Multiszint Kereskedelmi És Szolgáltató Kft., Budapest

Multiszint Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.
Attila U. 62
1201 Budapest - XX. Kerület, Pesterzsébet
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Multiszint Kft. 1995. évben alakult.
Vállalkozásunk megalakulása óta folytatja tevékenységét a hulladékszállítás területén. Az építkezésen keletkező szilárd hulladékok gyűjtését és szállítását teljeskörűen tudjuk vállalni.
Megrendelőink egy része építőipari vállalkozások, valamint olyan telephelyek tulajdonosai, vagy üzemeltetői, akiknek tevékenysége során települési szilárd hulladéka keletkezik. Megrendelőink körét működésünk során folyamatosan bővítettük és ma már évente több mint 100.000 m3 hulladék elszállítását végezzük.

 1. About
 2. Aktualitások
 3. Contact
 4. Prices

Cégleírás
Társaságunk az 1998. szeptember 1-én érvénybe léptetett Fővárosi Önkormányzat rendelet alapján sikeres pályázat útján Budapesten a közszolgáltatás keretein belül végzi a települési szilárd hulladékok gyűjtését és szállítását. Begyűjtést és szállítást végző gépkocsi állományunkat évről-évre korszerűsítjük és ma már elmondhatjuk, hogy vállalkozásunk a legkorszerűbb hulladékgyűjtési és szállítási rendszereket alkalmazza. Eszközállományunk minősége és mennyisége biztosítja a megbízható és kiegyensúlyozott szolgáltatás nyújtását, még azok esetleges meghibásodása esetén is. Járműparkunkat és eszközeinket a folyamatosan bővülő igényekhez mérten növeljük, megfelelő tartalékkapacitással rendelkezünk.
Az építőiparban szerzett tapasztalataink és kapcsolataink révén a hulladékszállítás mellett ma már épületbontási munkálatokat, gépi földmunkát is vállalunk. Saját javító műhelyünk biztosítja az eszközök gyors és szakszerű karbantartását. Célgépeink közúton történő meghibásodása esetén szervíz gépkocsinkkal és megfelelően képzett szakembereinkkel azonnal megkezdjük a helyszínen rekedt járműveink mentését. Hulladéktároló edényeink meghibásodása, sérülése esetén Partnereinknek 24 órán belül csere hulladékgyűjtő edényt biztosítunk.
Legújabb üzletágunk a nemzetközi árufuvarozás. Ennek keretében vállaljuk bármilyen áru gyors, pontos megbízható, költséghatékony szállítását az EU tagországok bármelyikéből bármelyikébe.Vállalkozásunk tagja Európa három piacvezető logisztikai és fuvarszervezési rendszerének. E szervezetek Európa-szerte több mint évi 120 millió tonna árut mozgatnak közúton...
Kulcsszavak:
Tereprendezés, Árokásás, Pincetömb, Épületbontás, Hulladék Gyujtés, Kertépítés Kapcsán gépi Földmunka, Medence Kiásása Talajmozgatással, Elöregedett Növényzet Kivágása, Közmubekötések kialakítása, Törmelékszállítás Szakhatósági Engedéllyel
Multiszint Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Multiszint Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Soroksári út 150.
  1095  Budapest
 2. Csalitos U. 15.
  1213  Budapest
 3. Kisduna Utca 24.
  1239  Budapest
 4. Külső Mester Utca 82.
  1097  Budapest
 5. Külső Mester Utca 82.
  1097  Budapest
 6. Hajóállomás Utca 1.
  1095  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete