MTP KFT, Budapest

Cégnév:
MTP KFT
Cím:
Furulya U. 3.
Irányítószám/Település:
1021 Budapest - II. ker.
Megye:
Pest
Mobile:
(30) 941 0962
Fax:
(1) 395 2903
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Különféle díszburkolatok építése természetes kövekből, gyalogos övezetek építése. Bontott és új kockakő értékesítése. Kockaköveinket kizárólag kézzel készítjük és oldaléleken igazítjuk. Ezáltal a megjelenő textúra sokkal esztétikusabb.


Képek hozzáadása

Cégleírás
A céget 1990-ben alapítottuk. Ez egy családi vállalkozás. Mikróvállalkozásunk 5-15 fővel működik a szezonális ingadozásnak megfelelően. Tevékenysége a perifériára is kiterjed a kapcsolatban álló társvállalkozásoknak megfelelően, például aszfaltozásra, kerti munkákra, csatornaépítésre vagy közvilágításra. Éves termelésünk átlagosan 80-100 millió körül mozog.
Komplett kivitelezésre is vállalkozunk, nevezetesen a kezdeti tanácsadástól a tervezésen keresztül az építésig, és nagyon szeretjük a természetes alapanyagú köveket. Tehát Ön felkeres bennünket, elmondja álmait, vagyis kijelöli az irányt. Ezután mi bemutatjuk a javaslatainkat a kő- és a burkolatfajtákra és csatoljuk a kapcsolódó költségvetést. Végül az elmúlt 20 éves gyakorlatunkból vett referencia fényképekkel alátámasztjuk alá elképzelésünket.
Ön választ és mi a több, mint 20 éves gyakorlatunk alapján megépítjük álmai létesítményét.A céget 1990-ben alapítottuk. Ez egy családi vállalkozás.
Idegen nyelvű leírás
Notre société S.a.R.L. est fondue en 1990. C'est une entreprise familiale. Elle est une micro-entreprise avec 5-15 employées variants en fonction du temps de saison. Elle s'engage aussi sur la périphérie de son activité principale grace aux entreprises associées occasionnellement, comme poer les travaux de béton bitumineux, de jardin, de canalisation d"éclairage public etc.
Le chiffre d'affaires se trouve aoutour de quelques 250-300000 EUR. Nous nous engageons aussi d'une facon complette, notemment partons par conseiller, continuont par planifier et terminons par construire, et nous aimons bien des pierre naturelles. En somme Vous venez nous chercher et décrivez vos reves, c'est á dire la conception, ce qui nous montre la direction á suivre. Ensuite, la solution sera soumise par nous dans les variantes différentes: tout en considérent l'espece de pierre, le type de revetement et les conditions de budget.
Finalement notre proposition sera soutenue par des photos empruntées de notre base de références de 20 ans passés. Vous choisissez et nous réaliserons sur la base de notre plus de 20 ans d'expérience et avec la garantie de cela.

Kulcsszavak:

Burkolás, Térburkolat, Burkolóanyagok, Díszburkolat, Andezit, Kockakő, Gránit, Térkő, Bazalt, Építés, Építőanyag, Útépítés, Alapanyag, Díszburkolat készítés, Koskockakő, Nagykockakő, Gyalogos Övezet, Építőipari forgalmazás

Szolgáltatási helyek

Tevékenységünket elsősorban Budapesten és agglomerációjában folytatjuk, de nagyobb volumenű munka esetén az egész országban is.

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Banki átutalás

A MTP KFT cég a következő kategóriákban szerepel:

Kapcsolattartó személyek

Börzsey Tibor - Vezetőség

Email
Üzenet küldése
Mobil:
+36309410962

  Börzsey Barbara - Értékesítés

  Email
  Üzenet küldése
  Mobil:
  +36204738480

   Vélemények

   Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: MTP KFT

   Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


   Hasonló cégek a közelben

   1. Napvirág U. 9
    1025  Budapest
   2. Szépvölgyi út 146.
    1025  Budapest
   3. Szépvölgyi út 146.
    1025  Budapest
   4. Utca
    1581  Budapest
   5. Szabó Ilonka 56
    1015  Budapest
   6. Lajos U. 5.
    1021  Budapest