Nyír-Flop Kft., Nyíregyháza

7 Vélemények
Nyír-Flop Kft.
Derkovits Utca 121.
4400 Nyíregyháza
Szabolcs-Szatmár-Bereg
(42) 508 900
(30) 289 2024
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
10501344-2-15
TEÁOR kód
3821 - Nem veszélyes hulladék kezelése, ártalmatlanítása

Leírás

Földmunkavégzés Teherfuvarozás Útépítés Társaságunk 1989-tol KFT formájában végzi sokoldalú tevékenységét, családi vállalkozásként. A Nyír-flop Kft 1991. január I5.-én Kálló-flop néven, nagykállói székhellyel jött létre. Székhelye 1991. decemberében került Nyíregyházára, ezzel egyidejuleg a cég neve Nyír-flop Kft-re módosult.


  Cégleírás
  Cégünk tevékenységi köre: Útépítési és fenntartási munkák Közmu- és mélyépítés Földmunkavégzés Generál kivitelezés Építoanyag kis és nagykereskedelem Szóródó anyagok szállítása, és kereskedelmi tevékenysége Teherfuvarozás Gépek bérbeadása Veszélyes- és kommunális hulladék szállítása Parkfenntartás, takarítás Szóródó anyagok szállítása, és kereskedelmi tevékenysége: Szóródó anyagok szállítása és kereskedelmi tevékenysége: ezen belül nagyon fontos szerepet játszik a minoségi kavicsszállítás, ill. útépítési és egyéb koanyagok forgalmazása és szállítása. Jelenleg társaságunk a Danubius Dunántúl Kft Sz.-Sz.-B.
  Megyei területi képviseloje. A kavicsszállítás mellett különbözo minoségu zúzottkövet és építési követ is forgalmazunk, ennek éves mennyisége 50000-60000 to.
  Telephelyünkön jelenleg is több ezer to minoségi kavics, ko, folyamhomok, homok, mész és cement van betárolva, mely a megrendelok azonnali kisszolgálását biztositja.
  Kulcsszavak:
  Földmunka, Hulladék, Kommunális szolgáltatás, Mélyépités, Útépítés, Szállítmányozás, Szállítás, Fuvarozás, Kivitelezés, Építőipar, Takarítás, Generálkivitelezés, Mélyépítés, Magasépítés, Építőanyag, Belföldi, Parképítés, Teherfuvarozás, Belföldi Fuvarozás, Építőipari, Magas és Mélyépítés, Magas, Veszélyes, Fenntartás, Mconet, Épitoanyag
  A Nyír-Flop Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Nagy Szilveszter

  1 Vélemény

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Arról volt szó, ha szelektív gyűjtés lesz, csökkenni fog a szolgáltatás díja. És pont az ellenkezője történik, a szolgáltatás meg a nulla felé tendál. Ez a baja a mai vállalkozó utódoknak, hogy nagy lábon szeretnek élni, a dolgozóit kizsigerelni, a vállalkozást nem fejleszteni, de milliókat kaszálni, és úgy beszélni az emberekkel mint a kutyával, bár nekem csak macskám van, de különb a helyzete, mint az ott dolgozóknak.

  Kissné Piroska

  Kuka ürítés

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Osztom a véleményem,tilismoval.A mai nap vitték el a szemetet illetve csak a felét, mert kivettek egy szatyrot a kukából, amiben bevallom kutya-kaki is volt, mert büdös.Otthagyták a kuka mellett, de a szomszéd szaros pelenkáit szó nélkül elviszik, mert kint áll a csinos kis fiatal asszony a gyerekkel a karján?A "nagyon korrekt" cégtől , olvassa ezt valaki egyáltalán?Vagy csak írjad paraszt úgy sem érdekel senkit?!!Piro.

  tilismo

  kuka kiürítése

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Felháborító!!Lusták felemelni a kukát a munkások és így csak azt szedik ki belőle ami zsákban van, a többi hadd bűzölögjön még ott hetekig!!De ha kapnak 200.-ft-ot , röktön tudják mi lenne a dolguk.A szelektív miatt már leírtam a panaszom, de szerintem senki sem tesz semmit!!!Nekik az a lényeg, hogy FIZESS!!Mó.

  Nyirkarász

  Szemétszálitás

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  2010 12 03-án a szemétszállítást a Zrinyi utcában nem végezték el.Ez már máskor is előfordult, de fizetni meg minden szállításért kell.Nem beszélve arról hogy, ha útban van egy jármú azt meg lökdösik a munkások.Milyen jogon?
  ## panasz# szemétszállításról
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  sasas

  melo

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  JÓjo de nagyon elvanak kapatva a melosok sok a nagyszályu

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Nyír-Flop Kft. részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. Bokréta U. 23.
   4400  Nyíregyháza