Merkantil Bank Zrt. - Kecskeméti Telephely - Visszavett Autó Értékesítés

1 Vélemény
Merkantil Bank Zrt. - Kecskeméti Telephely - Visszavett Autó Értékesítés
Kiskőrösi út 30.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
06 1/2 68 68 68
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Nyitva tartás: értékesítés, biztosítás, hitelügyintézés: hétfő - péntek: 9.00 - 16.00 szombat: 9.00 - 13.00 gépjármű visszavétele/leadása telephelyünkön: hétfő - péntek: 9.00 - 15.00. A Merkantil Bank 1988. áprilisában az Országos Kereskedelmi és Hitelbank leánybankjaként, 500 millió forint jegyzett tőkével kezdte meg működését.
A Merkantil Bank Zrt. szakosított pénzintézetként váltóleszámítolással, faktoringgal és lízinggel foglalkozott.
Az 1991-es év legnagyobb horderejű eseménye a Merkantil Car Zrt. megalapítása volt, azaz a lízingszolgáltatással való belépés a gépjármű-finanszírozási piacra.


Cégleírás
1992-ben a Merkantil Bank tevékenységi kört váltott, Magyarországon elsőként kínálta a személygépkocsik részletre történő értékesítését. 1996-ban lezajlott a bank privatizációja, aminek következtében a Merkantil Bank Zrt. a legnagyobb hazai pénzintézet, az OTP Bank Rt. 100%-os tulajdonába került. A Merkantil Bank tovább erősítette pozícióját a gépjárműfinanszírozásban. A bank folyamatosan bővítette a gépjárműkereskedők (dealerek) és a vásárlók részére ajánlott termékeinek skáláját. A kereskedők gépkocsi beszerzéseit faktoring és folyószámla hitel formájában finanszírozza, a személygépkocsit vásárlók részére lízinget és hitelt kínál.
Merkantil csoporttá fejlődve (Merkantil Bank Zrt., Merkantil Car Zrt. és Merkantil Bérlet Kft.) személygépkocsi- és haszongépjármű kölcsönt, pénzügyi lízinget és tartós bérletet egyaránt kínál az autókereskedők és vásárlók részére. A csoporton belül 2005.04.18-tól a Merkantil Bank Zrt. foglalkozik a forint és deviza alapú kölcsönök nyújtásával, míg a Merkantil Car Zrt. és a Merkantil Bérlet Kft. pénzügyi és operatív lízinget, illetve tartósbérletet biztosít a vállalkozásoknak eszközbeszerzéseik finanszírozásához.
2001-ben a Merkantil Ingatlan Lízing Zrt. megalapításával a Merkantil Bank Zrt. megteremtette az ingatlanfinanszírozás alapjait. A Merkantil Bank stratégiájának fontos eleme, hogy az OTP Bankcsoport tagjaként szoros kapcsolatra törekszik a legnagyobb magyarországi pénzügyi vállalatcsoport többi tagjával, elsősorban az OTP Bankkal az együttműködésből származó előnyök kölcsönös kihasználása érdekében.
Kulcsszavak:
Lízing, Bankgarancia, Folyószámla Vezetés, Gépjármű Finanszírozás, Merkantil, Finanszírozás, Betét, Pénzügyi Lízing, Ingatlanlízing, Termelőeszköz-Finanszírozás, Merkantil Hitelpont, Merkantil Lízingvonal, Merkantil Ingatlan Lízing, Számlanyitáshitelek, Merkantil Bérlet, Merkantil Car, Határozott Idejű Bérlet, Visszavett Autók értékesítése, Autókészlet Finanszírozás
Merkantil Bank Zrt. - Kecskeméti Telephely - Visszavett Autó Értékesítés a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

joslat

visszavett járművek

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egy telefonszám az egész országra. ...Várjon a kezelő jelentkezésére...

Írjon véleményt a(z) Merkantil Bank Zrt. - Kecskeméti Telephely - Visszavett Autó Értékesítés részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Kiskőrösi út 30.
  6000  Kecskemét
 2. Izsáki út 12/B
  6000  Kecskemét
 3. Dunaföldvári út 2.
  6000  Kecskemét
 4. Dózsa György út 23
  6000  Kecskemét
 5. Dunaföldvári út 2
  6009  Kecskemét
 6. Dunaföldvári út 2.
  6000  Kecskemét
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete