Mini Manó Babacentrum, Budapest

Cégnév:
Mini Manó Babacentrum
Cím:
Nagy Lajos Kir. Útja 112.
Irányítószám/Település:
1149 Budapest - Zugló
Megye:
Pest
Telefon:
(1) 251 3126
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve 5 hónappal ezelőtt Ellenőrzött adatok - Frissítve 5 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Mini-Manó Babacentrum - Több, mint bababolt!
Mini-Manó webáruház - Bababolt otthon!
Mottónk: "Olyan üzletet építs, ahol Te is szívesen vásárolnál!" Ezt tartjuk szem előtt, folyamatosan bővítjük tudásunkat, hogy Vásárlóinkat teljes körűen tudjuk kiszolgálni. Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el tanácsokkal. Az árversenyben igyekszünk az élen maradni és árainkat úgy képezni, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő bébitermékeket.
A biztonsági autós gyermekülésekre különösen nagy gondot fordítunk: az autós magazinok ide vonatkozó tesztjeit folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy mindenkinek az optimálisat ajánlhassuk a kiválasztásnál.
Bízunk abban, hogy egyre több új Vásárló keres fel minket, a már meglévők pedig megtisztelnek bennünket hűségükkel. Akiktől messze vagyunk, azoknak ajánljuk internetáruházunkat. Térjetek be hozzánk!


Képek hozzáadása

Cégleírás
Bababoltunk története 1996-ban indul a békásmegyeri lakótelepről, egy használt ruha adás-vétellel foglalkozó kis boltból. A nagy érdeklődésre való tekintettel 1997 tavaszán hasonló bababoltot nyitottunk Rákoskeresztúron, az Újlak utcai lakótelepen. Itt kiegészítésként már új termékeket is árultunk.

További terjeszkedésként 1999-ben megnyitottuk Zuglóban, a RO-KA udvarban (jelenleg Király Udvar), 50 nm-en a Mini Manó Babacentrumot, zömében új babafelszerelést és kiegészítésként használt termékeket árusító bababoltot. Sajnos békásmegyeri üzletünktől meg kellett váljunk, azért, hogy a zuglóira teljes figyelemmel összpontosíthassunk. A vásárlói igények változásaihoz igazodva keresztúri üzletünkben felhagytunk a babaruhák adás-vételével és csak új ruhákkal foglalkoztunk. Sajnos 2005 májusában megválni voltunk kénytelenek rákoskeresztúri üzletünktől is.

Zuglóban a folyamatos bővítések eredményeképpen 2006. tavaszától már 650 m2-en, 2008-tól több, mint 1000 m2-en, egyre bővülő választékkal és berendezett babaszobákkal várjuk a Vásárlókat.
Nagy gondot fordítunk ikres Vásárlóinkra, számukra 5 % kedvezményt biztosítunk, valamint nagy választékban kínálunk ikerbabakocsikat.

Ez a dinamikus fejlődés nem jöhetett volna létre lelkesedésünk és kitartásunk nélkül. Mottónk: "Olyan üzletet építs, ahol Te is szívesen vásárolnál!" Ezt tartjuk szem előtt, folyamatosan bővítjük tudásunkat, hogy Vásárlóinkat teljes körűen tudjuk kiszolgálni. Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el tanácsokkal. Az árversenyben igyekszünk az élen maradni és árainkat úgy képezni, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő bébitermékeket.
A biztonsági autós gyermekülésekre különösen nagy gondot fordítunk: az autós magazinok ide vonatkozó tesztjeit folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy mindenkinek az optimálisat ajánlhassuk a kiválasztásnál.

Kulcsszavak:

Bababolt, Babakocsi, Etetőszék, Légzésfigyelő, Babahordozó, Mellszívó, Pelenkázó, Sterilizáló, Szoptatós Párna, Babafelszerelés, Kókuszmatrac, Csecsemőmérleg, Bébibolt, Biztonsági Gyerekülés, Hordozókendő, Iker Babakocsi, Testvérfellépő, Utazóágy, Játék, Ajtórács, Gyermekülés, Orrszívó, Mérleg kölcsönzés, Babacentrum, Övterelő

Szolgáltatási helyek

Telephelyünk, üzletünk: Budapest, XIV.kerület Nagy Lajos király útja 112.

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa

A Mini Manó Babacentrum cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-623914
Adószám
12574944-2-42

Vélemények

Debreceni Attiláné
3 Csillagok

bababolt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ebbe a bababoltba is szoktunk járni néha,de nem valami sokat mert szerintem az áruk nagyon jók csak nekem egy kicsit drágák.A kiszolgálás jó és az ott dolgozók nagyon segitőkészek.
Címkék: ## babakocsi# hordozó# etetőszék
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mini Manó Babacentrum részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

Brevi-Smart
Kölcsönzés - Autósülés 0-13kg-ig Brevi Smart /0-13kg-os súlyhatárig használható/

Batman
Jelmez kölcsönzés! (január 15.-től) Kölcsönözz nálunk jelmezt gyermekednek!! Január 15.-étől kölcsönözhető jelmezekkel várunk! Az itt látható képek egy kis ízelítőt nyújtanak kínálatunkból! (A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, nem tükrözik az üzlet készletét!) A következő jelmezek kölcsönözhetők: * Krokodil *

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagy Lajos Kir. Útja 112
  1149  Budapest
 2. Ilka Utca 1.
  1143  Budapest
 3. Ciprus U. 8.
  1087  Budapest
 4. Garay Tér 2. 1.Em.5.
  1076  Budapest
 5. Damjanich Utca 26/B
  1071  Budapest
 6. Béke Utca 73.
  1131  Budapest