Nyír-Flop Kft., Nyíregyháza

7 Vélemények
Nyír-Flop Kft.
Derkovits U. 121.
4400 Nyíregyháza
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
10501344-2-15
TEÁOR kód
3821 - Nem veszélyes hulladék kezelése, ártalmatlanítása

Leírás

Földmunkavégzés Teherfuvarozás Útépítés Társaságunk 1989-tol KFT formájában végzi sokoldalú tevékenységét, családi vállalkozásként. A Nyír-flop Kft 1991. január I5.-én Kálló-flop néven, nagykállói székhellyel jött létre. Székhelye 1991. decemberében került Nyíregyházára, ezzel egyidejuleg a cég neve Nyír-flop Kft-re módosult.


Kulcsszavak:
Földmunka, Hulladék, Útépítés, Mélyépités, Építőipar, Kommunális szolgáltatás, Teherfuvarozás, Szállítás, Szállítmányozás, Fuvarozás, Kivitelezés, Takarítás, Generálkivitelezés, Mélyépítés, Magasépítés, Építőanyag, Belföldi, Parképítés, Belföldi Fuvarozás, Építőipari, Magas és Mélyépítés, Magas, Veszélyes, Fenntartás, Mconet, Épitoanyag
Nyír-Flop Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Nagy Szilveszter
1 Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Arról volt szó, ha szelektív gyűjtés lesz, csökkenni fog a szolgáltatás díja. És pont az ellenkezője történik, a szolgáltatás meg a nulla felé tendál. Ez a baja a mai vállalkozó utódoknak, hogy nagy lábon szeretnek élni, a dolgozóit kizsigerelni, a vállalkozást nem fejleszteni, de milliókat kaszálni, és úgy beszélni az emberekkel mint a kutyával, bár nekem csak macskám van, de különb a helyzete, mint az ott dolgozóknak.

Kuka ürítés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Osztom a véleményem,tilismoval.A mai nap vitték el a szemetet illetve csak a felét, mert kivettek egy szatyrot a kukából, amiben bevallom kutya-kaki is volt, mert büdös.Otthagyták a kuka mellett, de a szomszéd szaros pelenkáit szó nélkül elviszik, mert kint áll a csinos kis fiatal asszony a gyerekkel a karján?A "nagyon korrekt" cégtől , olvassa ezt valaki egyáltalán?Vagy csak írjad paraszt úgy sem érdekel senkit?!!Piro.

kuka kiürítése

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháborító!!Lusták felemelni a kukát a munkások és így csak azt szedik ki belőle ami zsákban van, a többi hadd bűzölögjön még ott hetekig!!De ha kapnak 200.-ft-ot , röktön tudják mi lenne a dolguk.A szelektív miatt már leírtam a panaszom, de szerintem senki sem tesz semmit!!!Nekik az a lényeg, hogy FIZESS!!Mó.

Szemétszálitás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

2010 12 03-án a szemétszállítást a Zrinyi utcában nem végezték el.Ez már máskor is előfordult, de fizetni meg minden szállításért kell.Nem beszélve arról hogy, ha útban van egy jármú azt meg lökdösik a munkások.Milyen jogon?
## panasz# szemétszállításról
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

melo

több, mint 6 hónappal ezelőtt

JÓjo de nagyon elvanak kapatva a melosok sok a nagyszályu

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Nyír-Flop Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Bokréta U. 23.
  4400  Nyíregyháza
 2. Kossuth út
  4400  Nyíregyháza
 3. Lujza U. 6.
  4405  Nyíregyháza
 4. Tulipán Utca 5.
  4400  Nyíregyháza
 5. NYÍREGYHÁZA-OROS FŐ ÚT 102
  4551  Nyíregyháza
 6. Újfehértói U. 3
  4320  Nagykálló
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete