Nyírő Gyula Kórház, Budapest

Nyírő Gyula Kórház
Lehel Utca 59
1135 Budapest - XIII. Kerület
(1) 451 2600
(1) 451 2601
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kórházunkba került betegek számára - akik már előzőleg is jártak itt akár betegként, akár látogatóként - látható a Nyírő Gyula kórház fejlődése, népszerűvé válása. Nagyon felkészült szakembergárdával, egyre korszerűbb berendezésekkel, felújított vagy teljesen új épületekkel várjuk betegeinket, illetve azokat a lakosokat, akik betegségmegelőző vagy szociális programjainkban kívánnak részt venni.


Cégleírás
A Fővárosi Önkormányzat Nyírő Gyula Kórház elsődlegesen biztosítja a hozzátartozó XIII. kerületben lakók belgyógyászati, szülészet-nőgyógyászati, sebészeti, neurológiai, pszichiátriai és addiktológiai ellátását. Munkatársaink tevékenységét partneri viszony és szociális érzékenység hatja át. Minden betegünk számára azonos hozzáférést és esélyt nyújtunk a szolgáltatások igénybevételéhez.
Kellő időben tudjuk biztosítani betegeink ellátását és szükség esetén az azonnali kórházi elhelyezést. A gyógyító és ápoló osztályok a kórház diagnosztikai egységeire támaszkodva végzik munkájukat. Speciális szolgáltatásunk a Szülészet-Nőgyógyászati Osztályon belül működő Meddőségi Centrum.
Intézményünk Intenzív Osztálya mind jobb körülmények és szakmai feltételek között segíti a közvetlen életveszélyben levők gyors és magas szintű ellátását. Kórházunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a gyógyítás érdekében a pszichiátria teljes szakmai skáláját használja.
Kulcsszavak:
Klinika, Kórház, Nővér, Gondozó, Neurológiai kezelés, Gyógyszer, Kezelés, Gyógyítás, Belgyógyászat, Beteg, Doktor, Szülészet, Nőgyógyászat, Betegápolás, Beteg Adminisztráció
Nyírő Gyula Kórház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Nyírő Gyula Kórház

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Jász Utca 33-35
  1135  Budapest
 2. Szent László út 95.
  1135  Budapest
 3. Dunavirág Utca 2-6.
  1138  Budapest
 4. Visegrádi Utca 74.
  1132  Budapest
 5. Munkácsy Mihály Utca 23.
  1063  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete