Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, Békéscsaba

Cím:
József Krt. 6.
Irányítószám/Település:
5600 Békéscsaba
Megye:
Békés
Telefon:
+36-1-459-4800
Fax:
+36-1-210-4677
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Ügyfélfogadás: szerda 10-15-ig

Vélemények

jenci
4 Csillagok

házszám

2012. január 20.

Makó melletti településen lakom.Egy úri emeber bedudázot.Mondta országos rendelet alapján készitsek ház számot.Meg Egyeztünk az ára kifizettem és azota nem hallottam se házszámukrol nem is értesitett.Pedig lassan eltelt 2 hónap Orosházi Cég kérek mindekit töle ne vásároljatok

dósai márta
1 Csillagok

cipő vásárlás

, 2011. október 17.

a kinai boltok ,becsapnak . Egy pár cipöt vettem ,az eggyik38-as a másik39-es . Eszt békésen a nagyfalban vettem
Címkék: #nem tudok megadniErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

győrivera
1 Csillagok

flavin

2011. április 17.

énés családom, flavintól vásárolok évek óta, 20-szór is elolvasom, mi mire jó,.lehet, hogy megkellet volna kérdezni orvost. vitaminoknál sem mindegy mit szedünk.Jártam már úgy hogy ittam vitamint és élénkitett, nem tudtam aludni.Hal kapszulától bedagadtafejem,mert al lergiás vagyok rá.

Fogyasztó
1 Csillagok

A fizetőt is büntetik?

2011. március 25.

Tiszteletem. A mai nap történt, hogy a Vízműtől édesanyám kapott egy 12500,- Ft-os csekket nagyapám (vízmű malőrből) üres telkére. 2009-ben még túlfizetése volt, így 2009-2010-ben minden hónapban jött a 650,- ft-os számla és a nullás sárga csekk, mely ÉRVÉNYTELEN felirattal volt ellátva, ergo: nem fizettünk. A számla levélen szépen díszelgett, hogy fogy a pénz. Nyomon is lehetett követni, ezzel nem volt gond. A pénz elfogyott és küldtek egy 143,- Ft-os csekket (a többit még fedezte a túlfizetés) áprilisra és egy 650,- Ft-osat májusra. Ma 2011. 03. 25. van. Telefonáltunk és érdeklődtünk, hogy mi ez? Kedvesek voltak és segítőkészek a mi számlánkra, amit szóvá is tettem, erre kb. 15 perc után felajánlották, hogy visszahívnak, amint tisztázzák az ügyet. Rendszer hiba történt. Jó. De amikor kérték, hogy menjünk és fizessük be a 9XX,- ft ot???? Akkor rákérdeztem, hogy mennyit? és miért? Válasz: késedelmi kamat. Előre? Vagy, hogy is van ez? Sajnos felment a pumpa, de sikerült elintézni, hogy ne kelljen márciusban befizetni az április-májusi esedékességű számlát, büntető kamattal. A szolgáltatók már mindent megtehetnek? Komolyan ki kell hozni az embert a béketűréséből, hogy elintézzen egy ilyen ügyet? A saját költségére? A szolgáltató hibájából? A postai díjat megfizettetik a fogyasztóval. Az én telefonszámlámat kifizeti a szolgáltató? Mintha nem is Európában lennénk... Bocsánat.
Címkék: #víz#számlaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csaba20
5 Csillagok

Átverés

2010. november 23.

Jó napot én tegnapi nap folyamán akartam a t-mobilnál az akciós készletből venni egy telefont ami ugyebár úgy van írva hogy 0 forintért el vihető és erre fel közlik hogy, 10000 forintot kel fizetni érte és csak akkor vihető el akkor miért írják hogy, 0 forintért elhozhatja az ember???? köszönöm

xxxx
1 Csillagok

becsapnak

2008. szeptember 25.

Egy faluban békés megyében L.-án vásárolok nap mint nap egy nagy boltban egyszer 189forintért egyszer 199forintért kapom meg a zacskos tejet.Az árát nem is tudom,mert sehol sincsen kiírva.A párizsinál mindig beleszámolják a vastag csomagolópapírt,pedig már többször is szóltam a hölgynek .Kérem

Hürkecz Szabolcs
5 Csillagok

panasz

2008. augusztus 14.

Tisztelt Uram/Hölgyem! Gyulán lakom a családommal. Ma este nyolc előtt, szerettem volna dinnyét vásárolni. Úgy gondoltam, hogy elmegyek a Gyula-Békéscsaba Közötti körforgalomhoz a - Gyulai oldalon - és ott vásárolok. (Szemben egy autókereskedés van.) A hirdető tábla szerint 39 Ft-ba kerül a dinnye!!! Mivel a környező Multiknál több, úgy gondoltam ott vásárolok. Befordultam a kereskedés parkolójába és azonnal szembeötlött, hogy 49 Ft a dinnye! A tulajdonos hölgyet megkérdeztem, hogy miért 39 Ft van kiírva, amikor nem is annyiért adják a dinnyét. Azt a választ kaptam, hogy ott - és a parkoló másik végébe mutatott - 39 ft. Továbbá azt közölte, hogy Magyarországon mindenki ezt csinálja. REMÉLEM NEM!!! Ja, Egy konténerben volt kb. 10 db másod osztályúnak tünő dinnye. Felháborítónak tartom, hogy az út melletti táblán 39 ft-t hírdeti a dinnyét és amikor bemegyek vásárolni, egy másodosztályút kapnék csak. Úgy gondolom, hogy engem megtévesztettek ezzel.

jutka1
5 Csillagok

Videó

, 2007. december 28.

Ezt az intézményt elég sokáig - szerencsére - nem ismertem. Ám egy nyeremény videó kapcsán megelégeltük, hogy kétheti működés után elromolva a szervízre már hónapok óta vártunk. Hiába fenyegetőztünk, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulunk, nem reagáltak rá. Amikor tényleg így tettünk, nagyon kedvesen fogadtak, elmondták a lehetőségeinket, de mivel már minden emberi számításon túl ment a már közel 1 évnyi várakozásunk, ezért egyből léptek. Igaz, hogy csak szóbeli figyelmeztetést kaptak, ám már másnapra volt egy vadonat új videónk. A karácsonykor pedig sikerült a fiamnak egy elég rossz minőségű mikroszkópot vásárolni, amit a fogyasztóvédelemmel előzetesen egyeztetve - egészen pontosan az ő tanácsukra - visszavittük, és amint említettük, hogy itt tanácsolták ezt a lépést, azonnal visszavették tőlünk. Szóval ha egy termékkel valami problémája van valakinek, ha mást nem, legalább telefonon kérjen innen segítséget, mit tud lépni.
Címkék: ## garancia# vásárlás# intézmény# fogyasztóvédelemErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Berényi út 103.
  5600  Békéscsaba
 2. Lázár Utca 20.
  5600  Békéscsaba
 3. Kinizsi U.13.
  5600  Békéscsaba
 4. Kinizsi U. 13.
  5600  Békéscsaba
 5. Kinizsi U. 13.
  5600  Békéscsaba
 6. Kossuth Tér 8.
  5600  Békéscsaba