Nemzeti Közlekedési Hatóság Budapest Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedési Felügyelősége

3 Vélemények
Nemzeti Közlekedési Hatóság Budapest Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedési Felügyelősége
Mozaik U. 5.
1033 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az NKH jövőképe egy olyan integrált közlekedési hatóság, amely mentes a bürokrácia minden káros tulajdonságától, gyors, hatékony és ügyfélbarát. A hatósági munkát szabályozó jogszabályok világosak, átláthatóak, összhangban vannak egymással és a nemzetközi szabályozókkal is, különös tekintettel az Európai Unió előírásaira (átlátható hatóság). Az NKH jövőképe egy olyan hatóság, amelynél az ügyfél ügyeit akár az interneten is elintézheti, de minimálisan elindíthatja, legyen szó akár járművezető vizsgára jelentkezésről, akár egy magáncélú légi jármű engedélyeztetéséről (egyablakos és elektronikus ügyintézés).


Kulcsszavak:
Rendőrség, Minisztériumok, Nemzeti Közlekedési Hatóság
A Nemzeti Közlekedési Hatóság Budapest Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedési Felügyelősége cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

beckbandi

Taxi ügyintézés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az ügyintézés gyorsasága csapnivaló! Első a protekcionizmus,várakozás az ügyintézésre mindig sok-sok óra,telefonon való érdeklődés lehetetlen,mert a központoson kívül az ügyintéző nem elérhető. Emiatt a néhány szavas információért is órákat kell várni! Ez a monopol helyzettel való abszolút visszaélés. Amennyiben szükséges bővebben is kifejthetem a véleményem, de gondolom a probléma nem ismeretlen önök számára sem. Tisztelettel Beck Endre
#ügyfélel való törődés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Máray István Gábor

Még mindig a rossz Kresz táblákról

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Azóta sem cserélték ki a Kresz táblákat, a Nemzeti közlekedési Hatóság válaszra sem méltat. Már csak egy kérdésem van. Miért tartjuk el a hatóságot?
#Pénzbeszedés ? jogcím nélkül?
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Máray István Gábor

Kötelező-e a szabványos KRESZ táblák használata a Budavári Önkormányzat számára is?

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Bp I.ker. Ostrom utcai parkolási zónában kihelyezett táblák nem felelnek meg sem formai, sem színezésük tekintetében a KRESZ-ben előirtaknak. Lásd Ostrom u. - Széna tér sarok: parkolási zóna vége tábla kerek, fehér alapon szürke betű, átló. Ez a tábla a KRESZ szerint Téglalap alakú, kék színű. Kérdésem, hogy érvényesek, kötelező erejüek-e a szabálytalan táblák? migmista
Kötelező-e a szabványos KRESZ táblák használata a Budavári Önkormányzat számára is?Kötelező-e a szabványos KRESZ táblák használata a Budavári Önkormányzat számára is?Kötelező-e a szabványos KRESZ táblák használata a Budavári Önkormányzat számára is?
#táblák#érvény nélkül
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A tíz hónapos bejelentésemre,fotóimra miszerint a táblák nem felelnek meg a KRESZ előírásainak, választ nem kaptam. A táblákat nem cserélték ki. A büntetést befizettem.máray

Írjon véleményt a(z) Nemzeti Közlekedési Hatóság Budapest Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedési Felügyelősége részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

Az összes Nemzeti Közlekedési Hatóság kirendeltsége Budapest településen