Metor'x, Siófok

Metor'x
FŐ U.90
8600 Siófok
Somogy
84/319-306
84/319-306
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Metor'x honlapja

A vezeték nélküli rendszer elemeinek segítségével lakásunk összes elektromos berendezése pillanatok alatt távvezérelhetővé tehető,működtetésük automatizálható.


Cégleírás
Az eszközök ugyanis a 230 V-os hálózaton keresztül kommunikálnak. A rendszer működésének lényege,hogy minden vezérelni kívánt elektromos készülék úgynevezett vevő modulokon keresztül kapcsolódik a 230 V-os hálózathoz.Minden modul saját azonosítóval rendelkezik. A modulok vezérlése a falra szerelhető,vagy hordozható vezérlők által kiadott parancsokkal történik.(pl.bekapcsolás,kikapcsolás,fényerő növelés-csökkentés) A rendszer moduljainak vezérlésén kívül lakásunk szórakoztató elektronikai berendezéseinek távirányítását is elvégzi.(TV,rádió,videómagnó,HI-FI,műholdvevő,stb..) A távirányító a legtöbb kereskedelmi forgalomban előforduló készülék kódját gyárilag tartalmazza,illetve szükség esetén akár meg is tanulja.A rendszer multimédiás és biztonsági berendezéseket is tartalmaz.Multimédiás termékeik segítségével például más helységekből nézhetjük és irányíthatjuk a videót,mint ahol az található,kábelezés nélkül. A sokoldalú biztonságtechnikai rendszerek az automatizálási eszközökkel együttműködve nem csak a hagyományos védelmi funkciókat látják el,hanem az esetleges betörések megelőzésében is fontos szerepet játszanak.Fejlett jelenlét - szimulációs képességüknek köszönhetően pl.távollétünkben napi életritmusunknak megfelelően kapcsolgatják világításunkat,esetleg rádiónkat.
Kulcsszavak:
Kamerás Megfigyelő rendszer, Lakásautomatizálás, Internet, Antennarendszer, Műholdas technika, Műholdvevők, Műholdas internet, Pc Konfigurálás, Műholdvevő rendszerek, Nagysebességű Kapcsolat
Metor'x a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Metor'x

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. FŐ UTCA 60
  8600  Siófok
 2. Bem József U. 26.
  8600  Siófok
 3. Széchenyi U. 19.
  8600  Siófok
 4. Zrínyi Miklós Utca 24
  8600  Siófok
 5. Eötvös József Utca 30
  8600  Siófok
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete