Magyarországi Magiszter Alapítvány, Debrecen

Cím:
Wesselényi U. 4/B
Irányítószám/Település:
4024 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 314 623
Mobile:
(70) 369 8111
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Szervezetünk, a Magyarországi Magiszter Alapítvány 2000-ben alakult Debreceni Magiszter Alapítvány néven, Debrecenben. Feladatunknak tartjuk elsősorban az oktatást, nevelést, tehetséges fiatalok támogatását, felnőttképzés szervezését, szociális tevékenységet, esélyegyenlőség elősegítését, nemzeti és térségi identitástudat megtartását és erősítését.

Cégleírás
Alapítvány alapvető céljai között szerepel az oktatás minőségének a fejlesztése és az egész életen át tartó tanulási folyamat segítése. Napjainkban ez sokak számára elérhetetlenné vált, különös tekintettel a halmozottan hátrányos helyzetű rétegekre.Sajnos ez nem egy helyi, regionális probléma, hanem az egész ország területére jellemző.Alapítványunk kiemelkedő feladatai között szerepel, hogy ezeken az embereken főleg a roma származásúakon - segítsen, támogassa őket.Az oktatás mellett elengedhetetlen feladatunknak tartjuk,hogy a hátrányos helyzetűeket,munkanélkülieket és azok családtagjait felkészítsük a munkaerő-piaci /re/integrációra,segítsük a beilleszkedési zavarokkal küszködő fiatalokat,illetve megtanítsuk őket az önálló életvezetésre, ezáltal javítsuk versenyképességüket.Ennek eléréséhez gyors reagálású, modulszerű, kompetencia alapú felnőttképzést, komplex programokat, munkaerő piaci szolgáltatásokat, az információs társadalom kihívásainak megfelelő oktatást kínálunk ügyfeleinek.

Vélemények

Endre Polyak
1 Csillagok

Chauffeur for Mr. Levente Nagy

2010. július 30.

Mr. Sebastian Vettel is willing to be your chauffeur to get you to your meetings on time for only 75,000,000 HUF per transport. I am sure this is exactly fitting to your financial situation. Always glad to be of help, Yours truly, Endre Polyak Instructor of English

Írjon véleményt a(z) Magyarországi Magiszter Alapítvány részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Szent Anna U. 31
  4024  Debrecen
 2. Vásáry I. U. 4.
  4025  Debrecen
 3. Piac U. 20
  4024  Debrecen
 4. Simonffy U 11 1/6
  4024  Debrecen

 5. Távolság: 1.15 km
  Adatok
  Csapó Utca 88. Iii/7. Sz.
  4029  Debrecen
 6. Piac U. 42-48. 24-25-Ös iroda
  4024  Debrecen