Metro - Budaörs

46 Vélemények
Metro - Budaörs
Budapark Keleti 3.
2040 Budaörs
Pest
(23) 509 050
(1) 414 1288
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Metro Kereskedelmi Kft. 1993 óta működik Magyarországon, elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül a magyar piacra, immár több mint 10 áruházzal áll profi vevői szolgálatára az ország számos pontján teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómia tevékenységekhez. Anyacége, a METRO Cash & Carry International a német központú METRO GRUOP egyik értékesítési divíziója, amely a világ egyik vezető kereskedelmi cégcsoportja. A csoport jó teljesítménye az egyes önállóan működő értékesítési láncokon alapul, mint a Metro/Makro Cash & Carry mellett a Real hypermarketlánc, a Media Markt és Saturn, amely európai piacvezető a szórakoztató elektronikai kiskereskedelemben, valamint a Galeria Kaufhof áruházak. A METRO Kereskedelmi Kft. termékkínálatával is jelezni kívánja, hogy mennyire elkötelezett a minőségi élelmiszerek iránt.
Az áruházak nyitvatartási rendje: Hétfő-Szombat 6:00-21:30 Vasárnap 8:30-19:00


  Cégleírás
  Feldolgozó partnereinket több módon is ellenőrizzük. Élelmiszerbiztonsági tanúsítványok meglétéhez, illetve szigorú szállítói audit teljesítéséhez kötjük a beszállítás lehetőségét. Ez utóbbi ellenőrzésekhez (auditokhoz) számos elismert szakértő segítségét is igénybe vesszük.
  Természetesen a beérkező termékek csak akkor kerülhetnek az áruházi polcainkra, ha átestek a szigorú, mintavételes áruátvételi ellenőrzésünkön. Természetesen nincs ez másként saját márkás termékeinknél sem, hiszen itt az évi kétszeri véletlenszerű vizsgálat a gyártónál magától értetődő esemény.
  A közel 10 saját márka 1100 terméket takar, közte a magyar Corvinus márkanevet viselő termékcsaládot is. A nem élelmiszer területen 7 márkacsalád tagjai készülnek Magyarországon (többek között az Aro vetőmag és virágföld, Authentic nadrágok, Fairline fűnyírók, H-Line ágyneműk, Sigma papíráruk, Tarrington House matracok, Terradena fűnyírók).
  Kulcsszavak:
  Szupermarket, Hipermarket, Friss Hús, Borválaszték, Friss Hal, Aro termék, Vákuumos Csomagolás, Metro Nagykereskedelmi Áruházlánc, Metro, Metro Áruház, Aro, Halfélék, Csomagolt Hús, Aro Márka, Termékkínálat, Authentic Nadrágok, Tarrington House Matracok, Sigma Papíráruk, Zöldség, Papíráru, Matrac, Virágföld, Élelmiszer Szabályozás, Fairline Funyírók, Védogázos Csomagolás, H Line Ágynemuk, Aro Vetomag, Terradena Funyírók
  A Metro - Budaörs cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Sutyinszki Alex

  metro újság

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Amig jártam metról nagyon sokszor olvastam az újságukat.Sajnos már nem jutok hozzá vagy csak nagyon ritkán.Nagyon jó hogy van egy ilyen ingyenes és szinvonalas újság.Tényleg minden volt benne ami kell!Játék,érdekesség napi dolgok.Szóval tényleg jó! 5 csillagot adok nekik!
  ## metro ingyenes újság
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Milkas

  Metro

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Sosem tudtam felfogni amíg más üzletek lasszóval szedik össze a vásárlóikat, mindenféle akciókkal, pontgyűjtőkártyával, matricagyűjtéssel próbálkoznak vevőcsalógató tevékenységet folytatni. Addig a metroban csak kártyával lehet vásárolni. Igaz egészségkártyára adnak napi kártyát, de nem mindegyikre. Nekem a metroról az jut eszembe nekik én nem kellek, és a pénzem se. Ott én nem számítok, nem vagyok fontos.

  Capi1121

  bevásárlás

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Mi a metroba is szoktunk járni 2 havonta egyszer kb hogyha már tényleg fogy a fagyasztóból a hús vagy a kamra kezd üres lenni . Ez az a cég ahova bártan megyünk mert az árak nagyon jók . És épp azoknak az embereknek találták ki akik nagy menyniségbe akarnak venni élelmiszert .

  Radosza Mihály

  Metro

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nem túl sűrűn járunk Metro áruházban, de ha éppen arra járunk, akkor benézünk. A választék hatalmas, amiket kis-és nagy tételekben is meg lehet vásárolni. Legutóbb, amikor nyaralni mentünk, akkor vásároltunk Metro áruházban, mivel akkor egy termékből többet is szerettünk volna vásárolni, így még olcsóbb is volt! :) Sok olyan terméket lehet megvásárolni, amiket más kisebb közértben nem lehet! Érdemesebb nagy tétélben vásárolni, mivel úgy jobban megéri!!! Egy problémám van, hogy nagyon kevés helyen van Metro áruház, ezért nem mindig van időm itt vásárolni! :(
  ## élelmiszer# áruház# metro
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Kovács Gáborné

  áruház

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Mindí megvagyok elégedve az áruházzal ha meglátogatom,az árral is. A mennyiséggel néh akd gondom,nagytételben éri meg jobban vásárolni!
  ## minőség# választék# ár# kínálat
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Metro - Budaörs részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Facebook

  Üzletek a közelben

  1. Gyáli út 35-37.
   1097  Budapest
  2. Luppa-Szigeti út 2.
   2011  Budakalász
  3. Jezsuita U. 1.
   8000  Székesfehérvár
  4. Úrrét 236.
   6000  Kecskemét
  5. M1 Autópálya Győr-Ménfőcsanaki Leágazás
   9012  Győr