Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft., Budapest

4 Vélemények
Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft.
Rákóczi Út 52.
1074 Budapest - VII. Kerület, Erzsébetváros
(1) 413 3480
(1) 413 3490
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. honlapja

A netrisk.hu Magyarország első, online biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó honlapja, melynek létrehozója és üzemeltetője a Netrisk Első Online Biztosítási Alkusz Kft. A Netrisk Kft. 1994-től nyújt hathatós segítséget ügyfeleinek a biztosítási piac minden területén.


Cégleírás
A netrisk.hu online biztosítási portál létrehozásával lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részre, hogy biztosítási ügyeiket megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, szakszerűen és gazdaságosan intézhessék. A netrisk.hu megalkotásánál különös gondot fordítottunk arra, hogy ügyfeleink személyes adatai, bizalmas információi a lehető legnagyobb biztonságban legyenek A netrisk.hu segítségével, pár perc alatt, - az év 365 napján a nap 24 órájában - kiszámíthatja gépjárműve felelősségbiztosítási díját, lakásbiztosítását, utasbiztosítását vagy életbiztosítását, ajánlatot kérhet vállalkozása vagyonbiztosítására, megnézheti biztosítási szerződésének feltételeit, tanácsot kérhet, káreseményt jelenthet be, mindezt intézheti otthonából irodájából, megspórolva az utána járás fáradalmait. A netrisk.hu használói, elérik azt a kívánatos eredményt, hogy biztosítási szolgáltatások vásárlásakor, vagy az előre meghatározott feltételekkel és tartalommal bíró szerződést a legolcsóbban, vagy meghatározott díjért a legkedvezőbb feltételekkel bíró szerződést tudják megkötni.
Kulcsszavak:
Biztosítás, Nyugdíjpénztár, Nyugdíjbiztosítás, Biztosítási Alkusz, Lízing, Bróker, Tanácsadás, Szaktanácsadás, Értékpapír, Ügynöki tevékenység, Árutozsde
Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Mihály Páter
ÁTVERÉS NETRISK MODRA

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2013 04. 03 kötöttem meg a cascot még midig nem küldték át a bitoztosító társaságnak,többszöri telefonálásom ellenére intézkedés nem történt .A netrisk hibájábol adódó hátrányom miatt ki a felelös pl.bonusz,autó hitel meg emelés ,az esetleges baleset miatt.

üzemanyag kártya

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Elnézést,de nem vélemény,hanem kérdés. A hónap elején az Önök segítségével kötöttem kgb-t. November 15-én azt írták,hogy a kártya nyomtatás alatt van. Azóta két hét telt el. Miután telefonon képtelenség érdeklődni itt szeretném megkérdezni,hogy mikor kapom meg? Köszönettel:Árpási Károly.

Észrevétel

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos az alkuszi megbízást szoftver hiba miatt már egy hete nem tudom elküldeni!!!! Köszönettel Taschek Zoltán

nem fogad

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez nálam nem müködik. Nem enged be!!!!!!!!!!!!!!!!

Írjon véleményt a(z) Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. Rákóczi Út 70-72
    1074  Budapest
  2. Rákóczi Út 70-72.
    1074  Budapest
  3. Rákóczi Út 70-72.
    1074  Budapest
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete