Monor és Vidéke Takarékszövetkezet

2 Vélemények
Monor és Vidéke Takarékszövetkezet
Mátyás Király U. 15/A.
2200 Monor
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Monor és Vidéke Takarékszövetkezet honlapja

A Monor és Vidéke Takarékszövetkezet a monori és az ecseri takarékszövetkezet egyesülésével jött létre. Ecseren 1961-ben alakult meg az első kirendeltség, majd az elkövetkezendő 10 év alatt további négy egységgel bővült működési területe. Monoron 1975-ben kezdődött a szervezés. Az egyesülés 1982-ben történt meg. A takarékszövetkezet központja Monorról 1989-ben költözött át Gyömrőre, a város központjába, ahol jelenleg is üzemel.

 1. Karrier
 2. Közzétételek

Cégleírás
1961. óta a térség meghatározó pénzintézetenként, széles körű pénzügyi szolgáltatásainkkal magánszemélyek, vállalkozók és önkormányzatok aktív életében veszünk részt. Mára már 15. kirendeltséggel büszkélkedhetünk, melyek közül négy Budapesten, kettő a térség városaiban, további kilenc pedig az agglomeráció vonzáskörzet településein található.
Mérleg főösszegünket tekintve országosan az ötödik, Pest megyében az első helyet foglaljuk el a legnagyobb takarékszövetkezetek között. 1999-ben a Monor és Vidéke Takarékszövetkezet komoly szoftver váltást hajtott végre. Az úgynevezett Kisbanki rendszer alkalmazásával a kirendeltségek on-line kapcsolatban állnak egymással és a központtal.
Ügyfeleink kiszolgálásában ez a fejlesztés mérföldkőnek számított, hiszen most már szolgáltatásainkat igénybevevők bármelyik kirendeltségünkön hozzáférhetnek számlájukhoz, betétjeikhez és hiteleikhez.
Kulcsszavak:
Bank, Pénzintézet
Szolgáltatások
Számlavezetés, Fogyasztási hitelek, Lakossági hiteltermék, Szabadfelhasználású hitelek, Lakás-előtakarékosság, Biztosítás, Megtakarítások, Befektetések, Vissza nem térítendő állami támogatások
Monor és Vidéke Takarékszövetkezet a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A dolgozók mogorvák és udvariatlanok

Mozsár András
pénzintézet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

egyszerűen szörnyű nagyon nem szeretem ha bárkinek pénzt kell befizetnem a számlájára még azért is fizetnem kell Soha sincs ember a bankban viszont így nincs várakozási idő az ügyintézők kedvesek de látszik hogy nincs rengeteg ügyfelük ha lehet senki se itt nyissony folyószámlát mert még az is drága
## pénz bank befizetés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Monor és Vidéke Takarékszövetkezet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Üzletek a közelben

 1. Pesti Út 71.
  2225  Üllő
 2. Fő U. 14/A.
  2235  Mende
 3. Szent István U. 28.
  2230  Gyömrő
 4. Táncsics M. U. 82.
  2230  Gyömrő
 5. Rákóczi U.31.
  2244  Úri