Mmg Műszergyártó És Szolgáltató Kft, Szekszárd

1 Vélemény
Mmg Műszergyártó És Szolgáltató Kft
Palánki út 4.
7100 Szekszárd
Somogy
(74) 528 210
(74) 528 213
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

1964 óta foglalkozunk mechanikus műszerek előállításával.Kezdetben a járműműszerek (km-óra, hűtővíz- hőmérő, olajnyomásmérő) és manométerek (?100 és ?150 mm-es) gyártásával foglalkoztunk.

  1. About
  2. Contact
  3. Products
  4. Services
  5. Tanusítványok
  6. Általános Szerződési Feltételek

Cégleírás
Cégünk az MMG Műszergyártó Kft. egy magyarországi középvállalkozás Tolna megyében Szekszárdon. A gyár a város északi részén található, nem messze az új Duna-hídtól. 1964 óta foglalkozunk mechanikus műszerek előállításával. Kezdetben a járműműszerek (km-óra, hűtővíz- hőmérő, olajnyomásmérő) és manométerek gyártásával foglalkoztunk. A háztartási kisautomatika elemek gyártása az 1970-es évek végén, az 1980-as évek elején teljesedett ki.
Termékeink a változó piaci- és vevői igények, valamint a folyamatos fejlesztések következtében széleskörű igényeket kielégítő gyártmánycsaládokká fejlődtek. A gyárban hagyományosan mechanikus és elektrormechanikus termékek gyártása folyik, amelyhez a személyi és a tárgyi feltételek rendelkezésre állnak. E tevékenységi körhöz alkatrészgyártó, felületkikészítő és szerelési technológiák tartoznak. A termelést kiszolgáló tevékenységeink: a szerszámgyártás és az üzemfenntartás. A társaság teljes garanciát vállal az összes előállított termékére.
Mindez annak köszönhető, hogy a beszállított alapanyagok, a termékek és a teljes gyártási folyamat ellenőrzött, amelyet nemzetközi tanúsítványok is igazolnak. A hőmérsékletszabályozók és korlátozók a hazai MEEI vizsgálaton kívül, német VDE minősítéssel és CCA tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A gyár 1995 óta működteti az ISO 9001-es szabványt, 2001 szeptemberétől a QS 9000:1998-as előírásnak megfelelő minőségirányítási rendszert. A tanúsítást az AIB-VINÇOTTE végezte.
Kulcsszavak:
Thermosztát, Kapilláris, Fémmegmunkálás, Forgácsolás, Fűtéstechnika, Szerszámgép, Felületkezelés, Elektrotechnika, Muszeripar, Égő, Hoérzékelo, Controller, Thermostat, Capillary, Kapillar, Limiter, Temperaturaturregler, Cotherm, Tozó, Korl
Mmg Műszergyártó És Szolgáltató Kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

toth eszter

1/1 c PE-SLCsötermostátot és ennek bekötését kérném.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

kössssz elöre is,mi a három pontos bekötés, mit jelent,,üdv imre
#mi a jóóóó.rajzba..
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mmg Műszergyártó És Szolgáltató Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

  1. Jedlik Á.U.2.
    7030  Paks