Magyartermék Kereskedőház, Budapest

1 Vélemény
Magyartermék Kereskedőház
Utca
1145 Budapest
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Magyartermék Kereskedőház honlapja

A Premium Hungaricum Egyesület 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja a Kárpát Medence mindazon kis- és középméretű élelmiszeripari és kapcsolódó vállalkozásait, amelyek egyedülálló minőséget állítanak elő, és amelyek fennmaradása meggyőződésünk szerint pótolhatatlanul hozzájárul az egyetemes emberiség gasztronómiai és kulturális örökségéhez. Kiemelt célunk az egészséges életmód támogatása olyan termékek előtérbe helyezésével, amelyek természetes alapanyagokból és környezetbarát technológiával készülnek.

 1. Biztosítás
 2. Borok
 3. Ruházat
 4. Services
 5. Építőanyag

Cégleírás
A Premium Hungaricum Egyesület 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja a Kárpát Medence mindazon kis- és középméretű élelmiszeripari és kapcsolódó vállalkozásait, amelyek egyedülálló minőséget állítanak elő, és amelyek fennmaradása meggyőződésünk szerint pótolhatatlanul hozzájárul az egyetemes emberiség gasztronómiai és kulturális örökségéhez. Kiemelt célunk az egészséges életmód támogatása olyan termékek előtérbe helyezésével, amelyek természetes alapanyagokból és környezetbarát technológiával készülnek. Kis hazánkban a nagy bevásárló központok egyoldalú élelmiszer kínálatában alig található egészséges, jó ízű magyar áru. A Premium Hungaricum Egyesület összefogja, védjegyet ad (minőségi kontroll mellett) Kárpát medence tradicionális magyar terméket produkáló kistermelőinek, vállalkozóinak.
Ezeket, a termékeket - más, egészséges magyar élelmiszerrel - kínáljuk WEB áruházunkban, Premium Hungaricum boltjainkban. Rendszerünk nyitott, várjuk mind a termelőket, mind a gyártókat, akik elfogadják a csapatunk szellemiségét, produkálják azt a minőséget, ami az egészséges, színvonalas táplálkozást szolgálja. Hitünk szerint ezzel szolgáljuk magyarságunkat.
Kínálatunk folyamatosan bővül, a hagyományos magyar árúk mellett a korszerű új termékeket is kínáljuk.
Kulcsszavak:
Gasztronómia, Egészséges Ételek, Hungarikum, Élelmiszer, Bolt, Áruházak, Őstermelő, Élelmiszeripari termékek, Gyártók, Kereskedők, Kistermelő, Élelmiszer Gyártók, Magyartermék Kereskedőház magyar Élelmiszerek, Élelmiszeripari Vállalkozások, Magyar Élelmiszereket Forgalmazó, Premium Hungaricum egyesület, Árusító Üzletek, Házi Jellegű
Magyartermék Kereskedőház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Treczkó Kitti
magyar élelmiszer

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon korrektek, végre valakik, akik törődnek a magyar cégekkel - árukkal! Megőrzik és támogatják a hagyományainkat, finom ízeinket, saját magunk gyártott élelmiszereket. Ezzel is próbálják támogatni, fellendíteni kis országunkat.
## magyaros ízek# magyar élelmiszer
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Magyartermék Kereskedőház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. KLAUZÁL TÉR 11.
  1072  Budapest
 2. Klauzál Tér 9
  1072  Budapest
 3. Akácfa Utca 38.
  1072  Budapest
 4. Akácfa utca 47
  1072  Budapest
 5. Kis Diófa Utca 13.
  1077  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete