Merkantil Bank Zrt. - Kecskeméti Telephely - Visszavett Autó Értékesítés

1 Vélemény
Merkantil Bank Zrt. - Kecskeméti Telephely - Visszavett Autó Értékesítés
KISKŐRÖSI ÚT 30.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
(1) 268 6868
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Nyitva tartás: értékesítés, biztosítás, hitelügyintézés: hétfő - péntek: 9.00 - 16.00 szombat: 9.00 - 13.00 gépjármű visszavétele/leadása telephelyünkön: hétfő - péntek: 9.00 - 15.00. A Merkantil Bank 1988. áprilisában az Országos Kereskedelmi és Hitelbank leánybankjaként, 500 millió forint jegyzett tőkével kezdte meg működését.
A Merkantil Bank Zrt. szakosított pénzintézetként váltóleszámítolással, faktoringgal és lízinggel foglalkozott.
Az 1991-es év legnagyobb horderejű eseménye a Merkantil Car Zrt. megalapítása volt, azaz a lízingszolgáltatással való belépés a gépjármű-finanszírozási piacra.


Cégleírás
1992-ben a Merkantil Bank tevékenységi kört váltott, Magyarországon elsőként kínálta a személygépkocsik részletre történő értékesítését. 1996-ban lezajlott a bank privatizációja, aminek következtében a Merkantil Bank Zrt. a legnagyobb hazai pénzintézet, az OTP Bank Rt. 100%-os tulajdonába került. A Merkantil Bank tovább erősítette pozícióját a gépjárműfinanszírozásban. A bank folyamatosan bővítette a gépjárműkereskedők (dealerek) és a vásárlók részére ajánlott termékeinek skáláját. A kereskedők gépkocsi beszerzéseit faktoring és folyószámla hitel formájában finanszírozza, a személygépkocsit vásárlók részére lízinget és hitelt kínál.
Merkantil csoporttá fejlődve (Merkantil Bank Zrt., Merkantil Car Zrt. és Merkantil Bérlet Kft.) személygépkocsi- és haszongépjármű kölcsönt, pénzügyi lízinget és tartós bérletet egyaránt kínál az autókereskedők és vásárlók részére. A csoporton belül 2005.04.18-tól a Merkantil Bank Zrt. foglalkozik a forint és deviza alapú kölcsönök nyújtásával, míg a Merkantil Car Zrt. és a Merkantil Bérlet Kft. pénzügyi és operatív lízinget, illetve tartósbérletet biztosít a vállalkozásoknak eszközbeszerzéseik finanszírozásához.
2001-ben a Merkantil Ingatlan Lízing Zrt. megalapításával a Merkantil Bank Zrt. megteremtette az ingatlanfinanszírozás alapjait. A Merkantil Bank stratégiájának fontos eleme, hogy az OTP Bankcsoport tagjaként szoros kapcsolatra törekszik a legnagyobb magyarországi pénzügyi vállalatcsoport többi tagjával, elsősorban az OTP Bankkal az együttműködésből származó előnyök kölcsönös kihasználása érdekében.
Kulcsszavak:
Lízing, Folyószámla Vezetés, Gépjármű Finanszírozás, Bankgarancia, Merkantil, Finanszírozás, Betét, Ingatlanlízing, Pénzügyi Lízing, Merkantil Lízingvonal, Merkantil Hitelpont, Visszavett Autók értékesítése, Határozott Idejű Bérlet, Autókészlet Finanszírozás, Merkantil Car, Merkantil Bérlet, Merkantil Ingatlan Lízing, Számlanyitáshitelek, Termelőeszköz-Finanszírozás
Merkantil Bank Zrt. - Kecskeméti Telephely - Visszavett Autó Értékesítés a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

visszavett járművek

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egy telefonszám az egész országra. ...Várjon a kezelő jelentkezésére...

Írjon véleményt a(z) Merkantil Bank Zrt. - Kecskeméti Telephely - Visszavett Autó Értékesítés részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. KISKŐRÖSI ÚT 30.
  6000  Kecskemét
 2. Izsáki Út 12/B
  6000  Kecskemét
 3. Dunaföldvári Út 2.
  6000  Kecskemét
 4. Dózsa György út 23
  6000  Kecskemét
 5. Dunaföldvári Út 2
  6009  Kecskemét
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete