Monor és Vidéke Takarékszövetkezet

Cím:
Mátyás Király U. 15/A.
Irányítószám/Település:
2200 Monor
Megye:
Pest
Telefon:
(29) 410 396
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Monor és Vidéke Takarékszövetkezet a monori és az ecseri takarékszövetkezet egyesülésével jött létre. Ecseren 1961-ben alakult meg az első kirendeltség, majd az elkövetkezendő 10 év alatt további négy egységgel bővült működési területe. Monoron 1975-ben kezdődött a szervezés. Az egyesülés 1982-ben történt meg. A takarékszövetkezet központja Monorról 1989-ben költözött át Gyömrőre, a város központjába, ahol jelenleg is üzemel.

Cégleírás
1961. óta a térség meghatározó pénzintézetenként, széles körű pénzügyi szolgáltatásainkkal magánszemélyek, vállalkozók és önkormányzatok aktív életében veszünk részt. Mára már 15. kirendeltséggel büszkélkedhetünk, melyek közül négy Budapesten, kettő a térség városaiban, további kilenc pedig az agglomeráció vonzáskörzet településein található.
Mérleg főösszegünket tekintve országosan az ötödik, Pest megyében az első helyet foglaljuk el a legnagyobb takarékszövetkezetek között. 1999-ben a Monor és Vidéke Takarékszövetkezet komoly szoftver váltást hajtott végre. Az úgynevezett Kisbanki rendszer alkalmazásával a kirendeltségek on-line kapcsolatban állnak egymással és a központtal.
Ügyfeleink kiszolgálásában ez a fejlesztés mérföldkőnek számított, hiszen most már szolgáltatásainkat igénybevevők bármelyik kirendeltségünkön hozzáférhetnek számlájukhoz, betétjeikhez és hiteleikhez.

Vélemények

PP
1 Csillagok

Vélemény

2012. január 6.

A dolgozók mogorvák és udvariatlanok

Mozsár András
2 Csillagok

pénzintézet

, 2009. december 13.

egyszerűen szörnyű nagyon nem szeretem ha bárkinek pénzt kell befizetnem a számlájára még azért is fizetnem kell Soha sincs ember a bankban viszont így nincs várakozási idő az ügyintézők kedvesek de látszik hogy nincs rengeteg ügyfelük ha lehet senki se itt nyissony folyószámlát mert még az is drága
Címkék: ## pénz bank befizetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Monor és Vidéke Takarékszövetkezet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Pesti út 71.
  2225  Üllő
 2. Fő U. 14/A.
  2235  Mende
 3. Szent István U. 28.
  2230  Gyömrő
 4. Táncsics M. U. 82.
  2230  Gyömrő
 5. Rákóczi U.31.
  2244  Úri