Nextcomp Hungary Kft., Budapest

Nextcomp Hungary Kft.
Jókai Tér 6
1061 Budapest - VI. Kerület, Terézváros
(1) 301 0310
(70) 386 9151
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Nextcomp Hungary Kft. prémium kategóriás, új és használt számítógépek, használt notebookok, használt TFT monitorok, valamint egyéb számítástechnikai eszközök, kiegészítők széles választékát kínálja. Ajánlatainkban valamennyi piacvezető gyártó termékei megtalálhatóak.

Cégünk a németországi székhelyű, a nemzetközi kereskedelmi piacon is elismert, Tradenext International Group tagja. Anyavállalatunk számítástechnikai részlege 1996 óta a német és európai piac meghatározó szereplője, és ma már büszkén elmondhatjuk, hogy mind a szakmán belüli kapcsolatrendszerét, mind technikai felkészültségét tekintve a üzletágban példaértékűnek számít.

 1. Contact
 2. Gyik
 3. Szerviz
 4. Szállítási Feltételek

Cégleírás
A Nextcomp Hungary Kft. prémium kategóriás, új és használt számítógépek, használt notebookok, használt TFT monitorok, valamint egyéb számítástechnikai eszközök, kiegészítők széles választékát kínálja. Cégünk a németországi székhelyű, a nemzetközi kereskedelmi piacon is elismert, Tradenext International Group tagja. Anyavállalatunk számítástechnikai részlege 1996 óta a német és európai piac meghatározó szereplője, és ma már büszkén elmondhatjuk, hogy mind a szakmán belüli kapcsolatrendszerét, mind technikai felkészültségét tekintve a üzletágban példaértékűnek számít.
ELSŐ Magyarországon! A Nextcomp az ELSŐ és jelenleg az egyetlen nemzetközi cég, amely Magyarországon Microsoft Authorized Refurbisher-ként (Microsoft jogosultsággal rendelkező felújító) új, eredeti Windows operációs rendszert telepíthet felújított, használt számítógépekre, használt laptopokra a kedvező eladási ár megtartása mellett. A Nextcomp az ELSŐ és jelenleg egyetlen cég Magyarországon, amely akár 1 év garanciát biztosít használt számítástechnikai termékeire. Ezen prémium kategóriás ? így eredetileg is magasabb árkategóriába tartozó ? gépeknek a ?gyári? megbízhatósága már alapvetően meghatározza a piacon való szerepüket.
Az eddigi értékesítési tapasztalatok fényében felelősséggel merjük vállalni, ezt a Magyarországon ezidáig egyedülálló szolgáltatást. Céljaink: hozzásegíteni a privát felhasználókat, hogy alacsony áron, megbízható felújított, használt számítógéphez, használt notebookhoz, használt monitorhoz jussanak cégek, iskolák, kórházak valamint egyéb intézmények számára megkönnyíteni, hogy kedvező feltételek mellett jussanak a LEGÁLIS szoftverrel ellátott, hosszútávon megbízható számítástechnikai termékekhez termékeink és szolgáltatásaink minőségével, illetve az akár 1 év garanciával növelni a felhasználók bizalmát a használt számítástechnikai piac irányában
Kulcsszavak:
Számítástechnika, Használt Számítógép, Használt Laptop, Használt Monitor, Használt Pc, Használt Notebook, Olcsó Laptop, Olcsó Notebook, Olcsó Számítógép, Akciós Számítógép, Olcsó Monitor, Akciós Laptop, Eladó Laptop, Használt Laptop Garanciával, Használt Lcd Monitor, Használt Monitorok Garanciával, Használt Notebookok Garanciával, Akciós Notebook, Eladó Számítógép, Eladó Notebook, Használt Számítógépek Garanciával, Eladó Monitor, Akciós Monitor
Szolgáltatási helyek
Üzlet: Budapest, Jókai tér 6. Házhozszállítás: Magyarország teljes területén
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Nextcomp Hungary Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

minden munkatárs
Értékesítés

Üzenet küldése

06-1 3010-310


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Facebook