Musicminutes Hangszerbolt, Budapest

Cím:
Varsányi Irén U. 26- 34.
Irányítószám/Település:
1024 Budapest - 2.ker
Telefon:
(1) 788 8533
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Gitár, basszusgitár kis- és nagykereskedelem.
Használt hangszerek adás-vétele, cserebere.
A patinás német hangszerkészítő manufaktúra a
Sandberg magyar disztribúciója.
A Crafter és Cruzer és Flight márkák magyar képviselete.

Cégleírás
Hangszerüzletünk 2005 decemberében, hét éve nyitotta meg kapuit a Margit körúton. Azóta már sok víz lefolyt a Duna budai oldalán is, két éve átköltöztünk a jelenlegi, igényeinknek mindenben megfelelő bázisunkra, a Varsányi Irén utcába. Elsősorban gitárok, basszusgitárok és a hozzájuk tartozó kiegészítők ( húr, hangológép, metronóm, erősítő, stb, ) kis-és nagykereskedelmével foglalkozunk. 2009.-től hangszerboltunk látja el a Sandberg gitárok és basszusgitárok kizárólagos magyarországi képviseletét, valamint a Crafter, Cruzer, Jet és Flight hangszerek is általunk kerülnek be a magyar hangszerpiac vérkeringésébe. Minden emberi és szakmai segítséget megadunk, hogy elérhető áron a legjobb minőségű hangszer kerülhessen a zenélni vágyók kezébe. Kezdőtől a profi szintig nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelő minőséget.
A már megunt, vagy tudásodnak nem megfelelő hangszered szívesen beszámoljuk, vagy vállaljuk bizományosi értékesítését. Hangszerüzletünkben gitárjavítást is vállalunk, Nemessányi László hangszerkészítő mester hivatott kezelni a felmerülő problémákat, illetve Pusztai Tibor által (Elektro Akusztika Szerviz) az erősítők, keverők és egyéb zenekari, elektronikai berendezések hibáit is tudjuk orvosolni. Vállaljuk szórakozóhelyek, vendéglátó ipari létesítmények, iskolák teljes körű hangtechnikai felszerelését. A gitárok mellett egyéb hangszereket is forgalmazunk, mint szájharmonikák, furulyák, dobverők és dobbőrök, de nem ijedünk meg akkor, sem ha pl. digitális zongorát kell beszerezni.
Termékeinkről részletes információt találsz a weboldalon. Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal e-mailben, skype-on, MSN-en vagy telefonon, szívesen segítünk. Ha valamit nem találsz a kínálatunkban, csak egy telefonodba kerül, árajánlatot küldünk és beszerezzük. Termékeinket a Web áruházunkban is megveheted, melyeket nagyon rövid határidővel, futárszolgálat segítségével szállítjuk ki. Képviseleti termékeinkre valamint 25000-ft felett a kiszállítás díjtalan.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Musicminutes Hangszerbolt

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Margit Krt. 2
  1027  Budapest
 2. Margit Körút 41.
  1024  Budapest
 3. Szabó Ilonka U. 65/B
  1015  Budapest
 4. Fény Utca 15
  1024  Budapest

 5. Távolság: 440 m
  Adatok
  -
  1024  Budapest

 6. Távolság: 870 m
  Adatok
  Maros Utca 9.
  1122  Budapest