New Yorker - Nagykanizsa - Stop.shop

Cégnév:
New Yorker - Nagykanizsa - Stop.shop
Cím:
Dózsa György Utca 123.
Irányítószám/Település:
8800 Nagykanizsa
Megye:
Zala
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Több mint 15.000 teljes, és részmunkaidős alkalmazott tartozik a New Yorker csapatához. Az általános tendenciával szemben a New Yorker az elmúlt években erőteljes növekedést jegyzett és a nyereségességét folyamatosan tudja növelni. Ez a siker köszönhető a hatékony piaci pozicionálásnak és az átfogó terjeszkedésének Európában.
A New Yorker választék főként a fiatal divatból, farmerből, sportruházatból és az utcai viseletből áll fiatal trend-tudatos célcsoportok számára, amelyik ki van egészítve széles választékú fehérneművel és különböző kiegészítőkkel. A New Yorker teljes gyűjteménye egy egyszerű modern kifejezéssel mutatkozik be, és kizárólag saját márkájú termekekből van összeállítva. A kollekció szezonhoz igazított és jellemzi a korszerűség és a minőségi kivitelezés. A globális beszerzés által a legújabb divat tendenciák is gyorsan megvalósíthatóak.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A tervezésétől és az ellenőrzött gyártástól, egészen a készletek forgalomba hozásáig a saját üzleteiben, minden központilag a Braunschweig-i székhelyről van irányítva. Egy központi logisztika, hatékony értékesítés és a csökkentett hierarchiák járulnak hozzá, hogy a New Yorker a termékeit sikeresen a piacra helyezze és rugalmasan tudjon reagálni a változásokra. A New Yorker csökkentett hierarchiája lehetővé teszi minden területen a hatékony és nyereséges gazdálkodást, és a hálózatépítési elképzeléseit a vállalaton belül megvalósítani. Ez az alapja a stabil és jövő-orientált vállalat fejlődésének.

Kulcsszavak:

Farmerruha, Alsó Ruházat, Női Fehérnemű, Nyakkendő, Kendő, Kosaras Melltartó, Divatmárka, Rövidnadrág, Férfi Alsó, Medáll, Alsónadrág, Női Alsó, Sapka, Ing, Óra, Dzseki, Halásznadrág, Felső, Női Hosszú Ujjú Felsők, Férfi Divat, Esernyő, Edzőkesztyű, Szoknyák, Farmer Dzseki, Hosszúnadrág, Rövid Ruha, Titokzokni, Férfi Póló, Férfi Úszó Short, Női Póló, Női Pamut Jogging, Farmeröltözék, Nagy Méretű Női Farmernadrágok, Szilikonbetétes Melltartó, Női Alsónemű, Női Alsóruházat, Női Tanga, Ksrkötő, Farmer Szoknya, Divattáskák

Márkanevek

New Yorker

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz

A New Yorker - Nagykanizsa - Stop.shop cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: New Yorker - Nagykanizsa - Stop.shop

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Frech Miklós Utca 2-4.
  8360  Keszthely
 2. Balatoni Ut. 5-7.
  8900  Zalaegerszeg
 3. Áchim András Utca 4
  7400  Kaposvár
 4. Varasd 1
  9700  Szombathely
 5. Összekötö Ut 8.
  8200  Veszprém