Cím:
Győri út 11.
Irányítószám/Település:
2800 Tatabánya
Megye:
Komárom-Esztergom
Telefon:
(40) 212 223
Telefon:
(40) 624 624
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az egyes önkormányzatokkal közösen, minden városban és budapesti kerületben, ahol OBI áruház működik, az európai uniós normáknak megfelelő környezetbarát játszótereket újítottak fel, illetve hoztak létre (eddig összesen 16 helyszínen).

Cégleírás
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 8.00 - 20.00 Vasárnap: 8.00 - 18.00 Az építés osztályon minden eszközt és alapanyagot megtalál építkezéshez illetve lakásának átalakításához, felújításához. Kertrészlegünk termékei segítségére lesznek Önnek a kertépítésben, a kertszépítésben és a virágápolásban. Műszaki osztályunkon minden terméket megtalál, amely segítségére lehet a lakásfelújítás során.
Lakáskultúra osztályunkon mindent megtalálhat, ha lakásából otthont szeretne varázsolni. Az OBI 2004.
májusában karitatív akció keretében kezdeményezést indított korszerű játszóterek létrehozására.

Vélemények

mika008
5 Csillagok

Obi

, 2009. december 22.

Nagyon sokat vásároltunk már innen. Én az első számítógépasztalomat is itt vettem. Könnyű volt összeszerelni a mellékelt hazsnálati utasítás alapján. És a mai napig tökéletesen működik. Nem kopik a színe, semmi karcolódás sincs rajta. Az ára pedig egyáltalán nem volt drága. Sok boltot körbenéztem mire végre rátaláltam a megfelelő méretűre. Itt az Obiban szinte minden méretben található íróasztal. Az édesapámnak is itt szoktuk venni a szerszámgépeit, és eddig még egyikkel sem volt semmi gond. Egyszer egy otthoni kültéri csengőt vásároltunk. Amit hazaérve kipróbáltunk, és nem működött. Visszavittük, és azonnal kicserélték, az újat kipróbálták, jegyzőkönyvet vettek fel, és bocsánatot kértek a kellemetlenségért. Ez nem csak egy barkácsáruház, itt szinte minden megtalálható, amire a ház körül szükség lehet. Sőt még a háziállatok is találnak meguknak való dolgokat. A barátnőmék minden évben innen veszik a virágokat a kertbe, melyek egész nyáron pompáznak náluk.

Balog Brigitta
5 Csillagok

Obi-Tatabánya

, 2009. december 17.

Én nagyon szeretem az Obit.Amikor felújítottuk a házunkat itt vásároltuk az összes anyagot.Mindent megtaláltunk ami egy komplett felújításhoz kellhet.A járólapok és a csempék széles választékban megtalálhatóak itt elég jó áron.Ha valami kifogyott munkaközbe csak bepattantunk az autóba és már ott is voltunk, hiszen közel van mindenhez és mindennap nyitva van.A felújítás végén a dekorációs dolgokat is itt vásároltuk meg.Nagyon szép függönyök és szőnyegek között válogathattunk.Nagyon kedvelem azt hogy a vásárolt anyagot készre szabják és beszegik, így otthon nekem már csak el kell helyezni a házban.A nővény részlegre viszont kicsit több odafigyelés kellene.Nem egyszer tapasztaltam hogy a virágok nagyon száraz talajban vannak, többet kellene öntözni őket.De összességében meg vagyok elégedve az üzletlánc szolgáltatásaival.

Lilla01
5 Csillagok

OBI

, 2009. december 16.

Gyakran vásárolunk itt, sokkal több egy egyszerű barkácsáruháznál. Legutóbb műfenyőt vásároltunk, jó minőségű anyagból készült, és az ára is elfogadható volt. Több bútort is vettünk már itt, és mindegyik strapabíró, jó minőségű. Nagyon tetszik, hogy szezonálisan szokott lenni egy elkülönített rész, most épp karácsonyfadíszek, és karácsonyi dekorációk, de pl. a halloweenes részleg is remek volt. Anyukám itt vásárolt függönyt a konyhába, kicsit drága volt, de nagyon szép, és a méretre igazítást, szegést is vállalták, bár szerintem kicsit sok ideig kellett várni, amíg elkészül. Apukám sok barkácsgépe is innen való, tavaly vett egy szegélynyírót a fűnyíró mellé, és nagyon meg van vele elégedve. A két évvel ezelőtt vett medencénkhez idén nyáron is lehetett kapni itt tartozékot. A növényekkel kicsit szakszerűbben is bánhatnának, de talán ez az egyetlen negatívum, amit tudok írni az üzletről. Az eladók is mindig szívesen adnak felvilágosítást bármelyik termékről, és még a biztonságiőr is barátságos.
Címkék: ## szerszám# lakberendezés# barkácsbolt# kertészetErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

francoie
5 Csillagok

Obi

, 2009. december 16.

