New Yorker - Nagykanizsa - Stop.shop

Cím:
Dózsa György Utca 123.
Irányítószám/Település:
8800 Nagykanizsa
Megye:
Zala
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Több mint 15.000 teljes, és részmunkaidős alkalmazott tartozik a New Yorker csapatához. Az általános tendenciával szemben a New Yorker az elmúlt években erőteljes növekedést jegyzett és a nyereségességét folyamatosan tudja növelni. Ez a siker köszönhető a hatékony piaci pozicionálásnak és az átfogó terjeszkedésének Európában.
A New Yorker választék főként a fiatal divatból, farmerből, sportruházatból és az utcai viseletből áll fiatal trend-tudatos célcsoportok számára, amelyik ki van egészítve széles választékú fehérneművel és különböző kiegészítőkkel. A New Yorker teljes gyűjteménye egy egyszerű modern kifejezéssel mutatkozik be, és kizárólag saját márkájú termekekből van összeállítva. A kollekció szezonhoz igazított és jellemzi a korszerűség és a minőségi kivitelezés. A globális beszerzés által a legújabb divat tendenciák is gyorsan megvalósíthatóak.

Cégleírás
A tervezésétől és az ellenőrzött gyártástól, egészen a készletek forgalomba hozásáig a saját üzleteiben, minden központilag a Braunschweig-i székhelyről van irányítva. Egy központi logisztika, hatékony értékesítés és a csökkentett hierarchiák járulnak hozzá, hogy a New Yorker a termékeit sikeresen a piacra helyezze és rugalmasan tudjon reagálni a változásokra. A New Yorker csökkentett hierarchiája lehetővé teszi minden területen a hatékony és nyereséges gazdálkodást, és a hálózatépítési elképzeléseit a vállalaton belül megvalósítani. Ez az alapja a stabil és jövő-orientált vállalat fejlődésének.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: New Yorker - Nagykanizsa - Stop.shop

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Frech Miklós Utca 2-4.
  8360  Keszthely
 2. Balatoni Ut. 5-7.
  8900  Zalaegerszeg
 3. Áchim András Utca 4
  7400  Kaposvár
 4. Varasd 1
  9700  Szombathely
 5. Összekötö Ut 8.
  8200  Veszprém