Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ:

Cégnév:
Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ:
Cím:
Mártírok U. 42-44.
Irányítószám/Település:
8900 Zalaegerszeg
Megye:
Zala
Telefon:
(92) 549 480
Fax:
(92) 549 490
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ Ügyfélfogadás: Hétfő: 08.00 -12.00 13.00 -15.00 Kedd: 08.00- 12.00 13.00 - 15.00 Szerda: nincs ügyfélfogadás Csütörtök: 08.00 - 12.00 13.00 - 15.00 Péntek: 08.00-12.00 A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalból és 7 regionális munkaügyi központból áll. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal a szervezet szakmai munkájának, informatikai fejlesztésének irányítását végzi. A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.

Kulcsszavak:

Munkaügyi központ, Munkanélküli Segély, Álláskeresés, Munkaközvetítés, Segély, Foglalkoztatási szolgálat, Regionális Munkaügyi központ, Munkanélküliek Képzése, Szociális Hivatal, Munkanélkül, Tartós Munkanélküli, Munkaerő közvetítés, Személyzeti tanácsadás, Álláskereso, Munkaero Piaci, Pályakezdo Álláskereso, Szociális Intézmények

A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ: cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Baranyai László
5 Csillagok

Bejelentés nélkűl.

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nemzetkőzi kaionsofőr ként dolgoztam,múlt pénteken,elkűldtek fízetettlen szabadságra. Tegnapi nap folyamán kiderűlt,hogy a fönökőm elfelejtett bejelenteni.És még a pénzem is kérdéses,a váltó társamnak nem volt jogsija,mert elvette az OLASZ RENDŐR.Igy vezetűnk felvátva ,és még mondja azt valaki hogy nem használják ki az embert!!!!!!!!!!

djmysticboy
5 Csillagok

Flex

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Flexről csak annyit hogy nem csak az anyukákat nem veszik ember számba hanem mindenki mást se. Előttem hónapja dolgozott ott egy hölgy és ott akarta hagyni így kinevezték sorvezetőnek. Azt azt hitte minden az ővé, én személyem szerint nem leszek idegbeteg ott az tuti így eljöttem onnan....:D

László Domokos
5 Csillagok

Flex

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mindenki panaszkodik a flexre,meggyőződésem hogy jogosan,de akkor miért veritek le a gyárkaput ha van egy megüresedett hely?

gergő
5 Csillagok

flex anyák

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem tudom hogy miért jutott idáig ez a cég de lesz ez még rosszabb!!Sorba mondanak fel az emberek mert a gyermekük fontosabb mint a flex.Akinek meg nincs az könnyen pofázik hogy oldd meg vagy mondjál fel.De kérdem én hogy család barát a 12 órás munka???Nem hiszem el hogy nem tudnátok összefogni.Sajnos a kényszer nagyúr ez igaz de ne adjátok fel!!!

gergő
5 Csillagok

flex

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

a flexről csak annyit tudok irni hogy sajnos az anyákat nem veszik emberszámba.Pl:12órás munka után hol tud a gyermekével foglalkozni pláne akinak kisiskolás vagy ovodás???Ha lenne valaki aki tudna és merne nekem segiteni szivesen nyilvánoságra hozom nekem méóár ugyis mindegy.Én csak a többi édesanyának szeretnék segiteni:Várom a jelentkezést!!!!!

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ: részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Csány L. U. 2.
  8790  Zalaszentgrót
 2. Köztársaság Tér 4.
  9800  Vasvár
 3. Szabadság Tér 5.
  9900  Körmend
 4. Kossuth Lajos Utca 42
  8360  Keszthely
 5. Templon Tér 9.
  8960  Lenti