Nyír-Flop Kft., Nyíregyháza

Cégnév:
Nyír-Flop Kft.
Cím:
Derkovits Utca 121.
Irányítószám/Település:
4400 Nyíregyháza
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
(42) 508 900
Mobile:
(30) 289 2024
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Földmunkavégzés Teherfuvarozás Útépítés Társaságunk 1989-tol KFT formájában végzi sokoldalú tevékenységét, családi vállalkozásként. A Nyír-flop Kft 1991. január I5.-én Kálló-flop néven, nagykállói székhellyel jött létre. Székhelye 1991. decemberében került Nyíregyházára, ezzel egyidejuleg a cég neve Nyír-flop Kft-re módosult.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Cégünk tevékenységi köre: Útépítési és fenntartási munkák Közmu- és mélyépítés Földmunkavégzés Generál kivitelezés Építoanyag kis és nagykereskedelem Szóródó anyagok szállítása, és kereskedelmi tevékenysége Teherfuvarozás Gépek bérbeadása Veszélyes- és kommunális hulladék szállítása Parkfenntartás, takarítás Szóródó anyagok szállítása, és kereskedelmi tevékenysége: Szóródó anyagok szállítása és kereskedelmi tevékenysége: ezen belül nagyon fontos szerepet játszik a minoségi kavicsszállítás, ill. útépítési és egyéb koanyagok forgalmazása és szállítása. Jelenleg társaságunk a Danubius Dunántúl Kft Sz.-Sz.-B.
Megyei területi képviseloje. A kavicsszállítás mellett különbözo minoségu zúzottkövet és építési követ is forgalmazunk, ennek éves mennyisége 50000-60000 to.
Telephelyünkön jelenleg is több ezer to minoségi kavics, ko, folyamhomok, homok, mész és cement van betárolva, mely a megrendelok azonnali kisszolgálását biztositja.

Kulcsszavak:

Földmunka, Hulladék, Kommunális szolgáltatás, Mélyépités, Útépítés, Szállítmányozás, Szállítás, Fuvarozás, Kivitelezés, Építőipar, Takarítás, Generálkivitelezés, Mélyépítés, Magasépítés, Építőanyag, Belföldi, Parképítés, Teherfuvarozás, Belföldi Fuvarozás, Építőipari, Magas és Mélyépítés, Magas, Veszélyes, Fenntartás, Mconet, Épitoanyag

A Nyír-Flop Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Adószám
10501344-2-15
TEÁOR kód
3821 - Nem veszélyes hulladék kezelése, ártalmatlanítása

Vélemények

Nagy Szilveszter
1 Csillagok

1 Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Arról volt szó, ha szelektív gyűjtés lesz, csökkenni fog a szolgáltatás díja. És pont az ellenkezője történik, a szolgáltatás meg a nulla felé tendál. Ez a baja a mai vállalkozó utódoknak, hogy nagy lábon szeretnek élni, a dolgozóit kizsigerelni, a vállalkozást nem fejleszteni, de milliókat kaszálni, és úgy beszélni az emberekkel mint a kutyával, bár nekem csak macskám van, de különb a helyzete, mint az ott dolgozóknak.
Címkék: #hulladék#szelektív
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kissné Piroska
1 Csillagok

Kuka ürítés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Osztom a véleményem,tilismoval.A mai nap vitték el a szemetet illetve csak a felét, mert kivettek egy szatyrot a kukából, amiben bevallom kutya-kaki is volt, mert büdös.Otthagyták a kuka mellett, de a szomszéd szaros pelenkáit szó nélkül elviszik, mert kint áll a csinos kis fiatal asszony a gyerekkel a karján?A "nagyon korrekt" cégtől , olvassa ezt valaki egyáltalán?Vagy csak írjad paraszt úgy sem érdekel senkit?!!Piro.
Címkék: #Ez Magyarország!!!!
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

tilismo
1 Csillagok

kuka kiürítése

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháborító!!Lusták felemelni a kukát a munkások és így csak azt szedik ki belőle ami zsákban van, a többi hadd bűzölögjön még ott hetekig!!De ha kapnak 200.-ft-ot , röktön tudják mi lenne a dolguk.A szelektív miatt már leírtam a panaszom, de szerintem senki sem tesz semmit!!!Nekik az a lényeg, hogy FIZESS!!Mó.

Nyirkarász
3 Csillagok

Szemétszálitás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

2010 12 03-án a szemétszállítást a Zrinyi utcában nem végezték el.Ez már máskor is előfordult, de fizetni meg minden szállításért kell.Nem beszélve arról hogy, ha útban van egy jármú azt meg lökdösik a munkások.Milyen jogon?
Címkék: ## panasz# szemétszállításról
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

sasas
5 Csillagok

melo

több, mint 6 hónappal ezelőtt

JÓjo de nagyon elvanak kapatva a melosok sok a nagyszályu

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Nyír-Flop Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. 4400  Nyíregyháza
 2. Bokréta U. 23.
  4400  Nyíregyháza
 3. Bokréta U. 22.
  4400  Nyíregyháza
 4. Bokréta Utca 22.
  4400  Nyíregyháza
 5. Bokréta út 22.
  4400  Nyíregyháza
 6. Kinizsi U. 1.
  4400  Nyíregyháza