Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ:

23 Vélemények
Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ:
Mártírok U. 42-44.
8900 Zalaegerszeg
Zala
(92) 549 480
(92) 549 490

Leírás

Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ Ügyfélfogadás: Hétfő: 08.00 -12.00 13.00 -15.00 Kedd: 08.00- 12.00 13.00 - 15.00 Szerda: nincs ügyfélfogadás Csütörtök: 08.00 - 12.00 13.00 - 15.00 Péntek: 08.00-12.00 A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.


  Cégleírás
  Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalból és 7 regionális munkaügyi központból áll. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal a szervezet szakmai munkájának, informatikai fejlesztésének irányítását végzi. A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.
  Kulcsszavak:
  Munkaügyi központ, Munkanélküli Segély, Álláskeresés, Munkaközvetítés, Segély, Foglalkoztatási szolgálat, Regionális Munkaügyi központ, Munkanélküliek Képzése, Szociális Hivatal, Munkanélkül, Tartós Munkanélküli, Munkaerő közvetítés, Személyzeti tanácsadás, Álláskereso, Munkaero Piaci, Pályakezdo Álláskereso, Szociális Intézmények
  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ: cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Baranyai László

  Bejelentés nélkűl.

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nemzetkőzi kaionsofőr ként dolgoztam,múlt pénteken,elkűldtek fízetettlen szabadságra. Tegnapi nap folyamán kiderűlt,hogy a fönökőm elfelejtett bejelenteni.És még a pénzem is kérdéses,a váltó társamnak nem volt jogsija,mert elvette az OLASZ RENDŐR.Igy vezetűnk felvátva ,és még mondja azt valaki hogy nem használják ki az embert!!!!!!!!!!

  djmysticboy

  Flex

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Flexről csak annyit hogy nem csak az anyukákat nem veszik ember számba hanem mindenki mást se. Előttem hónapja dolgozott ott egy hölgy és ott akarta hagyni így kinevezték sorvezetőnek. Azt azt hitte minden az ővé, én személyem szerint nem leszek idegbeteg ott az tuti így eljöttem onnan....:D

  László Domokos

  Flex

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Mindenki panaszkodik a flexre,meggyőződésem hogy jogosan,de akkor miért veritek le a gyárkaput ha van egy megüresedett hely?

  gergő

  flex anyák

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nem tudom hogy miért jutott idáig ez a cég de lesz ez még rosszabb!!Sorba mondanak fel az emberek mert a gyermekük fontosabb mint a flex.Akinek meg nincs az könnyen pofázik hogy oldd meg vagy mondjál fel.De kérdem én hogy család barát a 12 órás munka???Nem hiszem el hogy nem tudnátok összefogni.Sajnos a kényszer nagyúr ez igaz de ne adjátok fel!!!

  gergő

  flex

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  a flexről csak annyit tudok irni hogy sajnos az anyákat nem veszik emberszámba.Pl:12órás munka után hol tud a gyermekével foglalkozni pláne akinak kisiskolás vagy ovodás???Ha lenne valaki aki tudna és merne nekem segiteni szivesen nyilvánoságra hozom nekem méóár ugyis mindegy.Én csak a többi édesanyának szeretnék segiteni:Várom a jelentkezést!!!!!

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ: részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Üzletek a közelben