Marionnaud Parfüméria -Mammut Ii., Budapest

Cím:
Lövőház Utca 2-6.
Irányítószám/Település:
1024 Budapest - II. KERÜLET
Telefon:
(1) 345 8303
Telefon:
(1) 405 5456
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Midio Hungary 2002 óta a Marionnaud cégcsoporthoz tartozik, mely a világ számos országában vezető, Franciaország első számú cége a luxus-parfümök forgalmazása területén.

Cégleírás
A DIVA Center parfümériák története több mint 10 évre nyúlik vissza, ekkor kezdte meg működését parfümök és illatszerek kis- és nagy kereskedelmével a Midio Hungary Kft. A cég intenzíven bővülő, 1998 óta "Diva Center" fantázianév alatt üzemeltetett kiskereskedelmi üzlet-hálózata Magyarországon az egyetlen, kizárólag selective-illatszereket forgalmazó bolthálózat. Üzletei megtalálhatóak Budapest legfrekventáltabb pontjain, kiemelt bevásárlóközpontokban és vidéki nagyvárosokban is. A Marionnaud Parfümériák filozófiája "A cégnév megváltoztatásán túl arra törekszünk, hogy ezeket a kiváló helyen lévő üzleteket a szépség nagyköveteivé tegyük. A Marionnaud csoport minden üzletének jellemzője: a legjobb tanácsadás, a legjobb termékválaszték, a legjobb árak." Marcel Frydman A minőségnek és a kiszolgálásnak ez a filozófiája biztosítja, hogy a Marionnaud Parfumeries vásárlói mindig elégedettek legyenek.

Vélemények

arzena
4 Csillagok

marionnaud

, 2008. január 10.

A Marionnaud parfümériák szerintem egy magasabb kategóriát képviselnek a többivel szemben. Itt inkább a drágább,elegánsabb, különlegesebb termékeket árulják és nem a "tömegcikkeket". A boltjaik kifinomultak, a megvilágítás odabent kedvező, ha sminkszereket, vagy körömlakkot szeretnék venni, a normál fényben látható színekhez hasonlót sikerül ott tapasztalnom. Eddig úgy vettem észre és ők főként úgy akcióznak, hogy csomagokat készítenek össze kb. a parfüm áráért, így ünnepekkor gyakori a parfüm mellé a testápoló, kozmetikai táska vagy ékszer. Van ingyen elvehető katalógusuk, melyben szerepelnek az aktuális árai a termékeknek, minden kapható kiszerelés, illetve egy-két információ is.
Címkék: ## parfüméria# illatszer# marionnaud# testáplóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

annalotti
5 Csillagok

vélemény

, 2007. december 26.

Karácsonyra ajándékba kaptam egy Trussardi:Inside parfüm csomagot.Volt benne egy tesápoló is. Nagyon kellemes aromájú, különleges illat. Már eddig is ismertem a Marionnaud által fogalmazott termékeket, de ez igazán különleges!
Címkék: ## parfüm# illat# marionnaudErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Marionnaud Parfüméria -Mammut Ii. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Gábor áron Utca 74-78.
  1026  Budapest
 2. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 3. Váci út 178.
  1138  Budapest
 4. Rákóczi Utca 36.
  1039  Budapest
 5. Sport U. 2-4.
  2040  Budaörs
Az összes Marionnaud kirendeltsége Budapest településen