Oláh Gumiszervíz Kft. - Debrecen

Cím:
Lovas U. 2.
Irányítószám/Település:
4033 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
52 445 030
Fax:
52 438 413
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Oláh Gumiszerviz Kft. - jogelodjeivel - 1981. óta muködik a gépjármu gumiabroncs kereskedelmi és szerelés, javítás szolgáltatási területen. Cégünk gumiabroncs és felni kereskedelemmel foglalkozik. Mobil: 30/336-9299

Cégleírás
Kezdetektol folyamatosan törekszik a megrendelok igényeinek magas színvonalú kielégítésére, piaci jó hírnevének kialakítására, erosítésére a térségben, ill. országosan a vállalkozás eredményességének, hatékonyságának javításával egyidejuleg. Célunk az elégedett vevo, akit szakmai hozzáértéssel és minoségi munkával szolgálunk ki.
Ennek érdekében: Kiemelten fontosnak tartjuk az ügyfelekkel, megrendelokkel, valamint beszállítóinkkal hosszú távú, mindkét fél számára eredményes üzleti és partneri kapcsolat kialakítását, fenntartását. Fontos számunkra a visszatéro partnereink számának folyamatos emelése.
A vezetés biztosítja mindazon eroforrásokat, melyek a minoségpolitikában és a vállalkozás rövid és hosszú távú célkituzéseiben meghatározott tervek megvalósításához és muködtetéséhez szükségesek Megrendeloinknek - a legkorszerubb informatikai, ügyviteli, ill. szerviz technológiákat figyelemmel kísérve és alkalmazva - igyekszünk komplex megoldást, szolgáltatást kínálni.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Oláh Gumiszervíz Kft. - Debrecen

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Monostorpályi U. 9-11.
  4033  Debrecen
 2. Monostorpályi U. 9-11.
  4033  Debrecen
 3. Nagysándor József U. 28.
  5000  Szolnok
 4. Nagysándor József U. 28.
  5000  Szolnok
 5. Siklósi út 68
  7623  Pécs