Ofotért - Kecskemét - Arany J. Utcai Szaküzlet

1 Vélemény
Ofotért - Kecskemét - Arany J. Utcai Szaküzlet
Arany J. Utca 6.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfő
8:30 – 18:00
kedd
8:30 – 18:00
szerda
8:30 – 18:00
csütörtök
8:30 – 18:00
péntek
8:30 – 18:00
szombat
9:00 – 13:00
vasárnapZárva
Nyitva.
Zárásig  8 h 31 min.
8 h 31 min

Gazdasági információk

Cégnév
GrandVision Hungary Kft.

Leírás

Kollégáink az alábbi, térítésmentesen, azonnal igénybevehető szolgáltatásokkal is rendelkezésére állnak, mint kisebb javítások (pl. csavarhúzás), illetve szemüvegének beállítása. Üzleteinkben várakozás nélkül, vagy minimális várakozással, de előzetes bejelentkezés nélkül végzünk szemvizsgálatot. Ennek két oka van: minden üzletünkbe betérő vásárlót azonnal szeretnénk kiszolgálni, ezért nem mondhatjuk, hogy -a mai napra már minden vizsgálati időpontunk betelt-, másrészt minél több vevőnek szeretnénk biztosítani a szolgáltatást, aminek feltétele a folyamatos vizsgálat, ugyanakkor egy konkrét vizsgálat időtartama előre nem tudható.


Cégleírás
Szaküzletünkben a sokféle kontaktlencse és ápolószer közül mindenki talál magának megfelelőt. Kérdezze bátran munkatársainkat, akik tájékoztatást nyújtanak mind a megfelelő kontaktlencse kiválasztásában, mind használatának elsajátításában. Várjuk azokat is, akik divatos és jó minoségű napszemüveggel szeretnék óvni szemüket, hiszen kínálatunk olyan márkákat is tartalmaz, mint pl. a Polaroid, Gucci, Pierre Cardin, Diesel.
Kulcsszavak:
Szemüveg, Napszemüveg, Kontaktlencsék, Látásvizsgálat, Szemüveg javítás, Szemüvegkeretek, Szemüveglencsék, Kontaktlencse Ápolószer
A Ofotért - Kecskemét - Arany J. Utcai Szaküzlet cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

2015. szeptember 7.

Barátnőm bement kontaklencsét venni és úgy bántak vele mint egy darab szarral. A külsejét pofátlanul bunkó módon megszólták, pedig teljesen normálisan nézett ki. Undorítóbb egy hely nincs.

Megjegyzés

2015. október 9.

Hihetetlennek tartom a bejegyzést, évek óta ill. évtizedek óta itt csináltatom én is, barátnőm is a szemüvegünket és mindig a legelőzékenyebb viselkedést tapasztaltuk. Éppen holnap megyek uj szemüveget csináltatni. Köszönöm az eddigi szolgáltatásukat !!!! Anna

Írjon véleményt a(z) Ofotért - Kecskemét - Arany J. Utcai Szaküzlet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Üzletek a közelben

 1. Rákóczi út 2.
  6000  Kecskemét
 2. Kossuth Lajos Utca 3
  6100  Kiskunfélegyháza
 3. Szabadság Tér 1./A
  2700  Cegléd
 4. Baross U. 2.
  5000  Szolnok
 5. Kossuth Tér 5.
  6600  Szentes