Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ:

Cím:
Mártírok U. 42-44.
Irányítószám/Település:
8900 Zalaegerszeg
Megye:
Zala
Telefon:
(92) 549 480
Fax:
(92) 549 490
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ Ügyfélfogadás: Hétfő: 08.00 -12.00 13.00 -15.00 Kedd: 08.00- 12.00 13.00 - 15.00 Szerda: nincs ügyfélfogadás Csütörtök: 08.00 - 12.00 13.00 - 15.00 Péntek: 08.00-12.00 A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.

Cégleírás
Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalból és 7 regionális munkaügyi központból áll. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal a szervezet szakmai munkájának, informatikai fejlesztésének irányítását végzi. A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.

Vélemények

Baranyai László
5 Csillagok

Bejelentés nélkűl.

2012. április 3.

Nemzetkőzi kaionsofőr ként dolgoztam,múlt pénteken,elkűldtek fízetettlen szabadságra. Tegnapi nap folyamán kiderűlt,hogy a fönökőm elfelejtett bejelenteni.És még a pénzem is kérdéses,a váltó társamnak nem volt jogsija,mert elvette az OLASZ RENDŐR.Igy vezetűnk felvátva ,és még mondja azt valaki hogy nem használják ki az embert!!!!!!!!!!

djmysticboy
5 Csillagok

Flex

, 2011. november 1.

Flexről csak annyit hogy nem csak az anyukákat nem veszik ember számba hanem mindenki mást se. Előttem hónapja dolgozott ott egy hölgy és ott akarta hagyni így kinevezték sorvezetőnek. Azt azt hitte minden az ővé, én személyem szerint nem leszek idegbeteg ott az tuti így eljöttem onnan....:D

László Domokos
5 Csillagok

Flex

, 2011. március 11.

Mindenki panaszkodik a flexre,meggyőződésem hogy jogosan,de akkor miért veritek le a gyárkaput ha van egy megüresedett hely?

gergő
5 Csillagok

flex anyák

, 2011. február 1.

Nem tudom hogy miért jutott idáig ez a cég de lesz ez még rosszabb!!Sorba mondanak fel az emberek mert a gyermekük fontosabb mint a flex.Akinek meg nincs az könnyen pofázik hogy oldd meg vagy mondjál fel.De kérdem én hogy család barát a 12 órás munka???Nem hiszem el hogy nem tudnátok összefogni.Sajnos a kényszer nagyúr ez igaz de ne adjátok fel!!!

gergő
5 Csillagok

flex

, 2011. február 1.

a flexről csak annyit tudok irni hogy sajnos az anyákat nem veszik emberszámba.Pl:12órás munka után hol tud a gyermekével foglalkozni pláne akinak kisiskolás vagy ovodás???Ha lenne valaki aki tudna és merne nekem segiteni szivesen nyilvánoságra hozom nekem méóár ugyis mindegy.Én csak a többi édesanyának szeretnék segiteni:Várom a jelentkezést!!!!!

Zora Magyar
5 Csillagok

FLEX...... :((((((((

, 2011. január 31.

Nem tudom megérteni, miért nem ragaszkodik a dolgozóihoz ez a "cég"!? A dolgozókból él meg és mégis eszköznek használja csak őket és hamar likvidálja is nagyobb részüket. Állítólag néha sok a munka, ezért vannak túlórák! MIÉRT nem ad ilyenkor munkát azoknak, akiket önhibájukon kívül menesztett és nincs munkájuk??? Beálltak úgymond "RABSZOLGÁNAK", mégsem voltak elég jók!!!??? Mindent bevállaltak- és eltűrtek, mégsem kellettek! Akiket próbálnak még odacsábítani azzal a szlogennel, hogy "Kemény munkával lehet boldogulni!" ezek után elgondolkodik, hogy AKAR-e ennek a "cég"-nek megélhetést biztosítani a BECSÜLETES, SOKSZOR ERŐN FELÜLI MUNKÁVAL!!!!!!!!!!! AKARNAK-e újabb és újabb emberek az ott "uralkodók" nyomása, megaláztatása alatt megroppanni emberi méltóságukban?! A "DOLGOZÓ" becsülje meg a munkáját! A tisztelt munkaadók kit vagy mit becsülnek meg?!
FLEX...... :((((((((FLEX...... :((((((((FLEX...... :((((((((FLEX...... :((((((((
Címkék: #A kijárat lesz jutalmad...... :PErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

annamari
3 Csillagok

munka

2011. január 14.

Szomorúan olvasom amit itt leírtok,bárcsak tudnék nektek segíteni.én is voltam vezető,de engem szerettek,talán mert emberséges vagyok és baráti.jó hangulatban,boldog dolgozókkal egy cég is jobban megy.a ti főnökeitek úgylátszik ezt még nem látják át.vagy talán nem is akarják.

bero
4 Csillagok

flex

2011. január 4.

Hat ez a Flex nem semmi ceg!en is es tarsaim akartunk menni dolgoni es utolso pillanatban kozoltek,hogy nem kell tobb ember.Olvasva itt a velemenyeket hat eleggee veszesnek nez ki :)

B. Kata.
5 Csillagok

Flex..

2010. augusztus 13.

Kíváncsi lennék, vajon meddig lehet még bírni ezt a megalázást, embertelenséget, borzalmakat, ami itt megy a Flexben, RIM-en. Sokáig nem, az biztos.. Aki nem főnoknek való, nem tud bánni az emberekkel, miért vállalja el, ezt a munkát?
Címkék: ## flex# és bánásmód.Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

gabXXX
5 Csillagok

baleset

2010. július 14.

A flex-nél dolgoztam én is :) felverekedtem magamat 1-2 szintet ,mire egy kora reggeli ónos esőn elestem a cég területén ... a vállam eltörött és kifordult . Ezekután felvettek helyettem egy embert ,éngem pedig kiértesítettek telefonon hogy sajnáljuk de más már betöltötte a helyemet . Flexnél így megy ez !!! És a leépités és utánna ujjra felvétel ,az csak is az állami támogatás miatt megy !
Címkék: ## aljas cégErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2010. augusztus 5.

Ha lenne működő érdekképviselet, nem mernének ilyesmit megcsinálni. Persze Móron működik az Üzemi Tanács is, és a Munkástanács is erős, ezért inkább elcuccolják onnan a gyárat Zalába...

Megjegyzés

2010. augusztus 5.

A munkaügyi bíróság többnyire a munkavállaló felé kedvez. Ki nem fizetett, kevesebb bért visszamenőleg 3évig is lehet perelni, és olyan nincs, hogy üzemi balesetem van, és felvesznek valakit a helyemre!Erre találták ki a határozott idejű szerződést. Gab, javaslom a munkaügyi bíróságot! Azt gondolom, hogy visszahelyeznének az állásodba, és megítélnék neked a kieső időt is.... Azért csinálják ezt veletek, mert hagyjátok!Írjon véleményt a(z) Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ: részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Csány L. U. 2.
  8790  Zalaszentgrót
 2. Köztársaság Tér 4.
  9800  Vasvár
 3. Szabadság Tér 5.
  9900  Körmend
 4. Kossuth Lajos Utca 42
  8360  Keszthely
 5. Templon Tér 9.
  8960  Lenti