Miskolci Rendészeti Szakközépiskola

Cégnév:
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
Cím:
Szentpéteri Kapu 78
Irányítószám/Település:
3526 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(46) 412 598
Telefon:
(46) 412 060
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Iskolaként kötelességünk és érdekünk is a tanulás segítését és a tanulókkal való kapcsolattartás minden eszközét megragadni. Oldalainkon sok, a tanulmányokat segítő és szervezési jellegű információ található. Regisztrált felhasználóink honlapunkon keresztül érhetik el az iskola elektronikus tudásbázisát.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Olvasó érdeklődését a szakközépiskolában oktatásra kerülő valamely szakma iránt. Intézményünkben olyan szakmák iránt készítjük fel tanulóinkat, melyek talán más szakmákat megelőzve, fokozottabb érdeklődésre tarthatnak számot, hiszen rendkívül közvetlen kapcsolatban állnak az állampolgárok mindennapi életével . Ezek a szakmák a belügyminiszter ágazatába tartozó szakképesítések körébe tartoznak.
E program elkészítésének időpontjában a képzés a rendőr és a határrendész szakmákra korlátozódik, de alapító okiratunk felhatalmazást ad más - a belügyminiszter irányítása alatt álló - rendvédelmi szerv állománya utánpótlása érdekében végzett szakképzési feladatok ellátására is. Olyan szakmák képzését folytatjuk, melyet nem lehet és nem szabad kontárként vagy lelkiismeretlenül végezni.
Olyan szakmákra készítünk fel, ahol soha nincs vége biztosan a munkaidőnek, ahol egy szakmai hiba elkövetésével emberek sorsát, életét befolyásolhatjuk.

Kulcsszavak:

Oktatás, Szakképzés, Szakközépiskola, Rendőrség, Rendőr, Határorség, Továbbképzés, Képzések, Rendorképzés, Rendészeti Szakközépiskola, Rendészeti képzés, Rendészeti Középiskola, Rendészeti Szakképzés, Rendoroktatás, Határor, Határoroktatás, Rendészeti Iskola, Rendészeti Oktatás

A Miskolci Rendészeti Szakközépiskola cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Szülő007:)
5 Csillagok

Suli?

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Véleményem szerint egy iskola nem "rossz vagy jó". Nagyban függ a fiatal felnőttek személyiségétől, temperamentumától, hogy hogyan tud alkalmazkodni a környezetben, hogy tudja hasznosítani az intézmény által nyújtott lehetőségeket, stb. Az a gyermek aki nem érzi jól magát a választott iskolába, váltson és ha ott sem érzi jól magát, nézzen magába... valóban az iskola nem jó? Erre az intézményre szükség van, és örülök, hogy pont Miskolcon folytatja képzését. Végül, semmi se lehet mindenkinek jó, de a rossz dolgokhoz is lehet pozitívan állni! Üdv!

márkusz
4 Csillagok

kifejezés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

szerintem ez az iskola ez a rendvédelmi szakközép iskola ami Miskolcon található meg,az szerintem egy kitünő iskola az életkezdéshez.Lehet hogy ti szülök túlságosan féltitek a gyerekeiteket,pedig lehet hogy elnyomjátok azoktól a dolgoktól ami benne van valójában csak ugye önök szülők nem engedik hogy ki jö-jön az igazi énük,egy frankó iskola,és én is ide fogok készülni.szóval tömören ennyi.

Baba
1 Csillagok

Iskola

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Örülök hogy az én gyerekeim nem választották ezt az iskolát!!!!!!!!!!!Ez az iskola egy szégyen!

Írjon véleményt a(z) Miskolci Rendészeti Szakközépiskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Bartók Tér 1.
  3530  Miskolc
 2. Ifjúság U. 16-20.
  3529  Miskolc
 3. Kiss Tábornok U. 42.
  3534  Miskolc
 4. Kálvin Tér 2.
  3770  Sajószentpéter
 5. Egressy U. 1/C
  3700  Kazincbarcika