OBI -TATABÁNYA

10 Vélemények
OBI -TATABÁNYA
Győri út 11.
2800 Tatabánya
Komárom-Esztergom
(40) 212 223
(40) 624 624

Nyitvatartási idők

hétfő
8:00 – 20:00
kedd
8:00 – 20:00
szerda
8:00 – 20:00
csütörtök
8:00 – 20:00
péntek
8:00 – 21:00
szombat
8:00 – 21:00
vasárnapZárva
Zárva.
Nyitásig  6 h 53 min.
6 h 53 min

Gazdasági információk

Cégnév
OBI Hungary Retail Kft.

Leírás

Az egyes önkormányzatokkal közösen, minden városban és budapesti kerületben, ahol OBI áruház működik, az európai uniós normáknak megfelelő környezetbarát játszótereket újítottak fel, illetve hoztak létre (eddig összesen 16 helyszínen).


  Cégleírás
  Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 8.00 - 20.00 Vasárnap: 8.00 - 18.00 Az építés osztályon minden eszközt és alapanyagot megtalál építkezéshez illetve lakásának átalakításához, felújításához. Kertrészlegünk termékei segítségére lesznek Önnek a kertépítésben, a kertszépítésben és a virágápolásban. Műszaki osztályunkon minden terméket megtalál, amely segítségére lehet a lakásfelújítás során.
  Lakáskultúra osztályunkon mindent megtalálhat, ha lakásából otthont szeretne varázsolni. Az OBI 2004.
  májusában karitatív akció keretében kezdeményezést indított korszerű játszóterek létrehozására.
  Kulcsszavak:
  Barkácsbolt, Fürdőszoba felszerelés, Kertészeti Gépek, Gazdabolt, Építőipari termékek, Lakberendezési Bolt
  A OBI -TATABÁNYA cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  mika008

  Obi

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nagyon sokat vásároltunk már innen. Én az első számítógépasztalomat is itt vettem. Könnyű volt összeszerelni a mellékelt hazsnálati utasítás alapján. És a mai napig tökéletesen működik. Nem kopik a színe, semmi karcolódás sincs rajta. Az ára pedig egyáltalán nem volt drága. Sok boltot körbenéztem mire végre rátaláltam a megfelelő méretűre. Itt az Obiban szinte minden méretben található íróasztal. Az édesapámnak is itt szoktuk venni a szerszámgépeit, és eddig még egyikkel sem volt semmi gond. Egyszer egy otthoni kültéri csengőt vásároltunk. Amit hazaérve kipróbáltunk, és nem működött. Visszavittük, és azonnal kicserélték, az újat kipróbálták, jegyzőkönyvet vettek fel, és bocsánatot kértek a kellemetlenségért. Ez nem csak egy barkácsáruház, itt szinte minden megtalálható, amire a ház körül szükség lehet. Sőt még a háziállatok is találnak meguknak való dolgokat. A barátnőmék minden évben innen veszik a virágokat a kertbe, melyek egész nyáron pompáznak náluk.

  Balog Brigitta

  Obi-Tatabánya

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Én nagyon szeretem az Obit.Amikor felújítottuk a házunkat itt vásároltuk az összes anyagot.Mindent megtaláltunk ami egy komplett felújításhoz kellhet.A járólapok és a csempék széles választékban megtalálhatóak itt elég jó áron.Ha valami kifogyott munkaközbe csak bepattantunk az autóba és már ott is voltunk, hiszen közel van mindenhez és mindennap nyitva van.A felújítás végén a dekorációs dolgokat is itt vásároltuk meg.Nagyon szép függönyök és szőnyegek között válogathattunk.Nagyon kedvelem azt hogy a vásárolt anyagot készre szabják és beszegik, így otthon nekem már csak el kell helyezni a házban.A nővény részlegre viszont kicsit több odafigyelés kellene.Nem egyszer tapasztaltam hogy a virágok nagyon száraz talajban vannak, többet kellene öntözni őket.De összességében meg vagyok elégedve az üzletlánc szolgáltatásaival.

  Lilla01

  OBI

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Gyakran vásárolunk itt, sokkal több egy egyszerű barkácsáruháznál. Legutóbb műfenyőt vásároltunk, jó minőségű anyagból készült, és az ára is elfogadható volt. Több bútort is vettünk már itt, és mindegyik strapabíró, jó minőségű. Nagyon tetszik, hogy szezonálisan szokott lenni egy elkülönített rész, most épp karácsonyfadíszek, és karácsonyi dekorációk, de pl. a halloweenes részleg is remek volt. Anyukám itt vásárolt függönyt a konyhába, kicsit drága volt, de nagyon szép, és a méretre igazítást, szegést is vállalták, bár szerintem kicsit sok ideig kellett várni, amíg elkészül. Apukám sok barkácsgépe is innen való, tavaly vett egy szegélynyírót a fűnyíró mellé, és nagyon meg van vele elégedve. A két évvel ezelőtt vett medencénkhez idén nyáron is lehetett kapni itt tartozékot. A növényekkel kicsit szakszerűbben is bánhatnának, de talán ez az egyetlen negatívum, amit tudok írni az üzletről. Az eladók is mindig szívesen adnak felvilágosítást bármelyik termékről, és még a biztonságiőr is barátságos.
  ## szerszám# lakberendezés# barkácsbolt# kertészet
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  francoie

  Obi

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Sok mindent szoktam vásárolni az obiban. Ha valami olyanra van szükségem megtalálom. Pl. festék alkatrészek stb. A kiszolgálás is színvonalas. Kedvesek az eladók és segítőkészek. Tisztaság is megfelel.

  escargot

  OBi Tatabánya

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nos, a kevesebb több elvet itt se ártana érvényesíteni. De meglepő mert találtam már olyan eladót ennél a multinál, aki szaktanácsokkal tudott ellátni, a többségük viszont csak árufeltöltő inkább. A pénztárosok kedvesek, ha nem jó valami, mert elmértem stb. akkor visszacserélik. Kertészet állapota siralmas, a növények többsége borzasztó elhanyagolt, haldoklik. :( Árak sehol nem egyértelműek, főleg a kertészetben nem, de már többször jártam úgy, hogy a polcokról hiányzott a címke, vagy valami más árcédulája volt ott. Árellenőrző szkennerek nem ártanának. Parkolója kicsi, az áruház nehezen megközelíthető, nem a legolcsóbb. Az akciós cuccok jó árban vannak az esetek felében, csak általában nincsenek készleten :S. Az áruház ugyan tiszta, de néhol elég kaotikus, a bejáratnál lévő villamos osztály meg egyenesen katasztrofális. A vásárlói mosdó szép tiszta, és takarítják is rendszeresen.
  ## barkács# építőanyag
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) OBI -TATABÁNYA részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Üzletek a közelben

  1. Budapark
   2040  Budaörs

  2. 51.16 km
   Váci út 168.
   1138  Budapest
  3. Hunyadi U. 23.
   1117  Budapest
  4. Dél-Buda Savoya Park, Hunyadi U. 23
   1117  Budapest
  5. Szent Imre U. 1
   1046  Budapest