Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft., Budapest

Cím:
Rákóczi út 52.
Irányítószám/Település:
1074 Budapest
Telefon:
(1) 413 3480
Fax:
(1) 413 3490
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A netrisk.hu Magyarország első, online biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó honlapja, melynek létrehozója és üzemeltetője a Netrisk Első Online Biztosítási Alkusz Kft. A Netrisk Kft. 1994-től nyújt hathatós segítséget ügyfeleinek a biztosítási piac minden területén.

Cégleírás
A netrisk.hu online biztosítási portál létrehozásával lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részre, hogy biztosítási ügyeiket megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, szakszerűen és gazdaságosan intézhessék. A netrisk.hu megalkotásánál különös gondot fordítottunk arra, hogy ügyfeleink személyes adatai, bizalmas információi a lehető legnagyobb biztonságban legyenek A netrisk.hu segítségével, pár perc alatt, - az év 365 napján a nap 24 órájában - kiszámíthatja gépjárműve felelősségbiztosítási díját, lakásbiztosítását, utasbiztosítását vagy életbiztosítását, ajánlatot kérhet vállalkozása vagyonbiztosítására, megnézheti biztosítási szerződésének feltételeit, tanácsot kérhet, káreseményt jelenthet be, mindezt intézheti otthonából irodájából, megspórolva az utána járás fáradalmait. A netrisk.hu használói, elérik azt a kívánatos eredményt, hogy biztosítási szolgáltatások vásárlásakor, vagy az előre meghatározott feltételekkel és tartalommal bíró szerződést a legolcsóbban, vagy meghatározott díjért a legkedvezőbb feltételekkel bíró szerződést tudják megkötni.

Vélemények

Mihály Páter
1 Csillagok

ÁTVERÉS NETRISK MODRA

, 2013. június 10.

2013 04. 03 kötöttem meg a cascot még midig nem küldték át a bitoztosító társaságnak,többszöri telefonálásom ellenére intézkedés nem történt .A netrisk hibájábol adódó hátrányom miatt ki a felelös pl.bonusz,autó hitel meg emelés ,az esetleges baleset miatt.

Árpási Károly
1 Csillagok

üzemanyag kártya

2011. november 29.

Elnézést,de nem vélemény,hanem kérdés. A hónap elején az Önök segítségével kötöttem kgb-t. November 15-én azt írták,hogy a kártya nyomtatás alatt van. Azóta két hét telt el. Miután telefonon képtelenség érdeklődni itt szeretném megkérdezni,hogy mikor kapom meg? Köszönettel:Árpási Károly.
Címkék: #boma@digikabel.huErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Taschek Zoltán
2 Csillagok

Észrevétel

2011. október 23.

Sajnos az alkuszi megbízást szoftver hiba miatt már egy hete nem tudom elküldeni!!!! Köszönettel Taschek Zoltán

kerekes béláné
1 Csillagok

nem fogad

2009. november 9.

Ez nálam nem müködik. Nem enged be!!!!!!!!!!!!!!!!
Címkék: ## miért?????????????Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Rákóczi út 70.
  1074  Budapest
 2. Rákóczi út 70-72.
  1074  Budapest

 3. Távolság: 10 m
  Adatok
  Rákóczi út 70-72
  1074  Budapest
 4. Almássy Tér 3.
  1077  Budapest
 5. Erzsébet Körút 8.
  1073  Budapest
 6. -
  1076  Budapest