Hívásomra mindenféle válasz jön csak az nem,hogy megkapom-e vagy nem. Legutóbbi hívásomra a válaszuk:megvan rendelve de nem tudják mikorra szállít a MAGYAR SUZUKI ZRT. Tehát várhatok akár hónapokat éveket rá?Szerintem nem akarja a szalon felém az utasülést küldeni,mivel 56000eft ról van szó. Ezért kérdezném önöket ha leadnak egy rendelést mennyi a teljesítési határidő,hogy a kereskedő meg kapja a rendelt árut. Választ megköszönném esetleg kit kereshetnék ez ügyben kapcsolatosan aki bővebb felvilágosítást adhatna. Köszönöm.

Bálint Rezső
2 Csillagok

fékhiba

2011. december 10.

Tisztelt Gyártó! 2005 decemberében vettem egy 0-kilóméteres Suzuki Ignist, a Budapest, Dózsa György úti márkakereskedésből, és 11800 km után észleltem, hogy a bal hátsó fékem menet közben hirtelen leblokkolt. A bal hátsó kerék leszerelése után megtaláltam a hibát. Mivel autószerelő vagyok. A hiba a következő: A fékpofa leszorító rugója eltörött. (cikkszáma: 53231-84E01) Sajnálom, hogy nem mellékelhetek képet, mert lefotóztam a hibás alkatrészt. Utólag vettem észre, hogy a rugó felénél régebbi törés és a másik felén friss törés van keresztmetszetileg. Válaszukat várom (a brbere@freemail.hu) email címre. Tisztelettel: Bálint Rezső
Címkék: #reklamáció#hibabejelentésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2012. április 2.

Tiszteletem! Ugyan ez a hiba előfordult nálam is az IGNIS tipusú autón amiben 86000ekm volt és blokkolt nekem a jobb hátsó kerék. Üdv:Tamás

Lala65
2 Csillagok

suzuki swift hez keresek szin azonos festéket

, 2011. augusztus 31.

1999 ben gyártott suzuki swift emhez keresek gyári Kobaltkék metál festéket kb. fél autóra valót.
Címkék: #Festék KeresésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Utolsó mohikán
1 Csillagok

vélemény

2011. június 10.

Vállalkozó ként ne dolgozzon senki!!!
Címkék: #keserü igaságErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

zaba35
5 Csillagok

eredeti suzuki

2011. április 29.

Csodálatos autók.De a magyar kereskedők, le járatják.Mert egy eredeti. -Japánban gyártott- suzuki sebeddégváltó kuplungjáért 30000 Ft ot kérnek.Hátsó szélvédőért 40000Ft
Címkék: #suzuki#válto.kereskedelemErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Marcsi Boros
1 Csillagok

Suzuki M6

, 2011. március 28.

Szervizelése kritikán aluli.az én autóm egy 6 éves Altó ami rozsdásodik kegyetlenül E lvittem a közeli szervízbe . Közölték vigyem abba a szervízbe ahol annak ídején laktam. Miért kell az orzságot át utazni, hogy érvényesíthessem az amúgy is jogos jótállást . A szervíz csak akkor vállalja ha keményen fizet az átvertnek érző vásárló ?? A Suzukinak csak eladni fontos ?
Címkék: #véleményezésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Magyar Suzuki Zrt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Dorogi út 5.
  2500  Esztergom
 2. Dobogókői út 80.
  2500  Esztergom
 3. Táti út 28.
  2500  Esztergom
 4. Kertváros,Lakópark
  2500  Esztergom
 5. Dorogi út 4.
  2500  Esztergom
 6. Esztergom-Kertváros Lakópark 30069/2. Hrsz
  2509  Esztergom