Mmd Team, Orosháza

Cím:
Táncsics Mihály U. 24
Irányítószám/Település:
5900 Orosháza
Megye:
Békés
Telefon:
(68) 412 182
Mobile:
(30) 207 1322
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Szolgáltatások Szitanyomás, tamponnyomás, hímzés Jármű- és üzletdekoráció Világító- és reklámtáblák Bélyegzők, kiegészítők Zászló, transzparens, molinó Serleg, érem Hővédő- és biztonsági fólia Esküvői meghívó Táblarendszerek, display Gravírozás Egyedi fényképes ajándéktárgyak Boros- és kártyásdobozok Nyomdai szolgáltatás, digitális nyomtatás Reklám és ajándéktárgyak forgalmazása, feliratozása

Cégleírás
Cégünk 1992 óta folyamatos fejlődésével és megújulásával arra törekszik, hogy szolgáltatásaink színvonalát az Ön igényeinek megfelelően a lehető legmagasabb szintre emeljük. A piaci elvárásoknak csapatunk csak úgy tudott és tud megfelelni, hogy a változásokkal lépést tartva folyamatosan képezzük magunkat, és bővítjük, fejlesztjük eszközeinket. Szitanyomás textilre - papírraműanyagra - fémre - fára - üvegre A szitanyomó eljárás keretre feszített, finom szövésű szitaszöveten, megfelelő módszerrel létrehozott sablonon, festékátnyomással végzett nyomtatás. A szitanyomó technikát évszázadokkal ezelőtt Keleten - a japánok és a kínaiak - már alkalmazták.
Emberi hajszálakból készített szitaszövedék felhasználásával textíliákat díszítettek. Az eljárást 1930 táján Amerikában kezdték el újra alkalmazni. Sokoldalú felhasználása innen veszi kezdetét.
A szitanyomásnak művészeti és ipari válfajai ismeretesek.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Mmd Team

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 10 m
  Adatok
  Táncsics Mihály U. 24.
  5900  Orosháza
 2. Könd U. 25.
  5900  Orosháza
 3. Arany János U. 16.
  5900  Orosháza

 4. Távolság: 970 m
  Adatok
  Temető U. 4.
  5900  Orosháza
 5. Pongrácz U. 69.
  5600  Békéscsaba
 6. Kard Utca 13/A
  6800  Hódmezővásárhely