Meosz, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, Budapest

Cégnév:
Meosz, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége
Cím:
San Marco Utca 76.
Irányítószám/Település:
1032 Budapest - III. KER.
Telefon:
(1) 388 2387
Telefon:
(1) 388 5529
Mobile:
(20) 994 7683
Fax:
(1) 454 1144
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége A mozgáskorlátozottságból eredő sajátos érdekek feltárása, megfogalmazása, egyeztetése más csoportok érdekeivel, e sajátos érdekek képviselete, védelme, érvényesítése, különösen a jogalkotás befolyásolására irányuló munkában. A mozgássérült emberek számára hiányzó munka - oktatási -, kulturális, sport -, szabadidős és egyéb lehetőségek megteremtéséhez segítségnyújtás, módszerek kidolgozása. Hiányzó szolgáltatások minta értékű megvalósítása és elterjesztése, például speciális személyi segítő, szállító, sorstársi tanácsadó és információs szolgálat működtetésével Közreműködés az állam által nyújtott, a mozgáskorlátozottságból eredő egyes hátrányok kiegyenlítését szolgáló támogatásoknak a jogosultakhoz való juttatásában, például a lakás akadálymentesítési támogatás és a közlekedési támogatás odaítélése során.Félfogadási idő 8-16 óráig

Képek hozzáadása

Cégleírás
A mozgássérülti lét átéléséből táplálkozó sajátos ismertek és a tanult szakértelem alapján szakértői tevékenység kifejtése mind a jogalkotás, mind a jogalkalmazás legkülönbözőbb területein.

Kulcsszavak:

Mozgáskorlátozottak, Mozgáskorlátozott Oktatás, Mozgáskorlátozott támogatás, Szociális Segítség, Szervezet, Egyesület, Mozgássérültek, Országos szövetség, Nonprofit Szervezetek, Szociális Segély, Mozgáskorlátozottak Egyesülete, Mozgáskorlátozott Gondozás, Paralílis, Meosz Támogató szolgálat, Mozgáskorlátozott Nevelés, Mozgáskorlátozott Érdekvédelem, Mozgáskorlátozott Módszertani központ, Mozgáskorlátozott Szakág

A Meosz, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

moncsika
2 Csillagok

hozzászolás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mi is mozgáskorlátozottak vagyunk.Sok negativ dolgot értünk már meg.Az emberek javábol kikodolták a toleranciát.Némelyik embernek, olyan beszolása van˙(NÉZÉSE)Ha videon vissza néznék maguk is meg ijednének saját maguktol.Legtöbbször a mozgolépcsön van incidens.D e vanak azért még megértö emberek.Mi még csak 10 évesek vagyunk.Hátra van még a nehezze.Kitartás minden sors társnak.
Címkék: ## közlekedés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szücs Sándor Győző
1 Csillagok

Meosz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a szervezet látszólaga mozgássérültek érdekeit védi , valójában azonban a mozgássérültek ellen küzd évtizedek óta, minden negatívumot képes eredményként tálalni, és elnökük ezért meg is kapta az állami ktüntetést. Érdemei közt kell megemlíteni aktív hozzájárulását ahhoz hogy ma magyarországon a mozgássérült létet rejtett, senki által észre nem vett holocaustként vagyunk kénytelenek megélni. Megkerülhetetlenségüket tökélyre vitték amikor elnökük minden valamire való fogyatékos szervezet egyesület elnöke lett mint pl a Feszt a Fogyatékosügyi tanács, és még hosszan sorolható. Minden panaszunk lepattan a szervezetről, és minden eszközt is kicsavartak a kezünkből amivel tiltakozhatnánk. Remélem sokan olvassák majd e sorokat.
Címkék: ## egyesület mozgássérült szervezet
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én is egyetértek abban, hogy a mozgáskorlátozott személyeknek csak igérgetnek hamisan, megteremteni, és adni szinte semmit, ha van is valamire lehetőség, az szinte mind átverés. Egyik kézzel adnának valamennyit a másik kezükkel a többszörösét veszik vissza.

Írjon véleményt a(z) Meosz, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Föld Utca 57
  1032  Budapest
 2. Váradi Utca 17.
  1035  Budapest
 3. Kenyeres Utca 18-22.
  1032  Budapest
 4. Szél U. 3-5
  1035  Budapest
 5. Miklós Utca 7
  1032  Budapest
 6. Berend U.
  1035  Budapest