Cím:
Király Utca 1/A.
Irányítószám/Település:
3530 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
+36(46)524-900
Fax:
+36(46)524-901
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 8 nappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
05-09-009962
Adószám
12932061-2-05
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Vélemények

Stuci
2 Csillagok

csak végszükségben

2010. május 30.

Egyáltalán nem kedvelem ezt a helyet. Van egy két eladó akitöl még SOHASEM kaptam kielégítő választ egyetlen kérdésemre sem. Sok termék túlárazott, vagy csak lusták számolni azzal, hogy ami 3 éve 12.990 volt lehet hogy már nem túl aktuális... Ha pont arra járok max akkor megyek be mert amugy nagy választék van, de érdemes előtte tájékozódni, ha kell valami, mert ők nem fognak tudni segíteni.
Címkék: ## media marktErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

4323265
1 Csillagok

media markt miskolc

, 2010. január 3.

szerintem egy remek bolt vettem itt november elején egy M.N.C. auto magnot haza vittem beszereltük haverommal nagy örörm szol minden remek be indítom a kocsit ki kapcsol a magno vissza viszem garanciával 6 hét alatt sikerült vissza kapnom a magnót a gond csak az hogy még mindig kikapcsol menetközben ....
Címkék: ## media marktErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Böberzsó
5 Csillagok

Kedvencem

, 2009. december 31.

Amikor a Malompark-ba megyek vásárolni , minden alkalommal betérek az Önök üzletébe is. Hatalmas választék áll rendelkezésre és kedves, felkészült,segítőkész szakemberek állnak rendelkezésre az árú kiválasztásnál. Legutóbb egy multifunkciós nyomtatót vásároltam , és mivel igencsak tájékozatlan voltam nyomtatók terén , türelmesen és számomra is érthetően elmagyarázták a nyomtató előnyeit , működését, szervizelését , kellékeit. Az éppen nem kapható DVD filmekről információt adnak , hogy az interneten hol érdemes megrendelni a legolcsóbban. Ha 5-nél több csillag lenne a maximumot adnám. Boldog Új Évet kívánok a cég minden dolgozójának és a jövőben is maradjanak meg ilyennek !

Mózes Andrea
4 Csillagok

egy jó hely :D

, 2009. december 21.

Mindig nagy a választék, akciók is gyakran vannak, habár elég drága bolt, de legalább jó minőségű árukat kapunk a pénzünkért cserébe. Vettem már itt hajvasalót, nyomtatót, fényképezőgépet.mindegyikkel meg vagyok elégedve.

Kovács Tibor
1 Csillagok

Media Markt

, 2009. december 18.

Vásároltam magamnak egy lcd-televíziót.Amikor otthon kibontottam kissé meglepődtem.Egy originál csomagolásban lévő tévénél, be vannak programozva a csatornák(egy Szlovákiából érkezőben?), kezdjük pont az HBO-val;a távirányítóban bele volt téve az elem.Nem véletlenül mellé szokták adni? Poros volt a tv aljzata,több por van rajta, mint a frissen letakarított tv állványon!(egy originál csomagolt dobozban).A hátulján ott vannak a felfüggesztésnek nyomai!És még drágán is szállították ki a lakásomra.Az én szlogenem meg a következő:MERT HÜLYE AZÉRT ÉN SEM VAGYOK!.
Címkék: ## hardver# háztartási gép# ruház# fotócikkErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tibcsy
5 Csillagok

Media Markt

, 2009. december 18.

A Media Markt-nak mindenképpen öt pontot adok, mivel kedvelem ezt az üzletet. A feleségem is el tudna nézelődni órákig ha hagynám. A telefonoktól a porszívókig, konyhai felszerelésekig itt mindent megtalálok egy helyen. Nemrég sütőt akartunk venni, akkor is benéztünk a Media Marktba, ahol jó áron lehetett kapni. Most olvastam , hogy 0 százalékos THM-mel lehet vásárolni december 20-ig, ezt is érdemes kihasználni, mert nem sok helyen van ilyen lehetőség.
Címkék: ## műszaki cikkek# vásárlás# elektronikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Tibor
3 Csillagok

Media Markt

, 2009. december 16.

Úgy tapasztaltam,hogy az ár szempontjából csak az akciós árú készülékeket érdemes náluk vásárolni, mert egyébként elég drágák.Több kisebb készüléket vásároltam már a miskolci Media Mark-ban, így routert, dvd írót, egeret.Eddig nem volt velük semmi gond.Kivéve egy epilálót, ami be se indult, 3 napon belül visszavittem és szó nélkül kicserélték. Műszaki jellegű kérdéseimre viszont sokszor nem adtak kielégítő választ.
Címkék: ## hardver# háztartási gép# híradástechnika# ruház# fotócikkErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kárpáti László
5 Csillagok

Media Markt

, 2009. december 12.

Ez Magyarország legelterjedtebb elektronikai szaküzlete és emellett a legjobb is, nem is beszélve arról, hogy a kedvencem!!!Szerintem ennek a cégnek van a legjobb szlogenje is:Mert hülye azért nem vagyok!Ez magáért beszél!Itt (az üzletben) nagyon jól bánnak a különböző korosztályú emberekkel, hiszen mindenkit kiszolgálnak nagyon nagy készséggel. Szerintem nagyon fontos az is, hogy a karácsonyi nyitva tartás is nagyon kedvező, hiszen még 24-én is nyitva vannak 9 órától-14 óráig ami nagyon jó. A Media Markt-ban nemcsak a választék nagy, hanem az árak is nagyon alacsonyak!!!
Címkék: ## jó hely!!!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2009. december 12.

Nekem is ugyan ez a véleményem!!!

Hegedűs Tiborné
5 Csillagok

áruház

, 2009. december 12.

A megközelíthetőség jó, van parkolási lehetőség. Az áruválaszték szintén jeles, mivel minden egyes áru fajtából bő választék áll a rendelkezésünkre. Legutóbb számítógéphez vettünk klaviatúrát és rögtön jött két eladó is a segítségünkre. Széleskörű tájékoztatást nyújtottak és elmondták a véleményüket a választékról, de a döntést persze ránk bízták. Szeretem ha az eladóknak van véleményük az árukról, itt pedig mindíg választ kaptam a kérdéseimre. Udvariasak, segítőkészek az eladók. Az árak is rendben vannak, sokszor van akció, amikor mélyen ár alatt tudunk kifogni műszaki cikkeket. Csak ajánlani tudom.
Címkék: ## elektronika# áruház# műszakiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Fecskés Beáta
5 Csillagok

technika

, 2007. december 26.

Minden egy helyen. A villanykörtétől, a plazmatévéig. Ha bármi technikai vásárolni valóm akad, először itt nézek szét, általában meg is találok mindent, amire szükség van. Az eladók segítőkészek, nem kell félórákat bóklásznom, mire megtalálom amit keresek.
Címkék: ## minőség# vásárlás# kínálatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Media Markt - Miskolc részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Bajcsy Zs. U. 2-4
  3527  Miskolc
 2. László U. 12.
  4400  Nyíregyháza
 3. Csapó Utca 30.
  4024  Debrecen
 4. Felső Szandai Rét 1.
  5000  Szolnok
 5. Szentmihályi út 131.
  1152  Budapest