OBI - BÉKÉSCSABA

Cégnév:
OBI - BÉKÉSCSABA
Cím:
Andrássy út 58.
Irányítószám/Település:
5600 Békéscsaba
Megye:
Békés
Telefon:
(40) 212 223
Telefon:
(40) 624 624
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 8.00 - 20.00 Vasárnap: 8.00 - 18.00 Az építés osztályon minden eszközt és alapanyagot megtalál építkezéshez illetve lakásának átalakításához, felújításához. Kertrészlegünk termékei segítségére lesznek Önnek a kertépítésben, a kertszépítésben és a virágápolásban. Műszaki osztályunkon minden terméket megtalál, amely segítségére lehet a lakásfelújítás során. Lakáskultúra osztályunkon mindent megtalálhat, ha lakásából otthont szeretne varázsolni.

Képek hozzáadása

Cégleírás
OBI - Lakásból otthont! A piacvezető otthonteremtő áruház már 19 helyszínen várja vásárlóit. A piacvezető otthonteremtő áruház már 21 helyszínen várja vásárlóit.

Kulcsszavak:

Barkácsbolt, Barkácsgépek, Kerti Falak, Kerti Gépek, Nyílászáró, Faáru, Kályha, Kád, Burkolólap, Polcok, Pvc Padló, Virágláda, Kreativitást Ösztönző cikkek, Tetőszigetelési Anyagok

A OBI - BÉKÉSCSABA cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

face
5 Csillagok

Obi

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Elég sokszor választom ezt a boltot, ha valamilyen szerszámra, eszközre van szükségem. Legutóbb az előszobánk esett át nagyobb felújításon, amely keretében kicseréltük a padlóapot, a bejárati ajtót, a lambériát és még újra is festettük. Természetesen az összes felhasznált anyagot itt vásároltuk meg, és mondanom se kell, hogy nagyon elégdetettek vagyunk az eredménnyel. Ez egyrészt az egészet kivitelező szakemberen és másrészt a kiváló alapanyagon is múlott. Még hozzáteszem, hogy ha van olyan megmaradt dolgunk, ami bontatlan maradt, azt blokk vagy számla ellenében 60 napon belül visszaveszik, ráadásul nem kell levásárolni, hanem visszafizetik a vásárláskori árát.
Címkék: ## szerszámok# barkácsolás# áruház
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

jmarcsika
4 Csillagok

Bevásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Békéscsabán a vasút, és buszállomással szemben található nagy területű üzlet. Minden héten más akciós terméket féláron kínálnak, az akciós újságokban hirdetett árucikkekből mindig van készleten. Az eladók segítőkészsége kicsit hagy kívánnivalót maga után, sokszor kell várni mire előkerül valaki aki segíteni tud ha kérdése van a vevőnek. Bútor és szőnyegszabászat is működik de csak hétköznap. A pénztáraknál sajnos mindig nagy a sor, hűségpontokat lehet gyűjteni a vásárlások alkalmával. Étterem is működik az áruházon belül, az árak kissé magasak. A bejárat előtt kürtöskalácsot is lehet vásárolni. Aki kutyával érkezik az kint tudja hagyni egy külön nekik szánt kikötőhelynél. Sok biciklitároló és nagyon sok parkolóhelyük van. A mosdók tisztasága megfelelő.
Címkék: ## kert# bútor# lakberendezés# árucikk
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) OBI - BÉKÉSCSABA részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Szatymazi Utca 2.
  6724  Szeged

 2. 86.43 km
  Felső Szandai Rét 2.
  5000  Szolnok

 3. 87.72 km
  Szabadkai út 7.
  6725  Szeged
 4. Izsáki út 12/B
  6000  Kecskemét

 5. 149.2 km
  Rákóczi út 102
  3300  Eger