Media Markt - Árkád Budapest

Cégnév:
Media Markt - Árkád Budapest
Cím:
Örs Vezér Tere 25
Irányítószám/Település:
1106 Budapest - X.KERÜLET
Telefon:
(1) 434 8000
Telefon:
(1) 432 3900
Fax:
(1) 432 3901
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Áruházi szolgáltatások:
Gyors és pontos autórádió-beszerelés a helyszínen! Kedvezményes autórádió-beszerelés a nálunk
vásárolt termékekre. Hifi és házimozi stúdiónkban a legmodernebb hifi és házimozi rendszereket próbálhatja ki. Nem kötjük vásárláshoz a használt elektronikai berendezések átvételét, azokat bármikor leadhatja áruházaink vevőszolgálatán! Környezetünk megóvása érdekében az elhasznált elemek összegyűjtésére a pénztáraknál elemgyűjtő konténert helyeztünk el. A nálunk vásárolt nagy háztartási gépeket és
szórakoztató elektronikai termékeket hazaszállítjuk. Minden szines filmkidolgozáshoz ajándék index képet adunk. Üdvözlő kártyák, matricák készítése, APS kidolgozás, fotó CD, fotó 3, 5" floppy lemezen, reprodukció, szines poszter, fotó puzzle.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Elektronika, Szórakoztató Elektronika, Háztartási Gépek, Házimozi, Háztartási Kisgépek, Híradástechnikai termékek, Elektronikai Bolt, Elektronikai termék, Hifi, Műszaki cikk, Fagyasztó, Műszaki Áruház, Műszaki Bolt, Kávéfőzők, Elektronikai cikk, Média Markt Fotókidolgozás, Autórádiók, Háztartási Nagygépek, Zsebszámológépek, Média Markt Műszaki Áruházlánc, Rádióvevők, Jelzőberendezések, Mp4 Lejátszók, Vasaló, Hűtőszekrény, Felültöltős Mosógépek, Porszívó, Projektor, Hajvasaló, Mobiltelefon, Szkenner, Elektronikai Áruház, Muszaki Szaküzlet, Muszaki üzlet, Számológép, Tűzhely, Notebookok, Mp3 Lejátszók, Mikroszkóp, Fax Készülékek, Háztartási Varrógép, Multifunkciós Készülékek, Mikrohullámú Sütok, Tintasugaras Nyomtatók, Lcd Televíziók, Írógépek, Kombinált Hutoszekrények, Dect Telefon, Rádiós Ébresztoórák, Kombinált Hutoszekrény, Fozoberendezések, Muholdas Helymeghatározók, Motoros Szivattyúk, Amator Rádióadók, Adóvevők

Márkanevek

Média Markt

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa
 • Étkezési jegy

A Media Markt - Árkád Budapest cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Adószám
12728497-2-42
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Vélemények

H.Virág
5 Csillagok

Media Markt

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ma délutánelhagytam a táskám az üzletben.. futottam vissza, mikor észrevettem, de szinte már nem is reménykedtem. Kérdeztem az információs pultnál, hogy nem találtál-e meg esetleg és LÁSS CSODÁT! MEG VOLT! Ez sztem elég ritkaság, szóval le a kalappal, én örök hűséget fogadtam!
Címkék: #media markt vásárlás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szeidl Anita
5 Csillagok

Media Markt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én szeretek itt vásárolni, mert nagyon sokféle cikk van és nagy a minőség és az ember megtalálja a pénztárcájának megfelelőt. Ha nem vásárolok, akkor ötletszerzés céljából is szét szoktam itt nézni, mert így könnyebben jön az ihlet. És eddig mindíg segítettek az eladók, ha kértem. Én csak ajánlani tudom, főleg így karácsony előtt amikor rengeteg akcióval csalogatnak.
Címkék: ## media markt# cikk
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

MetallicaFan
5 Csillagok

Media Markt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Legyen szó laptopról, színestévéről vagy valamilyen háztartási kisgépről, az Árkádban lévő Media Marktban mindig megtalálom, amit keresek. Többször be szoktam menni, bár az esetek többségében csak nézelődöm. Legutóbbi nagy vételem egy Sony autórádió fejegység volt. Az tetszik a Media Markt-ban, hogy közvetlenek és egyértelmű reklámjaik vannak. Az áruházban az eladók készségesen segítenek, bármilyen kérdésre válaszolnak. Ugyanez jellemző a vevőszolgálatra is: már többször vittem vissza garanciálisan meghibásodott készüléket, és lazán kicserélték, nem kellett vitatkoznom, mint pl a Tescoban. Sajnálom, hogy nincs több Media Markt az országban, mert szerintem ők a legjobb elektronikai szaküzlet!
Címkék: ## media markt árkád budapest
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Krisztina
5 Csillagok

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én szeretek itt vásárolni, mert nagyon sokféle cikk van és nagy a minőség és az árskála amik közt az ember megtalálja a pénztárcájának a leg megfelelőbbet. Ha nem vásárolok, akkor ötletszerzés céljából is szét szoktam itt nézni, mert így könnyebben jön az ihlet. És eddig mindíg segítettek az eladók, ha kértem. Én cssak ajánlani tudom, főleg így karácsony előtt amikor rengeteg akcióval csalogatnak.
Címkék: ## elektronika
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

gorkie
5 Csillagok

Media marktról

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szinte rendszeresen járok ide, van hogy csak körülnézni, milyen újdonságok vannak és van hogy megvásárolni amit kinéztem. Nagy a választék egy nagy területen és mindig vannak akciós leértékelt, de jó dolgok. A CD választék nem semmi és szinte mindig megvan minden újdonság azonnal. Az árak jók, eladók segítőkészek.
Címkék: ## elektronika számítógép telefon lakberendezés mp3
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Media Markt - Árkád Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Szentmihályi út 131.
  1152  Budapest
 2. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 3. Mártírok Útja 292.
  1204  Budapest
 4. Bécsi út 136.
  1037  Budapest
 5. Petőfi Sándor U. 64.
  2040  Budaörs