Media Markt - Árkád Budapest

Cím:
Örs Vezér Tere 25
Irányítószám/Település:
1106 Budapest - X.KERÜLET
Telefon:
(1) 434 8000
Telefon:
(1) 432 3900
Fax:
(1) 432 3901
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Áruházi szolgáltatások:
Gyors és pontos autórádió-beszerelés a helyszínen! Kedvezményes autórádió-beszerelés a nálunk
vásárolt termékekre. Hifi és házimozi stúdiónkban a legmodernebb hifi és házimozi rendszereket próbálhatja ki. Nem kötjük vásárláshoz a használt elektronikai berendezések átvételét, azokat bármikor leadhatja áruházaink vevőszolgálatán! Környezetünk megóvása érdekében az elhasznált elemek összegyűjtésére a pénztáraknál elemgyűjtő konténert helyeztünk el. A nálunk vásárolt nagy háztartási gépeket és
szórakoztató elektronikai termékeket hazaszállítjuk. Minden szines filmkidolgozáshoz ajándék index képet adunk. Üdvözlő kártyák, matricák készítése, APS kidolgozás, fotó CD, fotó 3, 5" floppy lemezen, reprodukció, szines poszter, fotó puzzle.

Gazdasági információk

Adószám
12728497-2-42
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Vélemények

H.Virág
5 Csillagok

Media Markt

2014. június 25.

Ma délutánelhagytam a táskám az üzletben.. futottam vissza, mikor észrevettem, de szinte már nem is reménykedtem. Kérdeztem az információs pultnál, hogy nem találtál-e meg esetleg és LÁSS CSODÁT! MEG VOLT! Ez sztem elég ritkaság, szóval le a kalappal, én örök hűséget fogadtam!
Címkék: #media markt vásárlásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szeidl Anita
5 Csillagok

Media Markt

, 2009. december 26.

Én szeretek itt vásárolni, mert nagyon sokféle cikk van és nagy a minőség és az ember megtalálja a pénztárcájának megfelelőt. Ha nem vásárolok, akkor ötletszerzés céljából is szét szoktam itt nézni, mert így könnyebben jön az ihlet. És eddig mindíg segítettek az eladók, ha kértem. Én csak ajánlani tudom, főleg így karácsony előtt amikor rengeteg akcióval csalogatnak.
Címkék: ## media markt# cikkErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

MetallicaFan
5 Csillagok

Media Markt

, 2009. december 17.

Legyen szó laptopról, színestévéről vagy valamilyen háztartási kisgépről, az Árkádban lévő Media Marktban mindig megtalálom, amit keresek. Többször be szoktam menni, bár az esetek többségében csak nézelődöm. Legutóbbi nagy vételem egy Sony autórádió fejegység volt. Az tetszik a Media Markt-ban, hogy közvetlenek és egyértelmű reklámjaik vannak. Az áruházban az eladók készségesen segítenek, bármilyen kérdésre válaszolnak. Ugyanez jellemző a vevőszolgálatra is: már többször vittem vissza garanciálisan meghibásodott készüléket, és lazán kicserélték, nem kellett vitatkoznom, mint pl a Tescoban. Sajnálom, hogy nincs több Media Markt az országban, mert szerintem ők a legjobb elektronikai szaküzlet!
Címkék: ## media markt árkád budapestErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Krisztina
5 Csillagok

vélemény

, 2009. december 17.

Én szeretek itt vásárolni, mert nagyon sokféle cikk van és nagy a minőség és az árskála amik közt az ember megtalálja a pénztárcájának a leg megfelelőbbet. Ha nem vásárolok, akkor ötletszerzés céljából is szét szoktam itt nézni, mert így könnyebben jön az ihlet. És eddig mindíg segítettek az eladók, ha kértem. Én cssak ajánlani tudom, főleg így karácsony előtt amikor rengeteg akcióval csalogatnak.
Címkék: ## elektronikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

gorkie
5 Csillagok

Media marktról

, 2007. december 29.

Szinte rendszeresen járok ide, van hogy csak körülnézni, milyen újdonságok vannak és van hogy megvásárolni amit kinéztem. Nagy a választék egy nagy területen és mindig vannak akciós leértékelt, de jó dolgok. A CD választék nem semmi és szinte mindig megvan minden újdonság azonnal. Az árak jók, eladók segítőkészek.
Címkék: ## elektronika számítógép telefon lakberendezés mp3Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kertész Márk
4 Csillagok

Media Markt

, 2007. december 29.

Szeretem a Media Marktot,ami az Árkádban van!Nagyon jóó az özlet elrendezése és könnyen megtalálom amit keresek,ha viszont mégsem jönne össze akkor az eladk szivesen segitenek!!
Címkék: ## tv# elektronika# árkádErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

arzena
4 Csillagok

Árkád Média Markt

, 2007. december 28.

A Média Markt is árulja mindazt, mint a hasonló elektronikus kütyükkel nyakig felszerelt cégek. Régóta van Magyarországon, emlékszem még a westendesben vettem először Babyliss hajsimítót. A reklámról rögtön beazonosítható.
Címkék: ## üzlet# árkád# média marktErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Haeden
3 Csillagok

MEDIA MARKT

, 2007. december 21.

Néha előfordulok egy egy üzletükben, általában csak nézelődöm, nem konkrét vásárlási céllal megyek oda. Az árak van, hogy versenyképesek, de láttam már kis boltot, ahol valami jóval olcsóbb volt. Nem itt vennék meg mindent a kecóba, HÜLYE AZÉRT NEM VAGYOK!!!
Címkék: ## házimozi# dvd# tv# elektronika# cdErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Polyákné T. Tünde
3 Csillagok

Média Markt

, 2007. december 19.

Nagy választékot tartanak az egyes áruféleségekből. Ez jó. Van olcsóbb és van drágább. Bár szerintem inkább a drágább a jellemző. Jó az is, hogy hagyják az embert nézelődni, nem szólnak rá lépten-nyomon. Viszont ha kérdezni akarsz valamit, az nehéz feladat. Már amíg az illetékes emberkét megtalálod. Ha lehet, inkább nem itt vásárolok...
Címkék: ## számítástechnika# hiradástechnikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

maria21
3 Csillagok

Media Markt

, 2007. december 18.

A Media Markt áruházakat azért tartom praktikusnak, mert sok műszaki dolog van együtt és az ember tud válogatni. De a hátránya az, hogy mire az ember megtalálja éppen az aktuális osztályra tartozó eladószemélyzetet megöregszik.
Címkék: ## számítástechnika# tv# háztartási gépErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Media Markt - Árkád Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Szentmihályi út 131.
  1152  Budapest
 2. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 3. Mártírok Útja 292.
  1204  Budapest
 4. Bécsi út 136.
  1037  Budapest
 5. Petőfi Sándor U. 64.
  2040  Budaörs