Sok mindent szoktam vásárolni az obiban. Ha valami olyanra van szükségem megtalálom. Pl. festék alkatrészek stb. A kiszolgálás is színvonalas. Kedvesek az eladók és segítőkészek. Tisztaság is megfelel.
Címkék: ## obi# vásárlásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

escargot
4 Csillagok

OBi Tatabánya

, 2009. december 15.

Nos, a kevesebb több elvet itt se ártana érvényesíteni. De meglepő mert találtam már olyan eladót ennél a multinál, aki szaktanácsokkal tudott ellátni, a többségük viszont csak árufeltöltő inkább. A pénztárosok kedvesek, ha nem jó valami, mert elmértem stb. akkor visszacserélik. Kertészet állapota siralmas, a növények többsége borzasztó elhanyagolt, haldoklik. :( Árak sehol nem egyértelműek, főleg a kertészetben nem, de már többször jártam úgy, hogy a polcokról hiányzott a címke, vagy valami más árcédulája volt ott. Árellenőrző szkennerek nem ártanának. Parkolója kicsi, az áruház nehezen megközelíthető, nem a legolcsóbb. Az akciós cuccok jó árban vannak az esetek felében, csak általában nincsenek készleten :S. Az áruház ugyan tiszta, de néhol elég kaotikus, a bejáratnál lévő villamos osztály meg egyenesen katasztrofális. A vásárlói mosdó szép tiszta, és takarítják is rendszeresen.
Címkék: ## barkács# építőanyagErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Katinka
1 Csillagok

Lakberendezés

2009. augusztus 27.

A kereső nem találja a prospektusban meghirdetett árut, nem tudom, van-e még belőle. /Indira párnahuzat/
Címkék: ## lakástextil# dekorációErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kontér Barbara
5 Csillagok

Egy jó áruház

, 2007. december 17.

Sziasztok! Hú ez egy nagyon jó áruház. Jó a kiszolgálás. Visszavásárlási garancia is van. Mindent megtalál az ember ami egy lakáshoz kell. Nagyon szuper. EGyszerűen irigylésre méltó. Minden multi áruháznak ilyennek kéne lennie. Kontér Barbara
Címkék: ## virág supershop lámpaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Vicuska-cicuska
5 Csillagok

OBi

, 2007. december 14.

Nagyon szeretünk itt vásárolni,minden beszerezhető amire egy lakásfelújításhoz szükség van.Épp egy fürdőszoba felújításon vagyunk túl,még a tükröt is itt vettük.Nagyon jó ötlet,hogy elfogadják a supershop kártyát és 5,10,15 %-os akciók is szoktak lenni. És még a gyerekekre is gondolnak:a bevásárlókocsira erősített kisautóban imád a kisfiam utazni és így játék neki is a bevásárlás. :)
Címkék: ## csempe# barkácsolás# építőanyagErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csiga Attiláné
5 Csillagok

Obi

, 2007. december 12.

Minden megtalálható a barkácsgépektől az építőanyagokon,túl a villamosságig és még sorolhatnám.Mi rendszeres vásárlójuk vagyunk,hisz a lakásfelújításhoz szükséges dolgokat itt mind meg tudjuk venni egyszerre.Nagy árúválaszték,gyors kiszolgálás.Mi elégedettek vagyunk velük.
Címkék: ## bútor# barkács# építőanyagErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

DEÁK MÓNIKA
4 Csillagok

barkácsolás

, 2007. december 12.

széles választék,a betonkeverőktől a virágokig minden van. szupershop kártyát is tudom itt hasznáni,nagyobb vásárlásnál megéri. betonkeverőt vettünk itt már
Címkék: ## építészet# szépítés# ház körüli munkákErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) OBI -TATABÁNYA részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Budapark
  2040  Budaörs
 2. Váci út 168.
  1138  Budapest
 3. Hunyadi U. 23.
  1117  Budapest
 4. Dél-Buda Savoya Park, Hunyadi U. 23
  1117  Budapest
 5. Szent Imre Utca 1.
  1046  Budapest