Nyírerdő Zrt. - Nyíregyházi Erdészet, Nyíregyháza

Cím:
Sóstóhegy -Igrice U. 3.
Irányítószám/Település:
4481 Nyíregyháza
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
(42) 478 001
Fax:
(42) 432 004
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk Kelet-Magyarország egyik legnagyobb, tőkeerős vállalkozása, amely közel 400 ember illetve család megélhetését biztosítja. Nagy figyelmet fordítunk a nemzetközi hírnévre szert tett vadászati hagyományaink ápolására, az ehhez kapcsolódó szolgáltatásaink népszerűsítésére és fejlesztésére. A NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaságot az alapító ÁPV Rt. 1994. szeptember 30-án a Felsőtiszai Erdő és Fafeldolgozó Gazdaság (FEFAG) átalakításával, annak jogutódjaként hozta létre.
Székhelye Nyíregyházán, a Kótaji út 29. sz. alatt található. Társaságunk a Kincstári Vagyonigazgatósággal kötött ideiglenes vagyonkezelési szerződés alapján Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar Megye területén lévő álami tulajdonú erdőterületekből közel 61 ezer hektárt kezel.
A kezelt terület a két megyében több mint 1.200.000 hektáron szétszórva helyezkedik el. A működési területünket képező erdőterület a két megye erdeinek mintegy egyharmadát teszi ki.

Idegen nyelvű leírás
Our company with strong financial muscles, one of the largest companies in East Hungary, ensures subsistence for almost 400 people and families. Our main profile is the traditional forest management and the relating trade services. We pay attention to take care of our international famous hunting tradition, and to popularization and development of the relating services. The Nyírség Forestry Corporation transformed into state-owned forestry corporation in 30 September in 1994.
as an the legal successor of FEFAG Corporation, which has decided by the owner, the ÁPV. Corporation. The head office of the company is in Nyíregyháza, in Kótaji street 29.
We take care of 61.000 hectares of forest in two counties, Hajdú-Bihar and Szabolcs-Szatmár-Bereg, according to the provisional trustree contract, which was made with the Treasury Property Management.The treated area is more than 1.200.000 hectares in two counties, which are located scattered.

Vélemények

zolikaa
5 Csillagok

kirugnak

, 2013. október 9.

itt dolgozom 12 éve rendesen járok dolgozni elvégzem amit rám biznak de ebben az évben a főnőkőm nél eláztattak és emiatt kirug mit tudok tenni hogy ne rugjanak ki mert szerettem ezt a munka helyet és értek is hozzá
Címkék: #a sok nyalisErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kissné Kiss Katalin
5 Csillagok

Dolgozói vita

2010. július 26.

Szeretek itt dolgozni mert nem kell járnom rendszeresen dolgozni mert a férjem Kis József beírja a jelenléti ívet hogy ott voltam! És ez másoknak nem tetszik nem mértem miért!!

Bunkóczi Attila
5 Csillagok

a FA

, 2008. január 29.

Az ilyen cégek foglalkoznak a fa kitermelésével. Ha egy fa túl öreg akkor azokat nekik kell biztositani és ha úgy látják akkor azt (azokat) kitermelni és értékesiteni. Régebben mikor még nem volt gáz akkor az emberek többsége fával tűzzelt de mára már nincs anyira nagy kereslette. Ha kérdésünk van akkor kérdezünk bátran tölük.
Címkék: ## értékesítés# gondozás# kitermelésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Nyírerdő Zrt. - Nyíregyházi Erdészet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Zöldfa út 2
  4561  Baktalórántháza
 2. Császári U. 2.
  4300  Nyírbátor
 3. Erdőalja U. 1.
  4242  Hajdúhadház
 4. Gúthpuszta
  4252  Nyíradony
 5. Bélteki U. 19.
  4371  Nyírlugos