Ngm Motorfelújító Kft., Kecskemét

Cégnév:
Ngm Motorfelújító Kft.
Cím:
Fecske U. 5.
Irányítószám/Település:
6000 Kecskemét
Megye:
Bács-Kiskun
Telefon:
(76) 320 825
Telefon:
(76) 416 683
Mobile:
(30) 296 7556
Mobile:
(30) 257 5252
Fax:
(76) 508 059
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A motorfelújítás akkor tökéletes, ha az a gyári előírásnak megfelelő. Ha MAI MOTOR FELÚJÍTÁST, HENGERFEJ- VAGY TURBÓFELTÖLTŐ FELÚJÍTÁST, DUGATTYÚ, SZELEP ÉS SZELEPVEZETŐ GYÁRTÁST vagy MOTORIKUS ALKATRÉSZEKET, illetve OLDTIMER MOTORFELÚJÍTÁST keres, ebben tudunk segíteni. Az NGM motorfelújító Magyarországon a legrégebben (1932 óta) működő gépműhely. A többgenerációs családi vállalkozás azért nagyszerű, mert amit az elődeink tudtak, azt tovább adták fiaiknak, így a felújítások során nemcsak a saját 25 évnyi tapasztalatunkat használjuk, hanem az elődeinkét is.
Ezért érdemes nálunk felújíttatni. És persze a precíz munka és a megfelelő ár-érték arány miatt.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Cégünk egyik büszkesége az a számítógépes termelésirányítási rendszer, melyet saját tapasztalataink alapján egy programozó cég segítségével fejlesztettünk ki. Minden munkahely, egy mellérendelt számítógép terminálon keresztül össze van kapcsolva a többivel, és ez lehetővé teszi a termelés közvetlen felügyeletét és irányítását. A program segítségével a megmunkálás minden mozzanatát és paramétereit rögzítjük, ezzel a megmunkálás ellenőrizhetővé válik. A motorfelújítás során két fő részt újítunk fel: a motorblokkot és a hengerfejet.
Tudni kell, hogy jó munkát csak jó és természetesen, új alkatrész beépítésével lehet végezni. Nem használunk bontott alkatrészeket. Az általunk javasolt javítások mindig új alkatrészt tartalmaznak.
Biztosak vagyunk az általunk végzett munkában, ezért az államilag megkövetelt 6 hónap helyett mi 1 év jótállást adunk munkáinkra. A javításokat igény szerint házhoz szállítjuk.

Kulcsszavak:

Autóalkatrész, Alkatrész, Motor, Tömítés, Alkatrész kereskedelem, Dugattyú, Hengerfej, Motorfelújítás, Motor Alkatrész, Szimmering, Hengerfúrás, Veterán, Főtengely, Csapágyazás, Hajtókar, Motorblokk, Autómotor, Turbófeltöltő, Hengerpersely, Autó, Autójavítás, Autószerelő, Csapágy, Szelepfészek, Perselyezés, Javítás, Gyártás, Kereskedelem, Felújítás, Hegesztés, Esztergálás, Alumínium, Szelepek, Köszörülés, Síkköszörülés, Szabályzás, Főtengelycsapágy, Siklócsapágy, Dugattyúgyuru, Hajtókarcsapágy, Tömítéskészlet, Tömítésgarnitúra, Szelepvezető, Dugattyú Csapszeg, Főtengelyszimmering, Szelepszár, Hajtókarpersely

A Ngm Motorfelújító Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Adószám
20464424-2-03
TEÁOR kód
4520 - Gépjárműjavítás, -karbantartás

Kapcsolattartó személyek

Nagy Krisztina - Marketing

Email
Üzenet küldése

  Vélemények

  Deli Tamás
  5 Csillagok

  motorfelújítás

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  A Nagy Gépműhely vagyis NGM mindig pontosan végzi a munkáját és tudják, mit miért tesznek. Partnerek a hiba feltárásában, és a megoldásában is. Megbízunk ítéletükben és az általuk beépített alkatrészek minőségében.
  Címkék: ## motorfelújítás #alkatrész
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Lajtos József
  5 Csillagok

  motorfelújítás

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  "Nagyon szépen köszönöm önöknek,és mindenkinek aki dolgozott a Honda 1600-as autóm motorján,nagyon jó lett,imádom, még a márkaszervizben is elcsodálkoztak milyen szépen jár!!! Én nem csalódtam, sőt!!! Azért választottam önöket, mert így a neten keresgélve,a legigényesebben önök írták körbe a lehetséges problémákat és mindezek megoldásait. Látszott,hogy nem arra megy ki az egész,hogy visszatérő vendég legyen a kuncsaft, inkább ajánlja az ember EZT a gépműhelyt.Én csak azt tudom mondani,hogy köszönöm!!!"
  Címkék: ## motorfelújítás
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Írjon véleményt a(z) Ngm Motorfelújító Kft. részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Hasonló cégek a közelben

  1. Bem Utca 10
   6000  Kecskemét
  2. Fecske Utca 32
   6000  Kecskemét
  3. Csongrádi út 3.
   6000  Kecskemét
  4. Kurucz Krt. 33.
   6000  Kecskemét
  5. Csóka Utca 54
   6000  Kecskemét
  6. Nap Utca 1.
   6000  Kecskemét