Media Markt Székesfehérvár

14 Vélemények
Media Markt Székesfehérvár
Palotai út 6.
8000 Székesfehérvár
Fejér
(22) 514 900
(22) 514 901
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfő
9:00 – 20:00
kedd
9:00 – 20:00
szerda
9:00 – 20:00
csütörtök
9:00 – 20:00
péntek
9:00 – 21:00
szombat
9:00 – 21:00
vasárnapZárva
Zárva.
Nyitásig  9 h 5 min.
9 h 5 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
11987068-2-07
Adószám
11987068-2-07
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Leírás

  Kulcsszavak:
  Elektronikai Bolt
  Márkanevek
  Média Markt
  Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
   Készpénz
  • MasterCard
   MasterCard
  • Visa
   Visa
  A Media Markt Székesfehérvár cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Bago

  Sinci kínai konyhája

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Mi már többször rendeltünk a Sincitől. Mindig pontosan érkezett a futárjuk, hatalmas adagokat kaptunk és ár megfizethető volt. Kijelentem, hogy sok házhozszállító cégnél egy idő után olyan magasak lesznek az árak, hogy inkább nem kell az ételjük , pl. Ping kínainál. A Sinciék 3 hónapja indultak, sikerjük töretlen, csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a kínai ízvilágot. Mindamellett szórólapjuk szép, nem hivalkodó. Rendelés felvételük gyorss, udvarias, minőségük megbizható.
  Sinci kínai konyhája
  ## kínai házhozszállítás
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Megjegyzés

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nem értem miért Székesfehérvárnál jelenik meg a Budapesti házhozszállító cég jellemzése?

  Ifj Lustyik János

  Házimozi ~ hanghordozók

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Szenvedélyes gyűjtőként rendszeresen megfordulok ill. vásárolok az áruházukban,hanghordozókat és más híradástechnikával kapcsolatos dolgokat...s ha ritkán:) bármilyen problémám is adódott, azt mindig a lehető legrugalmasabban kezelték,tehát megoldódott,nem felejtem s köszönet érte:)!/Szeretvén a sportot:), örömmel vettem észre a rendkívül széles fülhallgató palettát,melyek nagyban hozzájárultak a teljesítményem javításához...:)Üdvözletemet küldöm az egész csapatnak...s köszönöm a segítőkészséges hozzáállást!SZIASZTOK!!!

  mika008

  Media

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Az általam favorizált műszaki áruház. Nagyon sokat járunk ide, akár még csak nézelődni is. Rengeteg mennyiségű árukészlettel rendelkezik. Melyek minősége minden esetben tökéletes. Eddig még semmi sem volt rossz, pedig már sokat vásároltunk ott. Testvérem laptopja is innen származik. Nagyon jó áron, akciósan lehet termékeket kapni. Egyszer például egy két Gb-os pendrive-t vettem 600 forintért. Szinte minden terméket ki lehet a helyszínen próbálni, a sok eladótól tanácsot, segítséget lehet kérni. Ők szívélyesen állnak mindenki rendelkezésére. Édesanyámnak innen vásároltunk karácsonyra egy új tűzhelyet. Olcsón házhoz is szállították, még az emeletre is felhozták. Az autókba is szerelnek be cd-lejátszókat. A fényképeinket pedig mindig náluk hivatjuk elő. Kedvező áron, gyorsan és tökéletes minőségű képeket készítenek.

  Ács Tamás

  media

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nagyon jó kis hely mindent egy helyen meg lehet találni nagy választék minden ami kell. Az igaz hogy egy kicsit drágább mint bármelyik másik müszaki áruház de hát meg kell fizetni..

  kpetyke

  Media Markt

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nos, Én ezt a boltot nem nagyon szeretem mivel elképesztően drágák a magasabb minőségű termékek mint máshol. pl ipod A bolt mégis jól megvan csinállva, nagy ellehet férni belépésnél már látni mi hol van nemtévedel benne az ember tud célirányosan közlekedni, kilehet próbálni a termékeket. Fényképezőgépeknél ez nagyon előnyös. Továbbá az összes fülhallgatómat itt vettem ahányszor meghibásodtak azonnal kicserélték nem kötekedtek, A kiszolgálás, az üzletben dolgozók nagyon udvariassak, kedvesek és megkockáztatom hozzártők is. Ezzel a boltal egyedül az árában van a hiba... Az ártól eltekintve viszont ajánlom mindenkinek ha nem olyan terméket akarunk venni ami minen újságban benenvan még talán olcsón is megkapjuk.

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Media Markt Székesfehérvár részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Facebook

  Üzletek a közelben

  1. Petőfi Sándor U. 64.
   2040  Budaörs
  2. Bécsi út 136.
   1037  Budapest
  3. Mártírok Útja 292.
   1204  Budapest
  4. Váci út 1-3.
   1062  Budapest
  5. Örs Vezér Tere 25
   1106  Budapest