Metaker Kereskedelmi És Szolgáltató Kft., Környe

Cégnév:
Metaker Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.
Cím:
Alkotmány út 6-10.
Irányítószám/Település:
2851 Környe
Megye:
Komárom-Esztergom
Telefon:
(34) 473 550
Fax:
(34) 473 550
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A cseh ETA a.s. termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon. Porszívói és takarítógépei meghatározó szerepet játszanak e háztartási gépek kereskedelmében. Egyre bővülő kínálatunkban helyet kapnak a takarítás, a főzés, a vasalás és a testápolás. A magyar fogyasztók jól ismerik és kedvelik a márkát. Cégünk - a Metaker Kft. - 1994 óta foglalkozik ETA háztartási gépek forgalmazásával.

1997-től az ETA termékek országos szervízhálózatát működteti, ellátja a vevőszolgálati feladatokat.
2003.03.19-től a Metaker Kft. az ETA a.s. termékeinek kizárólagos importőre.

Mintaboltot üzemeltetünk Budapesten a XII. kerület Kékgolyó u. 15/A szám alatt és Környén az Alkotmány út 6-10 szám alatt. Itt a Magyarországon forgalomba hozott termékeink, hozzájuk tartozó kiegészítők és alkatrészek is megvásárolhatók.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Az ETA termékei cégünkön keresztül az ország több száz kiskereskedelmi üzletébe, bolthálózatokhoz, multinacionális cégekhez jutnak el. Végső soron pedig Önökhöz, segítve jól működő otthonuk megteremtésében.


A cseh ETA cég megbízható, könnyen kezelhető termékei több évtizede szolgálják a magyar vásárlókat is. Az ETA termékei évtizedek óta jelen vannak a magyar piacon, állva a versenyt a megváltozott piaci viszonyok között is. Többek között porszívói és takarítógépei meghatározó szerepet játszanak a háztartási gépek kereskedelmében.

Egyre bővülő kínálatunkban helyet kapnak a takarítás, a főzés, a vasalás, és a testápolás. A magyar fogyasztók jól ismerik és kedvelik a márkát.

Cégünk 1994 óta foglalkozik ETA háztartási gépek forgalmazásával, működteti az országos szervízhálózatot, ellátja a vevőszolgálati feladatokat.

Mintaszaküzleteink megtalálhatóak Budapesten a XII. kerület Kékgolyó u. 15/A szám alatt és Környén az Alkotmány út
6-10 szám alatt.

Itt megvásárolhatók a Magyarországon forgalomba hozott minőségi ETA termékek, hozzájuk tartozó kiegészítők és alkatrészek

Kulcsszavak:

Szépségápolás, Testápolás, Személymérlegek, Szerviz, Konyha, Otthon, Takarítógép, Mixer, Aprító, Citrusprés, Turmix, Grillsütő, Konyhagép, Kenyérpirító, Olajsüto, Szeletelő, Vízforralók, Ipari Porszívó, Hosugárzók, Fozolapok, Infralámpa, Hajszárítók, Hajformázók, Fóliahegesztő, Konyhai Mérleg, Serpenyok, Hajvasalók, Univerzális Porszívó, Elektromos Fogkefék, Szervíz információ, Szörzetnyírók, Kenyérsütők, Sütoedények, Padlóporszívók, Porzsák Nélküli Padlóporszívók, Kreppelok, Hajsütovasak

A Metaker Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Metaker Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Alkotmány út 47
  2851  Környe
 2. Hársfa Liget 3.
  2800  Tatabánya
 3. Réti út 35.
  2800  Tatabánya
 4. Bánhidai Lakótelep 103-105.
  2800  Tatabánya
 5. Petöfi Sándor U 46
  2800  Tatabánya
 6. Dózsa György Út.55/1
  2800  Tatabánya