Nyír-Flop Kft., Nyíregyháza

Cím:
Derkovits Utca 121.
Irányítószám/Település:
4400 Nyíregyháza
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
(42) 508 900
Mobile:
(30) 289 2024
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Földmunkavégzés Teherfuvarozás Útépítés Társaságunk 1989-tol KFT formájában végzi sokoldalú tevékenységét, családi vállalkozásként. A Nyír-flop Kft 1991. január I5.-én Kálló-flop néven, nagykállói székhellyel jött létre. Székhelye 1991. decemberében került Nyíregyházára, ezzel egyidejuleg a cég neve Nyír-flop Kft-re módosult.

Cégleírás
Cégünk tevékenységi köre: Útépítési és fenntartási munkák Közmu- és mélyépítés Földmunkavégzés Generál kivitelezés Építoanyag kis és nagykereskedelem Szóródó anyagok szállítása, és kereskedelmi tevékenysége Teherfuvarozás Gépek bérbeadása Veszélyes- és kommunális hulladék szállítása Parkfenntartás, takarítás Szóródó anyagok szállítása, és kereskedelmi tevékenysége: Szóródó anyagok szállítása és kereskedelmi tevékenysége: ezen belül nagyon fontos szerepet játszik a minoségi kavicsszállítás, ill. útépítési és egyéb koanyagok forgalmazása és szállítása. Jelenleg társaságunk a Danubius Dunántúl Kft Sz.-Sz.-B.
Megyei területi képviseloje. A kavicsszállítás mellett különbözo minoségu zúzottkövet és építési követ is forgalmazunk, ennek éves mennyisége 50000-60000 to.
Telephelyünkön jelenleg is több ezer to minoségi kavics, ko, folyamhomok, homok, mész és cement van betárolva, mely a megrendelok azonnali kisszolgálását biztositja.

Gazdasági információk

Adószám
10501344-2-15
TEÁOR kód
3821 - Nem veszélyes hulladék kezelése, ártalmatlanítása

Vélemények

Nagy Szilveszter
1 Csillagok

1 Vélemény

, 2011. július 26.

Arról volt szó, ha szelektív gyűjtés lesz, csökkenni fog a szolgáltatás díja. És pont az ellenkezője történik, a szolgáltatás meg a nulla felé tendál. Ez a baja a mai vállalkozó utódoknak, hogy nagy lábon szeretnek élni, a dolgozóit kizsigerelni, a vállalkozást nem fejleszteni, de milliókat kaszálni, és úgy beszélni az emberekkel mint a kutyával, bár nekem csak macskám van, de különb a helyzete, mint az ott dolgozóknak.
Címkék: #hulladék#szelektívErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kissné Piroska
1 Csillagok

Kuka ürítés

2011. július 4.

Osztom a véleményem,tilismoval.A mai nap vitték el a szemetet illetve csak a felét, mert kivettek egy szatyrot a kukából, amiben bevallom kutya-kaki is volt, mert büdös.Otthagyták a kuka mellett, de a szomszéd szaros pelenkáit szó nélkül elviszik, mert kint áll a csinos kis fiatal asszony a gyerekkel a karján?A "nagyon korrekt" cégtől , olvassa ezt valaki egyáltalán?Vagy csak írjad paraszt úgy sem érdekel senkit?!!Piro.
Címkék: #Ez Magyarország!!!!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

tilismo
1 Csillagok

kuka kiürítése

2011. január 24.

Felháborító!!Lusták felemelni a kukát a munkások és így csak azt szedik ki belőle ami zsákban van, a többi hadd bűzölögjön még ott hetekig!!De ha kapnak 200.-ft-ot , röktön tudják mi lenne a dolguk.A szelektív miatt már leírtam a panaszom, de szerintem senki sem tesz semmit!!!Nekik az a lényeg, hogy FIZESS!!Mó.

Nyirkarász
3 Csillagok

Szemétszálitás

2010. december 5.

2010 12 03-án a szemétszállítást a Zrinyi utcában nem végezték el.Ez már máskor is előfordult, de fizetni meg minden szállításért kell.Nem beszélve arról hogy, ha útban van egy jármú azt meg lökdösik a munkások.Milyen jogon?
Címkék: ## panasz# szemétszállításrólErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

sasas
5 Csillagok

melo

2010. július 8.

JÓjo de nagyon elvanak kapatva a melosok sok a nagyszályu

nyírkarász
1 Csillagok

szemétszállítás

2010. április 10.

2010.04.09.-én a szemétszállítás a faluban félbe maradt akkor a számlázás is kevesebb legyen vagy szállítsanak normálisan.
Címkék: ## szemétszállításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

S. Judit
5 Csillagok

ipar

, 2007. december 11.

Munkám során találkoztam velük először. Nagyon korrekt cég, kiváló kapcsolatrendszerrel. Jól szervezett, mindig pontos, a munkára igényes vállalat.
Címkék: ## szemét# szállítás# földmunkaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2010. október 20.

mocskos egy cég fizetni semit nem tud a munkásainak de dolgosztatni éjel napal aszt tudjákÍrjon véleményt a(z) Nyír-Flop Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!