Media Markt - Árkád Budapest

37 Vélemények
Media Markt - Árkád Budapest
Örs Vezér Tere 25
1106 Budapest - X. Kerület, Kőbánya
(1) 434 8000
(1) 432 3900
(1) 432 3901
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfő
10:00 – 21:00
kedd
10:00 – 21:00
szerda
10:00 – 21:00
csütörtök
10:00 – 21:00
péntek
10:00 – 21:00
szombat
10:00 – 21:00
vasárnap
10:00 – 20:00
Nyitva.
Zárásig  2 h 26 min.
2 h 26 min

Gazdasági információk

Adószám
12728497-2-42
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Leírás

Áruházi szolgáltatások:
Gyors és pontos autórádió-beszerelés a helyszínen! Kedvezményes autórádió-beszerelés a nálunk
vásárolt termékekre. Hifi és házimozi stúdiónkban a legmodernebb hifi és házimozi rendszereket próbálhatja ki. Nem kötjük vásárláshoz a használt elektronikai berendezések átvételét, azokat bármikor leadhatja áruházaink vevőszolgálatán! Környezetünk megóvása érdekében az elhasznált elemek összegyűjtésére a pénztáraknál elemgyűjtő konténert helyeztünk el. A nálunk vásárolt nagy háztartási gépeket és
szórakoztató elektronikai termékeket hazaszállítjuk. Minden szines filmkidolgozáshoz ajándék index képet adunk. Üdvözlő kártyák, matricák készítése, APS kidolgozás, fotó CD, fotó 3, 5" floppy lemezen, reprodukció, szines poszter, fotó puzzle.


  Kulcsszavak:
  Elektronika, Szórakoztató Elektronika, Házimozi, Háztartási Gépek, Háztartási Kisgépek, Híradástechnikai termékek, Elektronikai Bolt, Műszaki Áruház, Hifi, Műszaki cikk, Fagyasztó, Kávéfőzők, Elektronikai cikk, Műszaki Bolt, Elektronikai termék, Média Markt Fotókidolgozás, Autórádiók, Háztartási Nagygépek, Zsebszámológépek, Média Markt Műszaki Áruházlánc, Rádióvevők, Jelzőberendezések, Mp4 Lejátszók, Hűtőszekrény, Vasaló, Felültöltős Mosógépek, Porszívó, Projektor, Hajvasaló, Mobiltelefon, Elektronikai Áruház, Szkenner, Számológép, Tűzhely, Notebookok, Mikroszkóp, Fax Készülékek, Háztartási Varrógép, Multifunkciós Készülékek, Muszaki Szaküzlet, Mikrohullámú Sütok, Muszaki üzlet, Lcd Televíziók, Írógépek, Tintasugaras Nyomtatók, Mp3 Lejátszók, Kombinált Hutoszekrények, Dect Telefon, Rádiós Ébresztoórák, Kombinált Hutoszekrény, Fozoberendezések, Amator Rádióadók, Motoros Szivattyúk, Muholdas Helymeghatározók, Adóvevők
  Márkanevek
  Média Markt
  Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
   Készpénz
  • Maestro
   Maestro
  • MasterCard
   MasterCard
  • Visa
   Visa
  • Étkezési jegy
   Étkezési jegy
  A Media Markt - Árkád Budapest cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  H.Virág

  Media Markt

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Ma délutánelhagytam a táskám az üzletben.. futottam vissza, mikor észrevettem, de szinte már nem is reménykedtem. Kérdeztem az információs pultnál, hogy nem találtál-e meg esetleg és LÁSS CSODÁT! MEG VOLT! Ez sztem elég ritkaság, szóval le a kalappal, én örök hűséget fogadtam!
  #media markt vásárlás
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Szeidl Anita

  Media Markt

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Én szeretek itt vásárolni, mert nagyon sokféle cikk van és nagy a minőség és az ember megtalálja a pénztárcájának megfelelőt. Ha nem vásárolok, akkor ötletszerzés céljából is szét szoktam itt nézni, mert így könnyebben jön az ihlet. És eddig mindíg segítettek az eladók, ha kértem. Én csak ajánlani tudom, főleg így karácsony előtt amikor rengeteg akcióval csalogatnak.

  MetallicaFan

  Media Markt

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Legyen szó laptopról, színestévéről vagy valamilyen háztartási kisgépről, az Árkádban lévő Media Marktban mindig megtalálom, amit keresek. Többször be szoktam menni, bár az esetek többségében csak nézelődöm. Legutóbbi nagy vételem egy Sony autórádió fejegység volt. Az tetszik a Media Markt-ban, hogy közvetlenek és egyértelmű reklámjaik vannak. Az áruházban az eladók készségesen segítenek, bármilyen kérdésre válaszolnak. Ugyanez jellemző a vevőszolgálatra is: már többször vittem vissza garanciálisan meghibásodott készüléket, és lazán kicserélték, nem kellett vitatkoznom, mint pl a Tescoban. Sajnálom, hogy nincs több Media Markt az országban, mert szerintem ők a legjobb elektronikai szaküzlet!
  ## media markt árkád budapest
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Farkas Krisztina

  vélemény

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Én szeretek itt vásárolni, mert nagyon sokféle cikk van és nagy a minőség és az árskála amik közt az ember megtalálja a pénztárcájának a leg megfelelőbbet. Ha nem vásárolok, akkor ötletszerzés céljából is szét szoktam itt nézni, mert így könnyebben jön az ihlet. És eddig mindíg segítettek az eladók, ha kértem. Én cssak ajánlani tudom, főleg így karácsony előtt amikor rengeteg akcióval csalogatnak.

  gorkie

  Media marktról

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Szinte rendszeresen járok ide, van hogy csak körülnézni, milyen újdonságok vannak és van hogy megvásárolni amit kinéztem. Nagy a választék egy nagy területen és mindig vannak akciós leértékelt, de jó dolgok. A CD választék nem semmi és szinte mindig megvan minden újdonság azonnal. Az árak jók, eladók segítőkészek.
  ## elektronika számítógép telefon lakberendezés mp3
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Media Markt - Árkád Budapest részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Facebook

  Üzletek a közelben

  1. Szentmihályi út 131.
   1152  Budapest
  2. Váci út 1-3.
   1062  Budapest
  3. Mártírok Útja 292.
   1204  Budapest
  4. Bécsi út 136.
   1037  Budapest
  5. Petőfi Sándor U. 64.
   2040  Budaörs