Oázis Kertészet - Mohács

Cím:
Pécsi út
Irányítószám/Település:
7700 Mohács
Megye:
Baranya
Telefon:
(69) 510 381
Fax:
(69) 510 380
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

1987 Boross István és felesége Hedvig megalapítja az Oázis Kertészetet.Az Oázisban élmény a vásárlás, erre az ámulatba ejtő választék, és a természetes, zöld környezet a garancia. Mindig figyeltünk vásárlóink, megrendelőink igényeire, sok innováció kötődik nevünkhöz. Ennek köszönhetően az Oázis Csoport mára a közép-kelet európai térség legnagyobb dísznövény kereskedelmi cégcsoportja lett.Az Oázis alapítása óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy látogatóinknak élmény legyen a vásárlás.
Nálunk kényelmesen vásárolhat családjával, a gyerekek imádnak a növények közt játszani, és közben megismerik a természet szépségeit is. Áruházainkban szakképzett kollégáinktól kaphat tanácsadást, évente hat alkalommal megjelenő, ingyenes Oázis Magazinunkat minden vásárlónk megtalálja nálunk.
Külön figyelmet fordítunk fogyatékkal élők kiszolgálására, áruházaink akadálymentesek, kérésre munkatársaink szívesen segítenek.

Cégleírás
Hisszük, hogy egy vállalat legnagyobb értéke a munkatársainak tudása. Ezért különösen nagy gondot fordítunk kollégáink folyamatos képzésére. Szinte minden munkakörnek egyedi képzési rendszert alakítottunk ki, melynek célja, hogy növelje a hatékonyságot, magabiztosabbá, pontosabbá tegye a munkavégzést. A fejlett szakmai hátterünk alapja a gazdag szakkönyvtárunk, melyben az összes hazai kertészeti szakkönyv, tankönyv és folyóirat fellelhető. A kertészeti szakmai és értékesítési képzésen túl önismereti és kommunikációs tréningeken is részt vesznek munkatársaink, illetve az egyes munkakörökhöz szükséges jogosítványokat (növényvédelmi, gépkezelői) is megszerzik.
Humánpolitikánk nem csak a reális bérrendszert, de a kikapcsolódást is támogatja. Rendszeresen szervezünk szakmai utakat és Oázis-találkozókat.Alkalmazkodva egyes helyi adottságokhoz, igényekhez létrejött egy újabb áruházforma, az Oázis Mini. Ezek a kis ékszerdobozok egészen kis településeken és/vagy csak tavasztól őszig várják a vásárlókat. Kínálatuk messze nem éri el a nagy Oázis "testvér áruházakét", de az éppen aktuális szezontermékeket, sajátmárkás termékeket és az országosan meghirdetett akciók termékeit itt is megtalálhatják.
Cégcsoportunk jelentős import és kereskedelmi tevékenységet folytat viszonteladók felé is. Önálló nagykereskedelmi egységeink beltéri és faiskolai dísznövényeket, növénytartókat és gyepszőnyeget forgalmaznak, folyamatosan ellátva kiskereskedelmi üzletláncunkat és megfelelő viszonteladói árat biztosítva partnereinknek, akik első sorban virág- és ajándékboltok, kertészeti áruházak, faiskolák és kertészeti szolgáltatók.Az áruházi szolgáltatásainkon (kiszállítás, szaktanácsadás, díszcsomagolás) kívül vásárlóink igénybe vehetik még kerttervezési, kertépítési és dekorációs tevékenységeinket. Cégek, intézmények részére is teljes szolgáltatást nyújtunk a rendezvények alkalmi dísznövény-dekorációjától az irodai dísznövények beszerzéséig és ápolásáig.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Oázis Kertészet - Mohács

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Kossuth Lajos U. 15.
  8229  Csopak

 2. Távolság: 137.60 km
  Semmelweis U. 2.
  8360  Keszthely

 3. Távolság: 150.26 km
  Fő út 118
  8400  Ajka
 4. Leshegy út 1/A
  2310  Szigetszentmiklós

 5. Távolság: 157.93 km
  Diófasor U. 20-22
  2049  Diósd