Neo fm Rádió, Budapest

Cím:
Lajos Utca 74-76.
Irányítószám/Település:
1036 Budapest - III. KER.
Telefon:
(1) 555 1000
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Célunk, hogy minőségében, hangvételében, műsorstruktúrájában egy új paradigma mentén létrejövő szórakoztató rádiós műfajt teremtsünk, melynek igényessége felette lesz az eddig megszokottaknak.

Vélemények

Mónika Kovács
3 Csillagok

Reklamálás

, 2012. június 2.

Kovács Mónika vagyok.2012 04.05-én délután játszottam Csizivel délután az életmód magazinban,és ott nyertem egy negyedéves Fitnesz,és Diéta előfizetést,amit még a mai napig sem kaptam meg.Már többször is próbálkoztam utána járni,hogy mikor kapom meg,vagy egyáltalán még meg kapom-e,de még semmi sem történt,pedig már ígéretet kaptam hogy utána járnak,de azóta sem történt semmi.Ha az újság előfizetés már nem aktuális,nem lehetne esetleg akkor hogy egy neos ajándékot kapnék helyette.Az elérhetőségemet is többször meg adta de íme még egyszer 30/340-00-40.Előre is köszönöm a közben járást.Tisztelettel Kovács Mónika.

Bak Zoltán
5 Csillagok

Családi magazin

2011. július 24.

Sziasztok! Nagyon szeretem az értelmes műsorokat! Szombatról-szombatra figyelem Balázsi Panna Családi magazin műsorát. Mindig lehet valami érdekes- figyelemfelkeltő, hasznos tanácsot hallani belőle, amiből tanulni lehet. Most a "Paleolit táplálkozásról" esett szó. Nagyon meglepett ennek a jelentősége, szeretném, és megköszönném, ha megírnátok a címemre, ki volt a Dr. aki beszélt a szóban forgó, javasolt táplálkozási formáról. Nagyon fontosnak találom. Köszönöm szépen. További jó műsorokat kívánok.Hiszem, hogy a rádiótok fontos az életünkben színesebbé teszi a szürkének tűnő hétköznapokat. Veletek kerek- egészek a napok. Köszönöm. Üdvözlettel Bak Zoltán Pilisvörösvárról.
Címkék: #Családi Magazin#KívánságműsorErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tibi2
2 Csillagok

hallgatottság, és a NeoFM szereti az igazságot

2010. október 10.

Ami engem illet, anno csalódtam Boros és Bocskorban és többekben is, mert elhagyták a Sláger rádiót, és ezt a mai napig nem tudom nekik megbocsájtani. Ezért már nem zavar, ha nem hallgatom a bumerángot. Szóval a NeoFM szereti az igazságot? Akkor miért nem teszi közzé a részleteket, hogyan túrta ki a Sláger rádiót? Miért tabu a Sláger?
Címkék: ## hol van az igazság?Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csipetke
1 Csillagok

csalódás

2010. szeptember 14.

Nagyot csalódtam a NEO-ban.kb 6 hete játszottam egy hétvégi játékban,és nyertem egy cd-csomagot,amit azóta is várok,bár úgy tűnik,hiába.De sebaj,azért vannak a készüléken gombok,hogy máshová tekerjen az ember jánya.
Címkék: ## játék meg nem kapott csomagErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

kérdezem
1 Csillagok

internet

2010. május 17.

Miért nem lehet az interneten is hallgatni? A slágerrádiót lehetett!!!

Bocsi
1 Csillagok

Valkó Eszter

2010. május 13.

De ki is az a Valkó Eszter? Egy buta, öntelt, műsor romboló!!!

Forgácsné T. Edit
5 Csillagok

Balázsi Panna és Valkó Eszter

2010. április 25.

Egyszerűen nem értem, hogy kerülhetett be Balázsi Panna a NEO - ba főműsor időbe?!!. Egyáltalán, hogy vezethet műsort ilyen afektálással?!! Nem kétlem a tudását az iskolázottságát és intelligenciáját, mert nem ismerem személyesen. Ilyen hanggal, ilyen iszonyatos affektálással, hogy vezethet műsort? Fel áll a szőr a hátamon amikor beszél. Ilyenkor mindig Lendvay Ildikó jut az eszembe. Iszonyatosan idegesítő. Miért nem foglakoztatják, mint háttér munkás, műsorszerkesztő stb. Nem beszélve Valkó Eszterről, aki majd elélvez a saját hangjától. Nem hiszem el, hogy kis országunkban nincs jó képességű, szép orgánumú agilis fiatal ember (akár nő akár férfi) aki ezt a feladatot jobban eltudná látni, mint ez a két nő. Borzalmas. Pedig a Panna reggeli műsora egy nagyon értékes sokoldalú műsor, de mikor beköszön, hogy " Balázsi Panna vagyok........maradjatok velem, a hideg kiráz. És reggel 7-10 - ig végig szenvedem, mert érdekelnek a témák. Pannácska szokjon már le végre az affektálásról, vagy tűnjön el végleg. Áldom az agyát annak aki idehozta. Na és Valkó Eszter...........hát már nem is minősítem.

varga  máté
5 Csillagok

játék

2010. április 17.

szeretnék játszani mr és mrs

Hallgató
2 Csillagok

Kérés!

2010. március 27.

Nem kell ez a sok beszélgetés!!!!! Zene és a hírek! Ennyi bőven elég lenne!
Címkék: ## no szöveg!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Puszta
1 Csillagok

Boros

, 2010. január 20.

Nem is volt rossz, amíg ez a két üresfejű kérődző itt is meg nem jelent. Ha a boros-bocskor nem volna én is újra beprogramoznám. (Egyelőre kitöröltem a frekit)Írjon véleményt a(z) Neo fm Rádió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Lajos U. 80.
  1037  Budapest
 2. Kecske U. 25
  1034  Budapest
 3. Pacsirtamező U. 41-43.
  1036  Budapest
 4. Árpád Fejedelem Útja 44
  1023  Budapest
 5. Perc Utca 6.
  1036  Budapest
 6. Kiskorona Utca 2
  1036  Budapest