Ofotért - Sugár Üzletközpont, Budapest

Cégnév:
Ofotért - Sugár Üzletközpont
Cím:
Örs Vezér Tér 24
Irányítószám/Település:
1148 Budapest - XIV. KERÜLET
Telefon:
(1) 273 1662
Fax:
(1) 469 5300
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A divatos formák mellett megtalálhatóak a klasszikus vonalvezetésű modellek is, melyek már 2990 Ft-tól elérhetőek. A keret kiválasztásakor munkatársaink szívesen segítenek a döntésében, de sokat jelenthet egy jó barát, vagy rokon véleménye is. A hozott szemüvegrecept (TB-vény) vagy akár az általunk végzett vizsgálat alapján, szakértő kollégánk segít a vásárló igényeinek leginkább megfelelő szemüveglencse típus kiválasztásában is. A teljes nyitvatartási idő alatt bármikor, előzetes bejelentkezés nélkül részt vehet a 15-20 percig tartó és teljesen fájdalommentes látásvizsgálaton, mely során hozzáértő optometristánk megállapítja az Önnek megfelelő szemüveghez szükséges dioptriát.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Modern szaküzleteink teljes körű optikai szolgáltatást kínálnak kedves vásárlóinak, legyen szó látásvizsgálatról, szemüvegkészítésről, kontaktlencse illesztésről, vagy akár egy új, divatos napszemüveg kiválasztásáról. Természetesen az egyéb, látáskorrekcióval kapcsolatos termékek is (pl. kontaktlencse folyadék) megtalálhatóak nálunk. Üzleteinkben több száz szemüvegkeret közül válogathat, kínálatunkban igyekszünk a lehető legszélesebb igényeket kielégíteni.

Kulcsszavak:

Napszemüveg, Szemüveg, Kontaktlencsék, Látásvizsgálat, Szemüveg javítás, Szemüvegkeretek, Szemüveglencsék, Kontaktlencse Ápolószer

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz

A Ofotért - Sugár Üzletközpont cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégnév
GrandVision Hungary Kft.

Vélemények

icaa
5 Csillagok

szemüveg

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon elégedett vagyok ezzel a boltal, évek óta az ofotértnél vásárolom szemüvegkereteimet, soha semmilyen problémám nem akadt velük. A lányomnak kontaktlencséje lesz januártól, biztos hogy hozzájuk fogok fordulni ezügyben is. Egyszóval ajánlom mindenkinek.

Írjon véleményt a(z) Ofotért - Sugár Üzletközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Liget Tér 2
  1102  Budapest
 2. Rákóczi út 71.
  1081  Budapest
 3. József Krt. 34.
  1085  Budapest
 4. Erzsébet Körút 22
  1073  Budapest
 5. Rákóczi út 28.
  1072  Budapest
Az összes Ofotért kirendeltsége Budapest településen