Cím:
Budapark Keleti 3.
Irányítószám/Település:
2040 Budaörs
Megye:
Pest
Telefon:
(23) 509 050
Fax:
(1) 414 1288
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Metro Kereskedelmi Kft. 1993 óta működik Magyarországon, elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül a magyar piacra, immár több mint 10 áruházzal áll profi vevői szolgálatára az ország számos pontján teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómia tevékenységekhez. Anyacége, a METRO Cash & Carry International a német központú METRO GRUOP egyik értékesítési divíziója, amely a világ egyik vezető kereskedelmi cégcsoportja. A csoport jó teljesítménye az egyes önállóan működő értékesítési láncokon alapul, mint a Metro/Makro Cash & Carry mellett a Real hypermarketlánc, a Media Markt és Saturn, amely európai piacvezető a szórakoztató elektronikai kiskereskedelemben, valamint a Galeria Kaufhof áruházak. A METRO Kereskedelmi Kft. termékkínálatával is jelezni kívánja, hogy mennyire elkötelezett a minőségi élelmiszerek iránt.
Az áruházak nyitvatartási rendje: Hétfő-Szombat 6:00-21:30 Vasárnap 8:30-19:00

Cégleírás
Feldolgozó partnereinket több módon is ellenőrizzük. Élelmiszerbiztonsági tanúsítványok meglétéhez, illetve szigorú szállítói audit teljesítéséhez kötjük a beszállítás lehetőségét. Ez utóbbi ellenőrzésekhez (auditokhoz) számos elismert szakértő segítségét is igénybe vesszük.
Természetesen a beérkező termékek csak akkor kerülhetnek az áruházi polcainkra, ha átestek a szigorú, mintavételes áruátvételi ellenőrzésünkön. Természetesen nincs ez másként saját márkás termékeinknél sem, hiszen itt az évi kétszeri véletlenszerű vizsgálat a gyártónál magától értetődő esemény.
A közel 10 saját márka 1100 terméket takar, közte a magyar Corvinus márkanevet viselő termékcsaládot is. A nem élelmiszer területen 7 márkacsalád tagjai készülnek Magyarországon (többek között az Aro vetőmag és virágföld, Authentic nadrágok, Fairline fűnyírók, H-Line ágyneműk, Sigma papíráruk, Tarrington House matracok, Terradena fűnyírók).

Vélemények

Sutyinszki Alex
5 Csillagok

metro újság

, 2009. december 18.

Amig jártam metról nagyon sokszor olvastam az újságukat.Sajnos már nem jutok hozzá vagy csak nagyon ritkán.Nagyon jó hogy van egy ilyen ingyenes és szinvonalas újság.Tényleg minden volt benne ami kell!Játék,érdekesség napi dolgok.Szóval tényleg jó! 5 csillagot adok nekik!
Címkék: ## metro ingyenes újságErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Milkas
1 Csillagok

Metro

, 2009. december 17.

Sosem tudtam felfogni amíg más üzletek lasszóval szedik össze a vásárlóikat, mindenféle akciókkal, pontgyűjtőkártyával, matricagyűjtéssel próbálkoznak vevőcsalógató tevékenységet folytatni. Addig a metroban csak kártyával lehet vásárolni. Igaz egészségkártyára adnak napi kártyát, de nem mindegyikre. Nekem a metroról az jut eszembe nekik én nem kellek, és a pénzem se. Ott én nem számítok, nem vagyok fontos.
Címkék: ## bevásárlásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Capi1121
5 Csillagok

bevásárlás

, 2009. december 17.

Mi a metroba is szoktunk járni 2 havonta egyszer kb hogyha már tényleg fogy a fagyasztóból a hús vagy a kamra kezd üres lenni . Ez az a cég ahova bártan megyünk mert az árak nagyon jók . És épp azoknak az embereknek találták ki akik nagy menyniségbe akarnak venni élelmiszert .
Címkék: ## nagybevásárlásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Radosza Mihály
4 Csillagok

Metro

, 2009. december 14.

Nem túl sűrűn járunk Metro áruházban, de ha éppen arra járunk, akkor benézünk. A választék hatalmas, amiket kis-és nagy tételekben is meg lehet vásárolni. Legutóbb, amikor nyaralni mentünk, akkor vásároltunk Metro áruházban, mivel akkor egy termékből többet is szerettünk volna vásárolni, így még olcsóbb is volt! :) Sok olyan terméket lehet megvásárolni, amiket más kisebb közértben nem lehet! Érdemesebb nagy tétélben vásárolni, mivel úgy jobban megéri!!! Egy problémám van, hogy nagyon kevés helyen van Metro áruház, ezért nem mindig van időm itt vásárolni! :(
Címkék: ## élelmiszer# áruház# metroErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Gáborné
4 Csillagok

áruház

, 2007. december 27.

Mindí megvagyok elégedve az áruházzal ha meglátogatom,az árral is. A mennyiséggel néh akd gondom,nagytételben éri meg jobban vásárolni!
Címkék: ## minőség# választék# ár# kínálatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

bambiandi
4 Csillagok

Metro

, 2007. december 20.

Havi tobb alkalommal vasarolok a Metro aruhazban,igy elmondhatom,hogy rendszeres es visszatero vasarlo vagyok.Legutobbi csaladi osszejovetelre is innen szereztem be az alapanyagokat.Kulon orom,hogy lehet langusztat kapni.
Címkék: ## olcso# ruhazat# elelmiszerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dobi Csaba
4 Csillagok

Metro

, 2007. december 19.

Véleményem szerint kedvezőbb árakon kellene értékesíteni ilyen raktári körülmények között és nagy tételben.Más áruházak akciós árai sok esetben jóval kedvezőbbek.A választékkal nincs gond.docsa
Címkék: ## áruház# bevásárlás# jó árakErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Marcsika
3 Csillagok

Metro

, 2007. december 19.

Ritkán vásárolok itt, de az árak és a választék is megfelelő. Csak sajnos aki kis tételben szeretne vásárolni, annak nem ez a legmegfelelőbb hely. Egy valami viszon tetszik, hogy az egyik áruházuknál ruhagyűjtő konténert helyeztek el, amivel a rászorulókat támogatják. Bár ez lehet hogy tőlük függetlenül van ott.
Címkék: ## üzlet# áruház# bevásárlás# nagykerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szabó Csabáné
5 Csillagok

nagybevásárlás

, 2007. december 18.

Szoktunk ide járni nagybevásárlást tartani, havonta, kéthavonta egyszer, és itt mindent egy helyen meg lehet venni. A vegyiárútól kezdve az élelmiszerig szinte mindent itt veszünk. Ruhaneműt viszont nem szoktunk vásárolni itt. Az árik is egészen jók, és a választék is bőséges.
Címkék: ## élelmiszer# áruház# bevásárlásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Illés-Tóthné Józsa Erika
4 Csillagok

Metro

, 2007. december 16.

Amikor még a kártyát kaptam a Metróhoz,az szinte kiváltság volt.Ma már ez a kiváltság más hálózatnál is elérhető,kártya nélkül.Egyre ritkábban megyek ide vásárolni.
Címkék: ## bőséges# nagybani# kártyás belépőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Metro - Budaörs részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Gyáli út 35-37.
  1097  Budapest
 2. Luppa-Szigeti út 2.
  2011  Budakalász
 3. Jezsuita U. 1.
  8000  Székesfehérvár
 4. Úrrét 236.
  6000  Kecskemét
 5. M1 Autópálya Győr-Ménfőcsanaki Leágazás
  9012  Győr