Mongol Étterem, Budapest

Cím:
Márvány Utca 19/A.
Irányítószám/Település:
1012 Budapest - XII. KERÜLET
Telefon:
1/212-1859
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Vélemények

Aranka7
5 Csillagok

Mongol étterem Márvány utca

2012. január 11.

Sziasztok. Mi már tizenvalahány éve járunk a Mongol vendéglőbe, általában 1 évben 2x. Kicsit félve, a sok negatív beírás miatt készültünk a 2012.01.07.szombati ebédre a Mongol étteremben. A pozítív véleményeket miért nem írtok be? Mi a családban össze gyűjtjük a szüli és névnapokat, egyeztetünk és megyünk a Mongol étterembe. Majdnem mindenki kb. 40-60 kilométert utazik csak oda, de eddig minden alkalommal megérte. A lényeg ebédre mentünk, valaki már 11 órára odaért, de őket egyből beinvitálták, leültették, itallal ellátták és felvették az előétel rendelést is. Az asztalra hoztak friss pogácsát, kenyeret és különböző önteteket az étkezésekhez. Nagyon udvarias volt végig a kiszolgálás, 3 pincér forgott az asztalunknál, akár hányszor arra jöttek kérdezték hozhatnak-e valamit, ha a pohár aljában, vagy a kancsó aljában kicsi ital volt, már kérdezték, hogy hozhatnak-e másikat. Az étkezések alkalmával, amint befejeztük az étel elfogyasztását, már vitték is el a szennyes tányért. A teraszon volt egy dohányzó boksz kijelölve, ahol termoszban forró forralt bort lehetett inni, amint látták, hogy valaki kimegy dohányozni egyből bekapcsolták a hősugárzós fűtést, valamint plédet terítettek a vállukra, hogy nehogy fázzanak. Sőt amikor egyszer nyáron voltunk és teraszra foglaltunk asztalt, de arra a napra hűvösebb lett az idő, akkor végig ment a hősugárzó a bokszban és akkor is kaptunk plédeket, hogy nehogy fázzunk. Szóval szerintünk semmit se változott az évek alatt a színvonal, a kiszolgálás és mindent maximálisan elkövetnek azért, hogy jó érezzük magunkat. 12-től 17 óráig voltunk, mi is több előételt ettünk, folyamatosan kóstolgattuk egész idő alatt a főételeket, és desszertet is többet kértünk, ital is bőven fogyott. Az ét és itallapon fel van tüntetve, hogy miért kell pluszban fizetni, mi ilyet nem kértünk, a számla annyi amiről írnak, 4990/fő, nem több. Természetesen ehhez jön a borravaló, de inkább itt adjon az ember, mint az orvosnak az meg főleg elvárja. A foglaláskor én is megadtam a telefonszámomat, ami nem kötelező, melyen éjjel-nappal elérhető vagyok. 3 napja voltunk ott, de engem nem hívtak és nem is kerestek az étteremből. Továbbra is mindenkinek merem ajánlani a Mongol éttermet. Jó étvágyat és jó szórakozást kívánok! Sziasztok: Aranka és családja
Címkék: #mongol étterem#korlátlan fogyasztásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Amina Babaa
3 Csillagok

Mongol Étterem

, 2011. szeptember 13.

Én még nem voltam a Mongol étterembe, de szívesen elmennék oda. Furcsa mert én is mongol vagyok de még nem voltam ott.:) Nem hiszem hogy olyan flegmák lennének az emberek, bár nem voltam ott lehet igen de lehet nem. Mindenkinek megvan a maga véleménye szerintem. : ) Akinek ízlet annak nagyon örülök, de akinek nem nagyon tetszett igy a hely meg az étel, akkor sajnálom hogy nem ízlettek az ételek. :// Hát nah sziasztok.!! : ))

NYÚLÓSTAKONYKONZERV
1 Csillagok

Mongol vagy lognom

2009. július 2.

Na ide nem megyünk !!!
Címkék: ## nyulóstakonykonzervErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Rajkai Péter Iván
5 Csillagok

Vendéglátás

2009. június 11.

Nagyon jó ötlet, hogy mindenki saját maga választja ki azokat az ételeket amiket szeret- és az italokat az asztalhoz hozzák. Csak ínyencek menjenek, előre jelentkezzenek be- (mert itt térdelt le egy miniszter aki gondolta neki nem kell(sajtó) és meg kell várni, amíg a nyers húsokat megsütik-nézni is lehet. Ha nyereg alatt puhítja, azért se szólnak és többször vissza lehet menni és végigenni a választékot. Ha jobb helyett tud ennyiért bárki- ne szégyelje: írjon--www.rottar.hu R.P.
Címkék: ## nyak?kendőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

kaszas
1 Csillagok

Mongol étterem

2009. május 18.

A vasárnap estéket úgy hírdetik, hogy becsület kassza működik, ennek ellenére kaptunk egy 24 ezer Ft-os számlát 4 főre miután végigmászott 1 csótány az asztalunkon. A felszólgálók is flegmák és tiszteletlenek voltak. És ezért a pénzért szinte nem fogyasztottunk semmit, mert az ételek sem voltak a legjobbak...
Címkék: ## mongol étteremErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

becsapás
1 Csillagok

mongol étterem

2008. július 19.

Félrebeszélnek, csakhogy legyen vendégük. Elhitetik az emberrel, hogy déltől - öt óráig 3000 Ft., de amint pénztárhoz megy az ember, hogy fizessen mindját 5000 Ft. Szóltam, hogy a Hölgy nem ezt mondta, ja kérem, hétvégén ez így van. Öhhhhhön, máskor meggondolom, hová megyek.
Címkék: ## őv alattiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

arzena
4 Csillagok

Mongol étterem

, 2008. január 18.

A már jó pár éve a Márvány utcában található Mongol étterem is azok közé tartozik, ahol a napok és a napszakok függvényében fix összegért mindenki annyit ehet-ihat, amennyi csak belefér. Én még ugyan nem voltam ott, de amikor azon a környéken laktam, sokszor elgondolkodtam rajta, hogy milyen is lehet.Egy próbát biztos megérne!
Címkék: ## étterem# mongol# fix összegért annyit ehet amennyit bírErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Mongol Étterem részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Márvány Utca 24/B
  1126  Budapest
 2. Márvány U. 6
  1012  Budapest
 3. Alkotás Utca 63 - 67.
  1123  Budapest
 4. Alkotás út 31
  1123  Budapest
 5. Márvány Utca 19/A
  1125  Budapest
 6. Mészáros U. 12
  1016  Budapest