Mmg Műszergyártó És Szolgáltató Kft, Szekszárd

1 Vélemény
Mmg Műszergyártó És Szolgáltató Kft
Palánki Út 4.
7100 Szekszárd
Somogy
(74) 528 210
(74) 528 213
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Mmg Műszergyártó És Szolgáltató Kft honlapja

1964 óta foglalkozunk mechanikus műszerek előállításával.Kezdetben a járműműszerek (km-óra, hűtővíz- hőmérő, olajnyomásmérő) és manométerek (?100 és ?150 mm-es) gyártásával foglalkoztunk.

  1. About
  2. Contact
  3. Products
  4. Services
  5. Tanusítványok
  6. Általános Szerződési Feltételek

Cégleírás
Cégünk az MMG Műszergyártó Kft. egy magyarországi középvállalkozás Tolna megyében Szekszárdon. A gyár a város északi részén található, nem messze az új Duna-hídtól. 1964 óta foglalkozunk mechanikus műszerek előállításával. Kezdetben a járműműszerek (km-óra, hűtővíz- hőmérő, olajnyomásmérő) és manométerek gyártásával foglalkoztunk. A háztartási kisautomatika elemek gyártása az 1970-es évek végén, az 1980-as évek elején teljesedett ki.
Termékeink a változó piaci- és vevői igények, valamint a folyamatos fejlesztések következtében széleskörű igényeket kielégítő gyártmánycsaládokká fejlődtek. A gyárban hagyományosan mechanikus és elektrormechanikus termékek gyártása folyik, amelyhez a személyi és a tárgyi feltételek rendelkezésre állnak. E tevékenységi körhöz alkatrészgyártó, felületkikészítő és szerelési technológiák tartoznak. A termelést kiszolgáló tevékenységeink: a szerszámgyártás és az üzemfenntartás. A társaság teljes garanciát vállal az összes előállított termékére.
Mindez annak köszönhető, hogy a beszállított alapanyagok, a termékek és a teljes gyártási folyamat ellenőrzött, amelyet nemzetközi tanúsítványok is igazolnak. A hőmérsékletszabályozók és korlátozók a hazai MEEI vizsgálaton kívül, német VDE minősítéssel és CCA tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A gyár 1995 óta működteti az ISO 9001-es szabványt, 2001 szeptemberétől a QS 9000:1998-as előírásnak megfelelő minőségirányítási rendszert. A tanúsítást az AIB-VINÇOTTE végezte.
Kulcsszavak:
Thermosztát, Kapilláris, Fémmegmunkálás, Forgácsolás, Fűtéstechnika, Szerszámgép, Felületkezelés, Elektrotechnika, Muszeripar, Égő, Hoérzékelo, Controller, Limiter, Thermostat, Capillary, Kapillar, Temperaturaturregler, Cotherm, Tozó, Korl
Mmg Műszergyártó És Szolgáltató Kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

toth eszter
1/1 c PE-SLCsötermostátot és ennek bekötését kérném.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

kössssz elöre is,mi a három pontos bekötés, mit jelent,,üdv imre
#mi a jóóóó.rajzba..
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mmg Műszergyártó És Szolgáltató Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. Jedlik Á.U.2.
    7030  Paks
  2. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete